hedef 50 kilo olmak.. :)))

"elaprensess, post: 36954934, member: 537816"]sanirim ben ayni durumu yasiyorum 25 30 kilo verince artik yavasladi hatta durdu ama yilmadan vericem[/QUOTE]
Bencede yaparsın yaa cok takma kafaya

"elaprensess, post: 36954934, member: 537816"]sanirim ben ayni durumu yasiyorum 25 30 kilo verince artik yavasladi hatta durdu ama yilmadan vericem
Bencede yaparsın yaa cok takma kafaya[/QUOTE]
1 haziran 60.1 dim daha 2 gun once 60 i terar gordum 3 ayda kilo veremeyince arada takiyom napim.. hemde diyeti bozmamama ragmen... birde kilonun hafizasi varmis ben dogumdan once 60 kilolardaydim belki vucut tekrar ayni kiloya dusunce durdu.. ne kadar dogru bilmiyorumm.. ne bilim iste insan mucadelesinin karsiligini almak istiyo...

8.9 normal canim ya.... catlatma ignesi olduguna gore doktora da gitmissindir.. doktor ne dedi...
hsg den sonra 3-4 ay bekle dedi hsg den sonra 2 ayı devirdim bakalım... pko oldugum için geç olurmuş ama olurmuş yani.. ne bileyim ya.. bi kerede kimyasal gebelik geçirdim.. 2ay önce.. hayırlısı olsun napalım.. beklioruz suanda ilaç filan yok, içmiorum... bu ayda olmazsa heralde aşılamaya gitçez

[QUOelaaprensess, post: 36956776, member: 537816"]Bencede yaparsın yaa cok takma kafaya[/QUOTE]
1 haziran 60.1 dim daha 2 gun once 60 i terar gordum 3 ayda kilo veremeyince arada takiyom napim.. hemde diyeti bozmamama ragmen... birde kilonun hafizasi varmis ben dogumdan once 60 kilolardaydim belki vucut tekrar ayni kiloya dusunce durdu.. ne kadar dogru bilmiyorumm.. ne bilim iste insan mucadelesinin karsiligini almak istiyo...[/QUOTE]
Ama kalici olarak gitmiş canim anlıyorum regl ama dikkst edersen kilo götürüyor bam ben en son bayramda oldum daha da olmadim stresten sanirim cunku bu tatilde dojtor normsl dedi herseye sukur ben belkide ondan alıyorum bilmiyorum bence su an kilon kalici oldu verdigin kilolar bir kac zamandan sonra kilo gitmeye devam eder cunku ciddi kilolar vermissin 25 falan nedemek yaa :) :) oyle dusun

Kizlarrr acil yardim yaa stresten midir nedir 27 temmuzda oldum regl, 2 ağustos gibi bitti daha olamadım karnim bir sis 2 aylik hamile gibiyim fena bide aksam yemegini kacirdim okulda tost yedim napcan okulda diyey olmaz sadece dikkat

Iyi geceler canlarim ALLLAH rahatlik versin hepinize, gununuz cok guzel huzurlu gecsin inşallah:) benim regl ile ilgili sorununa bakmayi unutmayın opuyom cokcokcok citirlarim bayyy :) :) :)

[QUOTEensess, post: 36958628, member: 537816"]nette civanpercemi cayi diyo.. aktardan bir arastir istersen[/QUOTE]
Bende duydum yaa ama nasip kullanilacam acaba

günaydın kızlar..kilo artışı bugün normale döndü yine pazartesi günki kilodayım azalmaları da görebilirim inşallah

gunaydin kizlar
evde temizligim var anca yaziyorum
nasilsiniz bakalim ben 200 almisim sanirim dun regl den dolayi... regli haftami sıki geciricem belki kilo veririm bu sayede
bu arada burcu gozukmuyo merak ettimm umarim iyidir...
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 kk peynir
2 yesil biber
1 parmak boy kasar
kucuk boy domates
ve limonlu yesil cay

simdide bir fincan kahve iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…