- 23 Haziran 2019
- 8.579
- 36.638
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Oy maşallah16 bin adım oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy maşallah16 bin adım oldu
Sağol cnm merdiven yokuş kumda yürüyüş vs dahilOy maşallah
Merhaba tatlım iyiyim ben deMerhaba hanımlar
Nasılsınız? Ben fena değilim. Bugün de fire vermeden tamamladım.
Sabah h.cevizi sütüyle chia puding ve kiraz
Öğle 3 dilim fırın mücver ve 150 gr yoğurt
Arada yağsız sütle filtre kahve
Akşam 5 köfte ve 250 gr yoğurt
Bugün su sadece 2 lt içebildim ve spor yok
Ben de merak ediyorum dün hiç memnun değildim tartıdan bugün tartım sorun çıkardı tartmadı. İnşallah yarın tartılabilirimMerhaba tatlım iyiyim ben de
Ay deniz havası nasıl iştah açıyor ya
Harikasın
Yarın çok merak ediyorum tartını
Yeni mi tartı cnm garantisi var mı?Ben de merak ediyorum dün hiç memnun değildim tartıdan bugün tartım sorun çıkardı tartmadı. İnşallah yarın tartılabilirim
Alalı 1 sene oldu. Sorun çıkarmaya başladı geçen gün de böyle yapmıştı.Yeni mi tartı cnm garantisi var mı?
Çok iyi incelmeler canımAlalı 1 sene oldu. Sorun çıkarmaya başladı geçen gün de böyle yapmıştı.
Ölçüm yaptım
Geçen haftadan beri göğüste 1 cm eksi
Belde 4 cm eksi
Kalça aynı olan ölçüm var. Bu durumda kilo vermiş olmam lazım ama sanki 500 gr gitmiş gibi görünüyordu dün tartıda çok can sıkıcı
Oyy canım tebrik ederiiimSelam
Geçen hafta 116.35 bugün 115 fark -1.35
Neden bu kadar az oldu ki Hayal kırıklığına uğradım hiç kaçamak yapmadım. Diyete tam uydum. Acaba 1500 olan günler benim için fazla mı oldu 1200 mü yapmalıydım. Biraz daha araştırayım
Teşekkür ederim canımOyy canım tebrik ederiiim
Bence çok güzel fark
800-1000-1200 yapsan daha az dalgalanma olduğu için çok mu verirdin
Tamam canımTeşekkür ederim canım
600 e 1200 daha mantıklı olacak sanırım öyle yapacağım bu hafta.Yalnız sabah tartıyı fırlatıp atmama ramak kalmıştı
Afiyet olsun balım ben de gözleme, ay çöreği vs vs yedimBugün sabah çok kızınca biraz da evde ustalar olduğundan serbest gün yaptım. (su tesisatında kaçak varmış ev kırıldı döküldü) rahatça bir şeyler hazırlayamadım.
Sabah ayakta 1-2 dilim karabuğday ekmeğiyle çok az peynir atıştırdım.
Öğle dışarıdan söyledim 1 lahmacun 1 bardak şalgam suyu
Akşam da 4 köfte çok az airfryerda kızartma patates ve 2 kaşık bulgur pilavı var
2 top da dondurma yerim. 2 bin kalori oldu. Yarın düşük kalorili günüm 600 kalori yapacağım