kızlar bende spor yaparak zayıflamak isteyenler grubundayım spor merkezine yazıldım cuma başlıyorum gitmeye, tabi yediklerime de dikkat ederek,hedef 50 kilo hadi bakalım:)Son zamanlarda kilo almaya başladım. Ailevi problemler, son sınıf olmanın verdiği yük ve bir senedir aşık olduğum kişi taraafından terkedilmenin sonucu olarak doktorun verdiği antidepresanları kullanmaya başladım. 2 haftada yaklaşık 4 kilo aldım. Ve herkes bana kilo aldığımı söylüyodu. Ta ki ilaçları alıp aynanın karşısına geçene kadar farketmedim. O gece kötü şeyler yaşadım. Aldım elime makası çok sevdiğim saçlarımı kestim. Sabah uyandığımda ancak idrak edebildim. İlaçlardan sonra şuan 56.5 kiloya çıktım yüzüm büyüdü çirkinleşti. O yüzden acilen toparlamam lazım. Arkadaşım antidepresan kullanırken 56 kilodan 78 kiloya çıkmıştı onun gibi olmak istemiyorum bende. Yarından itibaren başlıyorum diyete ve cumaları hem tartılcam hemde ölçüm yapcam. Bismillah.
BOY:159
KİLO: 56.5
HEDEF: 48
canım bende ilaçlar yüzünden ipin ucunu kaçırdı ilaçları bıraktım ve iştahım azaldı biraz yarın hedefim tartıda 56.6 olduğumu görmek. şuan spor yapıyorum baya terledim.Bu arada ben dukan diyeti yapıyorum ama bayramda işin ucu biraz kaçtı. Onu toparlamaya çalışacağım bu hafta...
canım bende ilaçlar yüzünden ipin ucunu kaçırdı ilaçları bıraktım ve iştahım azaldı biraz yarın hedefim tartıda 56.6 olduğumu görmek. şuan spor yapıyorum baya terledim.
sabah:karatay kahvaltısı saat 11 gibi
saat 13:30 bir bardak yeşil çay şimdi spora devaamm
bi ara internetim gitti yazamadım ve yazmayınca ipin ucu kaçıyo tabi.
cidden dehşet motive oluyorum buraya yazmayınca suçlu hissediyorumEvet yazmak insanı motive ediyor gerçekten
canıımm hoşgeldin aramıza evet stresi bilmem mi çok fena aldırıyor yemeğe abanıyorum ben resmen umarım hep beraber çabalıycaz ve gidicek bu kilolar.boy ve kilomuz aynı sayılır bol şans :) ben de üniversite öğrencisiyim 3 yılda 7-8 kilo aldım hazır gıda çok kilo aldırıyıor ve stress
sabah: karatay kahvaltısı
saat 13:40 gibi bir canga
akşam: 1 baget 1 kase yoğurt.
şimdi spor yapıcam.
canım yaa çikolatayı falan bi anda bırakamıyorum kiiCanga mı
sabah tartıldım 56 olmuşuuumm yaani ben canga yedikten sonra öğle aralarında arkadaşımla yürüyüş yapıyorum:)Peki tatlım verebiliyor musun? Eğer tartı aşağı iniyorsa ve düzenin buysa sıkıntı yok :)
maşallah yaa ben 52 kilo hallerimi çok özledimm ama geri dönüceem yaaaİyi o zaman tatlım. Ben de bugün tartıldım 52 olmuşum... 4-5 kilom kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?