-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.121
Iyi yapmissin masallah 100 tane nasil dayandijMerhaba kızlar
Hafif bir kahvaltı yaptım.
2 küçük çikolata yedimmm
100 sopa hareketi , 100 kalça , 100 bacak hareketi yaptım. Çikolata yediğim içim hadi spora dedim kendi kendime ceza verdimmm
Tecrübeli olunca dayanılıyor ilk başlara 40 zor yapıyordumIyi yapmissin masallah 100 tane nasil dayandij
Pes etmek yok malum günündesin ya ondandır o 60.nasilsiniz kizlar ben artik tekrar 60 kiloluk bir hatunum bugunzaten 50 yi yeni gormustum.. ufff yarin tekrar gorurum insallah biktim yavas kilo vermekten....
pes etmiyorummm ama moralimi cok bozuyo bu yavas kilo verme isi ne.. daha regl de olmadimm... 58.4 gormusken bi kac gun icinde 60 olmakPes etmek yok malum günündesin ya ondandır o 60.
O bende de var canım 50 leri görmüşken ertesş gün 60 ı görmek zor oluyor.pes etmiyorummm ama moralimi cok bozuyo bu yavas kilo verme isi ne.. daha regl de olmadimm... 58.4 gormusken bi kac gun icinde 60 olmak
Canım bu diyette en önemli şey sabretmek sabredince zamanla istediğimiz kilolara düşücez inşallah spor yapıyor musun olmadı sporu arttır veya başla kilo verme hızında artar :)pes etmiyorummm ama moralimi cok bozuyo bu yavas kilo verme isi ne.. daha regl de olmadimm... 58.4 gormusken bi kac gun icinde 60 olmak
nasilsiniz kizlar ben artik tekrar 60 kiloluk bir hatunum bugunzaten 50 yi yeni gormustum.. ufff yarin tekrar gorurum insallah biktim yavas kilo vermekten....
yok gayet iyi yemissinn benceeKızlar akşam evden çıkmadan yemeğimi yedim 3 dolma biber.
Aşkımın doğum gününü kutladık , yani pasta kestik ama ben bir çatal aldım o pastadan. Küçük bir kurabiye ve 1 bardak hazır meyve suyu içtim inşaALLAH fazla kaçırmamışımdır.
beraber yiye bilirizz.. bu seferde kafayi yedik diye kilo alirmisizz.. tamam tamam kotu espiriydi..Al bendende o kadar. Bende 59 olmusum. Kafayi yicem..
ufak egzersizler yapiyorum evet yarindan sonra artiriyorummmCanım bu diyette en önemli şey sabretmek sabredince zamanla istediğimiz kilolara düşücez inşallah spor yapıyor musun olmadı sporu arttır veya başla kilo verme hızında artar :)
Bende bakıyım bu hafta kilo vermem durursa spora başlarım :)ufak egzersizler yapiyorum evet yarindan sonra artiriyorummm
Allah yardimcin olsun tum senen guzel huzurlu saglikla gecsinnnn...Yarin okulum var ablalarim dua edin bana lütfen seneye güzel başlayayim( sizi cok öpüyorum hepinizi sabah 08:00 16:30 mesaim var resmen basliyorrr hayirli olssun uhu
dursada basla durmasada :) valla benim kiz dan dolayi az yapa biliyom firsat verse .. neyse yarin artircam ama burayada yazacam insallahBende bakıyım bu hafta kilo vermem durursa spora başlarım :)
Hadi hayırlı olsun dediğin gibiYarin okulum var ablalarim dua edin bana lütfen seneye güzel başlayayim( sizi cok öpüyorum hepinizi sabah 08:00 16:30 mesaim var resmen basliyorrr hayirli olssun uhu
Sagol ablam benimHadi hayırlı olsun dediğin gibi
Rabbim zihin açıklığı versin