-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Teşekkür ederim canımAfiyet olsunben de dün yedim
62.5 tum cuma günü cnm ilk 30 günde 2 kg olcak heraldeŞimdi planım 5ten sora hiç bir şey yememeksen kaç kilo oldun?
inşallah canım vericez benceCanım kahvaltıda yumurta yiyorum 2 taneaynı kilodayız ☺inşallah veiriiz kiloları
100 gündeama ben 100 kg veremem ki, zaten 55 kiloyum
3-4 kg cık yeter
100 gündeyani 1 ayda verirsen kalanı da koruma gibi düşünebilirsin cnm
Canım boyun kaçtı?Kızlar nasıl gidiyor ?benim kilom hep aynı çok zor kilo vermek (((((62.5
Canım 170 boyum.çok fazla yiyorum bu ara ,spor yapmıyorumCanım boyun kaçtı?
Bir de ne yiyip ne içiyorsun ne kadar spor yapıyorsun bunlar çok önemli
Yaa boy kilo orantin muazzam.Canım 170 boyum.çok fazla yiyorum bu ara ,spor yapmıyorumtatlı sevmiyorum,ekmek fazla yiyom canım sen nasıl besleniyorsun?
Tek tek hesaplama dim.Çok iyi canım tebrik ediyorum 1 kilo vermek bile böyük başarıboyum olsada kendimi şişman görüyorum göbeyim var 3 yıldı 63 kilodan inemedim günlük kaç kalori alıyordun şimdi ve diyet zamanı?
Ben de bu sabah 62 dim cnm cumayla aynıKızlar nasıl gidiyor ?benim kilom hep aynı çok zor kilo vermek (((((62.5
Cnm beyaz ekmek mi yiyorsun hergün? O da göbek yaparÇok iyi canım tebrik ediyorum 1 kilo vermek bile böyük başarıboyum olsada kendimi şişman görüyorum göbeyim var 3 yıldı 63 kilodan inemedim günlük kaç kalori alıyordun şimdi ve diyet zamanı?
Maşallah cnm valla ben yavaş veriyorumYaa boy kilo orantin muazzam.
İdeal kilondasin zaten.
Bundan sonrası spor ile vermek zorundasın.
Spor ile az da versen sıkı olursun.
Canım ben genelde 16/8 if yapıyorum.
Su an biraz koruma gibi besleniyorum.
17 kilo verdim 2 kilo geri aldım o arada git gel işte iki aşağı bir yukarı.
10 ay olmuştu diyete başlayalı.
5.5 aydır koruma gibi yani.
Evet canım çok fazla ekmek yiyorumCnm beyaz ekmek mi yiyorsun hergün? O da göbek yapar
Sadece göbek varsa bölgesel spor yeter bence cnm
Kalori sayıyor musun?