- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.101
canım basenlerin için hangi sporu yaptın[/QUOTE]basen vardı sporla gitti az kaldı. yan göbeğim yok da önden giden göbeğim vardıAz kaldı oda gidecek nasipseee
Gçmiş olsunnnnMidemi üşütmüşüm kızlar bugün iğne falan oldum o yüzden hep yattım neredeyse, ama yediklerime dikkat ettim zaten midem şuan hassas olduğu için yağlı besinler yememem lazımdı sabah normal kahvaltı yaptım (sabah dediğim 2'ye yakındı) akşamda patatesi mikrodalgada pişirdim kumpir tarzı ama sadece tuzla yedim bağırsaklarıma iyi gelir diye..
ALLAH şifanı versin canım inşaALLAH..Midemi üşütmüşüm kızlar bugün iğne falan oldum o yüzden hep yattım neredeyse, ama yediklerime dikkat ettim zaten midem şuan hassas olduğu için yağlı besinler yememem lazımdı sabah normal kahvaltı yaptım (sabah dediğim 2'ye yakındı) akşamda patatesi mikrodalgada pişirdim kumpir tarzı ama sadece tuzla yedim bağırsaklarıma iyi gelir diye..
Çok geçmiş olsun canımMidemi üşütmüşüm kızlar bugün iğne falan oldum o yüzden hep yattım neredeyse, ama yediklerime dikkat ettim zaten midem şuan hassas olduğu için yağlı besinler yememem lazımdı sabah normal kahvaltı yaptım (sabah dediğim 2'ye yakındı) akşamda patatesi mikrodalgada pişirdim kumpir tarzı ama sadece tuzla yedim bağırsaklarıma iyi gelir diye..
GünaydınGünaydın kızlar :) Geçmiş olsun mesajlarınız için hepinize teşekkürler bugün iyiyim Allah'tan..İğne olunca daha çabuk etkisi oluyor dün baya karnımda sancı vardı çünkü..
Noldu tubacım hayırdırYardim edin bana