hedef 50 kilo olmak.. :)))

Elacım ynacak az kadı ne yaparsan kardır bugün spor yaptım haberlerini bekliyorummmm

Ders videomu izlerken sporumuda yaptım.

200 sopa hareketi
200 kalça hareketi
200 bacak hareketi yaptım.

Sonlarına doğru zorlandım ama pes etmedim bırakmadım

Bir kaç gündür pek su tüketmiyorum , bugün kontrolü ele almalıyım

[QUOTE, post: 36945813, member: 567176"]yaşım 28 tatlım.. yaş 30 a yaklaşınca telaş alıyorr.. galiba bebk düşünmek için geçikmişim.. iyi dileklerin için tşk ediyorum öpüyorum[/QUOTE]
Benim ogrrtmenim 32 yasinda yeni dogurdu hatta izinde ablacim gec olmazzz insallsh olacak bak hic canini sıkma senn bizim komsunun 8 9 yildir olmadi iki tane kizi var simdi boyca bide esinde sende bir uzmana görünün derim ablam nedrn olmasin ya asla umudunu kaybetme bak lütfen :)

Slm kızlar bende dün bira abarttım bugün dengelemek için dikkatli yiyorum korkudan tartılamadım tartıda 60 ı görmek istemiyorum.

Dikkat etmeye çalışıyorum :) halaa bir yerfe okumuştum cok kilo verince bir yerden sonra kilo verimi dururmus . Korkmayin bence cunku gidicek kilolar zaten önemli olan kalici kilo gitmesi kizlarr yanlış miyim ?? :) :)

Merhaba kızlaaaaaar, bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Akşam: Tavuk ciğeri

3 bardak süt yine. Sütlü kahveye acayip sardım ama bu sayede süt içebildiğim için seviniyorum, normalde sütü sade içemiyorum hiç :)

Dikkat etmeye çalışıyorum :) halaa bir yerfe okumuştum cok kilo verince bir yerden sonra kilo verimi dururmus . Korkmayin bence cunku gidicek kilolar zaten önemli olan kalici kilo gitmesi kizlarr yanlış miyim ?? :) :)
sanirim ben ayni durumu yasiyorum 25 30 kilo verince artik yavasladi hatta durdu ama yilmadan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…