- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.301
gunaydin masallah betulume kolay gelsin bakalimGünaydın kızçelerrr
Hafif bir kahvaltı yaptım
Ardından 100 sopa hareketi basenlerim için.
200 kalça ve 200 bacak hareketi yaptım.
şimdi de ders zamanı
sağol canımmmm kışa yaklşıyoruz ve ben korkuyorum kış mevsiminde verdiğim kiloları tekrar almaktangunaydin masallah betulume kolay gelsin bakalim
Evet canım kilo vermek çok garip arada artışlar da oluyor malesef ama inceldiğimi hissediyorum az da olsa..gunaydin emiily kilo artisin durmus sevindim bu haftayi iyi u degerlendir ... insallah bu hafta azalir kilooo
iyi derslerGünaydın kızçelerrr
Hafif bir kahvaltı yaptım
Ardından 100 sopa hareketi basenlerim için.
200 kalça ve 200 bacak hareketi yaptım.
şimdi de ders zamanı
ayni sekilde devam edersen almasin ustunede verirsin.. korkma hem sebeplerincok nisan dugun almamaya dikkat etmelisinsağol canımmmm kışa yaklşıyoruz ve ben korkuyorum kış mevsiminde verdiğim kiloları tekrar almaktan
Merhaba akşam tartıda 60.5 gördüm üzüldüm bıgünde dikkat ediyorum sporda yaptım. Azimliyim tartıda 50 görceem
Selam kizlar, benimmi yine artilari gösteriyo..anlamiyom niye böyle oldu. Reglmde bitti..iki üc gündür istahim acik..ne bulsam yicem ama frenliyorum kendimi.. sürekli aclik hissi var.. dünden beri nezleliyim. Hastayken normalde istahim kapanirdi ama bu sefer tam tersi..meyve yesemde fayda etmiyor. Bu aralar birsey oluyor ya bana hadi bakalim hayirlisi. Ilk defa regl gördügümde istifra ettim..hic olmamisti daha önce. Regl olmasam hamilelikten süphelencem..öyle bir ihtimalde yok..anlayamiyorum. hergun sabah daha fazla cikiyor
darisi banaBugün 55.3 ü gördümm :)
Aynen canımcımda korkuyoum işte çünkü ben genelde hep kışın kilo alırım :)ayni sekilde devam edersen almasin ustunede verirsin.. korkma hem sebeplerincok nisan dugun almamaya dikkat etmelisin
Teşekkür ederimmmm ALLAH razı olsun canımiyi dersler
cunku kisin dikkat etmeyiz ama bu sefer farkli olacak..Aynen canımcımda korkuyoum işte çünkü ben genelde hep kışın kilo alırım :)
insallah ilac ise yarar esracim gecmis olsun.. bol bol su ic..Merhaba kızlar nasılsınız
Bugün kadın doğum hocama tekrar göründüm çünkü 3 ayı aşmama rağmen hala hasta olamadım... O da hormonlarıma bakıp bir sorun görememesine rağmen 3 ay çok uzun diyerek bir ilaç verdi. Bu ilaç vücutta biraz su tutup ödem yapıyormuş maalesef... Umarım kilo artışı yapmaz çok...
Bugün yediklerimse:
Sabah: 1 dilim peynir, 2 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, domates, salatalık
Öğlen: Semizotlu cacık
Akşam: Mantarlı tavuk sote
3 bardak süt
Bence de canımmmmm inşaALLAH...cunku kisin dikkat etmeyiz ama bu sefer farkli olacak..
insallah ilac ise yarar esracim gecmis olsun.. bol bol su ic..
Ders çalışıyorum Tuğbacım sen napıyorsunNapiyosunuz kizlarrr
Oooo supersin betulcum bende çalıştım ama bugun surekli uyku halindeydim tv izliyorum ama gözler gidiyor yatacagim uyku duzeninden sanirim? :)betulost: 36973930 .!.:Ders çalışıyorum Tuğbacım sen napıyorsun