- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.601
Günaydın güzel planlar yapmışsın. 70 i göremedim ben daha 71 lerdeyim zaten kilo vermeden çok ekstra almamaya odaklı bir haftaydı ağır geçti biraz. Pazartesi düzene sokmayı planlıyorum bakalım.yaklaşık ilk öğün 10-12 son öğün 6-8 olsa
Olabilir çay kahve bitki çayı su öyle geçirirsin.şey diyorum, yeşil çay limon maden suyu vs bir karışım yapsam o tutar beni
olsun canım bir düzene sokucaz elbetGünaydın güzel planlar yapmışsın. 70 i göremedim ben daha 71 lerdeyim zaten kilo vermeden çok ekstra almamaya odaklı bir haftaydı ağır geçti biraz. Pazartesi düzene sokmayı planlıyorum bakalım.
1.5litrelik şişe alayımOlabilir çay kahve bitki çayı su öyle geçirirsin.
Su çok önemli suyu özel olarak takip etmeyince farkında olmadan azaltıyorum ve kilo verme direk duruyor. Su için bende ayrı bir kap kullanayım başka biseye dikkatim kayinca suyu unutuyorum.1.5litrelik şişe alayım
ben de çizelge kullanıyorum içtikçe tik atıyorum canım kağıtSu çok önemli suyu özel olarak takip etmeyince farkında olmadan azaltıyorum ve kilo verme direk duruyor. Su için bende ayrı bir kap kullanayım başka biseye dikkatim kayinca suyu unutuyorum.
Var aslında ama girmeyi unutuyorumben de çizelge kullanıyorum içtikçe tik atıyorum canım kağıt
uygulamanda da olabilir