• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 48 Kilo!

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Son zamanlarda kilo almaya başladım. Ailevi problemler, son sınıf olmanın verdiği yük ve bir senedir aşık olduğum kişi taraafından terkedilmenin sonucu olarak doktorun verdiği antidepresanları kullanmaya başladım. 2 haftada yaklaşık 4 kilo aldım. Ve herkes bana kilo aldığımı söylüyodu. Ta ki ilaçları alıp aynanın karşısına geçene kadar farketmedim. O gece kötü şeyler yaşadım. Aldım elime makası çok sevdiğim saçlarımı kestim. Sabah uyandığımda ancak idrak edebildim. İlaçlardan sonra şuan 56.5 kiloya çıktım yüzüm büyüdü çirkinleşti. O yüzden acilen toparlamam lazım. Arkadaşım antidepresan kullanırken 56 kilodan 78 kiloya çıkmıştı onun gibi olmak istemiyorum bende. Yarından itibaren başlıyorum diyete ve cumaları hem tartılcam hemde ölçüm yapcam. Bismillah.
BOY:159
KİLO: 56.5
HEDEF: 48

Tartıda 57 rakamını görünce kendime bir tokat attım kızım sen naptın diye.
Ama yılmak yok taş gibi olucam HEDEFİME ULAŞICAM.
Sabah:
10 kavrulmamış fındık
5 gün kurusu kaysı
2 dilim peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta ve yeşil çay. Bugün spora başlıycam.

Dayımlara gittik yarım kadayıf dolması yedim minicikti zaten birazdan yeşil çayımı içip spora başlıycam :D

Son zamanlarda kilo almaya başladım. Ailevi problemler, son sınıf olmanın verdiği yük ve bir senedir aşık olduğum kişi taraafından terkedilmenin sonucu olarak doktorun verdiği antidepresanları kullanmaya başladım. 2 haftada yaklaşık 4 kilo aldım. Ve herkes bana kilo aldığımı söylüyodu. Ta ki ilaçları alıp aynanın karşısına geçene kadar farketmedim. O gece kötü şeyler yaşadım. Aldım elime makası çok sevdiğim saçlarımı kestim. Sabah uyandığımda ancak idrak edebildim. İlaçlardan sonra şuan 56.5 kiloya çıktım yüzüm büyüdü çirkinleşti. O yüzden acilen toparlamam lazım. Arkadaşım antidepresan kullanırken 56 kilodan 78 kiloya çıkmıştı onun gibi olmak istemiyorum bende. Yarından itibaren başlıyorum diyete ve cumaları hem tartılcam hemde ölçüm yapcam. Bismillah.
BOY:159
KİLO: 56.5
HEDEF: 48

kızlar bende spor yaparak zayıflamak isteyenler grubundayım spor merkezine yazıldım cuma başlıyorum gitmeye, tabi yediklerime de dikkat ederek,hedef 50 kilo hadi bakalım:)

bir zamanlar bende o ilaçlarla incecik olan bedenimi bir yürüyen basket topuna çevirmiştim.ilacı bıraktım 56dan 48e düştüm spor ve yediğime dikkat ederek yıllar geçti hala iştahım yerinde şuan yine kilo aldım hedef 44 olmak boy 1,50yani kaldırır o zayıflığı çünkü çok kötü bir göbek var yürüyüşe başladım yaklaşık haftada 4 gün 1 saat yediklerimi azalttım ama malesef eskisi gibi veremiyorum.sadece birşeyi keşfettim akşamdan bir bardak suya 2-3 tane kayısı yıka koy sabah suyu iç kayısıyı ye 2 saat sora wc ye acil gidiş.malum yediğimiz ne kadar çok bağırsakta kalırsa o kadar çok şişiyoruz.bence çok sıkıntı etme anladığım kadarıyla yaşın genç çok rahat verirsin birde akşam 6-7den sonra birşey yeme yogurt falan hariç.şimdilik kilom 52 idi 3 haftada anca 49 oldum ama çok dikkat etmedim kendime yemekten ziyade pasta çörek çikodan kendimi alamıyorum bayram geçsin daha bir sıkı diyet edeceğim.hadi kolay gelsin sanada

Bu arada ben dukan diyeti yapıyorum ama bayramda işin ucu biraz kaçtı. Onu toparlamaya çalışacağım bu hafta...
canım bende ilaçlar yüzünden ipin ucunu kaçırdı ilaçları bıraktım ve iştahım azaldı biraz yarın hedefim tartıda 56.6 olduğumu görmek. şuan spor yapıyorum baya terledim.
sabah:karatay kahvaltısı saat 11 gibi
saat 13:30 bir bardak yeşil çay şimdi spora devaamm
bi ara internetim gitti yazamadım ve yazmayınca ipin ucu kaçıyo tabi.

canım bende ilaçlar yüzünden ipin ucunu kaçırdı ilaçları bıraktım ve iştahım azaldı biraz yarın hedefim tartıda 56.6 olduğumu görmek. şuan spor yapıyorum baya terledim.
sabah:karatay kahvaltısı saat 11 gibi
saat 13:30 bir bardak yeşil çay şimdi spora devaamm
bi ara internetim gitti yazamadım ve yazmayınca ipin ucu kaçıyo tabi.

Evet yazmak insanı motive ediyor gerçekten :KK36:

boy ve kilomuz aynı sayılır bol şans :) ben de üniversite öğrencisiyim 3 yılda 7-8 kilo aldım hazır gıda çok kilo aldırıyıor ve stress :(

Evet yazmak insanı motive ediyor gerçekten :KK36:
cidden dehşet motive oluyorum buraya yazmayınca suçlu hissediyorum :D

boy ve kilomuz aynı sayılır bol şans :) ben de üniversite öğrencisiyim 3 yılda 7-8 kilo aldım hazır gıda çok kilo aldırıyıor ve stress :KK43:
canıımm hoşgeldin aramıza evet stresi bilmem mi çok fena aldırıyor yemeğe abanıyorum ben resmen umarım hep beraber çabalıycaz ve gidicek bu kilolar.

Akşam yemeğim:
1 haşlanmış baget
1 dilim pırasalı börek
1 kase yopurt

sabah: karatay kahvaltısı

saat 13:40 gibi bir canga
akşam: 1 baget 1 kase yoğurt.
şimdi spor yapıcam.

canım yaa çikolatayı falan bi anda bırakamıyorum kii :((
hele bende alışkanlık oldu herr gün yiyodum yani
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: canga