-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.281
canım tebrik ederimmmmm maşaALLAH sana
ben yarim cekiyorum birde 25 25 set halinde bide ogle deneKizlar 10 mekik zor cekiyorum neden ki
Bencede yaparsın yaa cok takma kafaya[/QUOTE]"elaprensess, post: 36954934, member: 537816"]sanirim ben ayni durumu yasiyorum 25 30 kilo verince artik yavasladi hatta durdu ama yilmadan vericem
hsg den sonra 3-4 ay bekle dedi hsg den sonra 2 ayı devirdim bakalım... pko oldugum için geç olurmuş ama olurmuş yani.. ne bileyim ya.. bi kerede kimyasal gebelik geçirdim.. 2ay önce.. hayırlısı olsun napalım.. beklioruz suanda ilaç filan yok, içmiorum... bu ayda olmazsa heralde aşılamaya gitçez8.9 normal canim ya.... catlatma ignesi olduguna gore doktora da gitmissindir.. doktor ne dedi...
Dikkat edersen regl olduğun hafta daha çok kilo kaybediyorsun canım.ay tesekkurler 300 yapsam super olurdu neyse.. bu arada oglen regl oldum.. ins yarin kilom artmaz
nette civanpercemi cayi diyo.. aktardan bir arastir istersenIyi geceler canlarim ALLLAH rahatlik versin hepinize, gununuz cok guzel huzurlu gecsin inşallah:) benim regl ile ilgili sorununa bakmayi unutmayınopuyom cokcokcok citirlarim bayyy :) :) :)
Gunaydinn :)Günaydın kizlar çok uykum vaaaar :)
aktara sorsan birGünaydın kizlar çok uykum vaaaar :)
gunaydinnnGunayd
Gunaydinn :)
gunaydin emiily kilo artisin durmus sevindim bu haftayi iyi degerlendir ... insallah bu hafta azalir kilooogünaydın kızlar..kilo artışı bugün normale döndü yine pazartesi günki kilodayım azalmaları da görebilirim inşallah