- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.861
bugün bayağı iyiyim ağırlıkla egzersiz yaptım 15 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Waww harikasın aradığım motivasyon bulunmuştur. İyi bir başlangıç yapmamı sağlayacak senin bu kilo.68.9 kg bugüüün
Gerçekten paha biçilemez çok iyi olmuş.kilom ayrı harika ama resimleri nizami çekmem ve kolaj yapmam:
paha biçilemez
Kesinlikle haketmisin. Afiyet olsunbir kahveyi ve çikolatayı hakettiiim
Vallaha harikasın sonuç süper gözlerime inanamadım.Harikayım yaa
Ara hedef dediğin haftalık hedef mj. Benim şu an ilk hedefim 68 son hedefimde 66 olsun şimdilik. Kısa sürede ulaşırsam değiştirebilirim. Haftalık hedefimde pazartesine 71 olmak olsun. Haftalık en az 500 gr vererek ilerlesem benim için süper olur.C Cagrihilal1 ara hedeflerini ve son hedefini de alayım kuzum
ben 2şer 2şer koydum son hedefim 55.1 mesela
tabi ki canım benim aradığımız kalori aralığı da bulundu böylece 900-1.200 tavsiyemdir hafif sporlaWaww harikasın aradığım motivasyon bulunmuştur. İyi bir başlangıç yapmamı sağlayacak senin bu kilo.
yok haftalık değil ne zaman ulaşırsan eklerimAra hedef dediğin haftalık hedef mj. Benim şu an ilk hedefim 68 son hedefimde 66 olsun şimdilik. Kısa sürede ulaşırsam değiştirebilirim. Haftalık hedefimde pazartesine 71 olmak olsun. Haftalık en az 500 gr vererek ilerlesem benim için süper olur.
ben dee dünkü 500 kaloriyi en son 2 eylülde mi ne almıştımVallaha harikasın sonuç süper gözlerime inanamadım.
sağol şekerimm kurabiye yedim bi de lokumKesinlikle haketmisin. Afiyet olsun
thanks babeGerçekten paha biçilemez çok iyi olmuş.
düzeltme 22 şubat ekstra o 10.000 adım yok sadece 14 bin adım
öğün 1* 2* 3* 4* 5* 6*/ekstra spor 19 şub 10.15 büyük yyk
diyet mamul
limonlu ılık subeğendi üstü tavuk
göğüs ızgara, salata,
fırın patatessade türk kahvesi, fındıklı lokum,1 ikram limonlu
yeşil çay,
hellim& piliç füme& hardallı sandviç, söğüş20.55
nesfit bar
sade nescafe-/2 ülker pastil 10.000 adım
26 dk bölgesel
10 dk yerimde koşu + aralarda bölgesel20 şub 12.00 hurma,büyük yyk, limolu ılık su sebzeli tavuklu şehriye pilavı,
havuç ve
domatesli karnabahar, mercimek çorbası limonlu ve baharatlılife in protein bar , siyah çay kivi, yoğurt, yulaf ezmesi, badem light beyaz peynir, haşlanmış tatlı patatesli salata 23.55 diyet mamul
limonlu yeşil çay
/3 ülker pastil10.000 adım
29 dk bölgesel21 şub 10.30 kepekli roll ekmek, light beyaz peynir, yumurta, zeytin marul diyabetik reçel limonlu yeşil çay türk kahvesi, kurabiye domates çorbası, kaşarıyla, kepekli roll ekmek nescafe , ozmo cool mısırlı tonlu makarnalı, avokadolu salata 21.30 diyet mamul, 200 ml süt/olips şekersiz 2 gr , 1 şekersiz sakız 10.000 adım
20 dk low impact cardio(bölgesel de var)22 şub 9.30 patates kızartması, hardal ketçap, mayonez
söğüş, light beyaz peynir, limonlu yeşil çaytürk kahvesi, çikolata kaşarlı ve salça soslu et döner dürüm , patates kızartması, çiğ köfte, salata, sonra çay ve dondurmalı irmik helvası yaban mersini, badem tavuk haşlama, kimyon yoğurt, salata 21.00 limonlu detoks çay doğuş, eti cin/vitaminli şeker 5 gr 14.000 adım
2 mil leslie
10.000 adım
20 dk low impact cardio(bölgesel de var)23 şub 9.30 büyük yyk, limonlu ılık su , diyet mamul soya soslu tavuklu salata, nimet kekikli ekmek siyah çay,
protein barşekerli siyah çay, zeytinli açma türk kahvesi, chocolte fudge cake 20.30 light beyaz peynir, mısır, baharatlı zeytin, kimyon ve kuru naneli salata/ vitaminli şeker
5 gr15.000 adım
10 dk 2 kg ağırlıkla bölgesel,5 dk parktaki aletlerde bölgesel24 şub 8.30 portakal suyu taze sıkım, nimet kekikli ekmek üstü bal kaymak, karabiberli yumurta, light beyaz peynir, baharatlı yeşil zeytin, marul türk kahvesi ,elma, fıstıklı fitil lokum inegöl köfte ekmek, piyaz, turşu, kaymaklı kemalpaşa tatlısı siyah çay, kestaneli pasta 20.15 pınar frii üzümlü gazoz, kabak çekirdeği --/ şekersiz şeker 3 gr, şekersiz sakız 1 6.000 adım
10 dk cardio(merdiven inip çıkmak tempolu)
5 dk bölgesel25 şub 11.30 büyük yyk, diyet mamul, limonlu ılık su yeşil çay, yumurta, light beyaz peynir,söğüş siyah çay, kuru trabzon hurması 19.15 basmati pirinçli salata 7.500 adım
20 dk boosted leslie
Aynenyok haftalık değil ne zaman ulaşırsan eklerim
71 68 66 diyorum şimdilik o zaman
Süper olur benim 6 ettim varönümüzdeki hafta elti çatlatan diyeti yapayım diyorum
Eltim olacakSüper olur benim 6 ettim var