- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.201
Günaydın 70 değilim ama düne göre-200 le başladım. Tabi yemek yemeye de gofretle başladım iyi miC Cagrihilal1 nasıl uyandın güne :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın 70 değilim ama düne göre-200 le başladım. Tabi yemek yemeye de gofretle başladım iyi miC Cagrihilal1 nasıl uyandın güne :)
Ben akşam yemeği yemeyince daha hızlı veriyorum. Şimdi kahvaltıyı geç yapıp akşam yemeği yiyorum. Haftaya kahvaltıyı erken yapıp öğleden sonra 3 de falanda akşam yemeği yiyip bitirmeyi düşünüyorum bakalım. Hatta hemen başlasam da olacak aslında ayın 16.17.18 i hep misafirli günlü falan geçecekbenim 100 gr artım var sabit sayılırım
şimdi planım 3 gün1.400 civarı
haftaya da 1.100 civarı ve altı
Yarış deme çok geriliyorum kaplumbağa hızında gidiyorum şu an. Ramazana en fazla 68 kiloyla girmem lazım.zayıflama yarış grupları yapıyor biz de yaparuk be
Benee 1500 den devam edip haftada 2 gün 1000 kalorinin altında kalmayı planlıyorum. Plana uyumadığım günlerin telafisi olur.benim 100 gr artım var sabit sayılırım
şimdi planım 3 gün1.400 civarı
haftaya da 1.100 civarı ve altı
ooh çok sevindimGünaydın 70 değilim ama düne göre-200 le başladım. Tabi yemek yemeye de gofretle başladım iyi mi
misafire ikram ederken dayanmak zor olabilirBen akşam yemeği yemeyince daha hızlı veriyorum. Şimdi kahvaltıyı geç yapıp akşam yemeği yiyorum. Haftaya kahvaltıyı erken yapıp öğleden sonra 3 de falanda akşam yemeği yiyip bitirmeyi düşünüyorum bakalım. Hatta hemen başlasam da olacak aslında ayın 16.17.18 i hep misafirli günlü falan geçecek
yok kıız yarış yok burdaYarış deme çok geriliyorum kaplumbağa hızında gidiyorum şu an. Ramazana en fazla 68 kiloyla girmem lazım.
dün ablamın stili yaptım 1.700 gibiBenee 1500 den devam edip haftada 2 gün 1000 kalorinin altında kalmayı planlıyorum. Plana uyumadığım günlerin telafisi olur.
Sen nasıl besleniyorsun şu an
Misafire kadar yapacağım o bi kac gün esnetirim arkasından devam.misafire ikram ederken dayanmak zor olabilir
yavaştan azaltabilirsin saat aralığını, onlar gidince de hızlandırabilirsin sen bilirsin canım
Kaloriyi 1300 1400 de bırakabilsek haftada 1 kilo çok rahat veririzdün ablamın stili yaptım 1.700 gibi
bugün de onun stili ama 1.400 civarı plan yaptım canım
kısaca açıklayım sana; beyaz makarna, pirinç pilavı beyaz ekmek tüketir, taze meyve yerine tatlı ya da reçel
her gün yumurta peynir mutlaka yer
sebze yemeği ve salata yoğurt mutlaka
Bu yüzden de haftada 2 gün az kalorili gecirirsek diğer günler hem rahat ederiz hemde ortalamayı asmayiz. Her yolu deneyeceğiz ama illaki yiyecezKaloriyi 1300 1400 de bırakabilsek haftada 1 kilo çok rahat veririz
Dün ayaklarım mahvoldu su toplamış hep Allah tan eksi gördüm de cinnet geçirmedimooh çok sevindim
afiyet olsun ben de dün çok çiko yemiştim
ama yürüyüş fark ediyor gerçekten
pekiMisafire kadar yapacağım o bi kac gün esnetirim arkasından devam.
Menü mu yazayım da daha yemiyeyim saçma sapan bir gün geçirdim.
Güne limon kürü
Sade kahve
Yesilcay ile başlayıp
3 gofret
1 muz
1 mandalina
1 ayvayla devam ettim.
Az yemek için uğraşırken bir an tam 400gr ekmek
2 Haslanmis yumurta
1 yk bal
1yk tereyagi yedim
Akşama yemecegim çünkü 2000 bin kaloriyi aştım.
Su 2.5 lt olur
1.30 saatte yürüyüş yapacağım
geçmiş olsunn ayakkabı mı kötü yaDün ayaklarım mahvoldu su toplamış hep Allah tan eksi gördüm de cinnet geçirmedim
Kaloriyi 1300 1400 de bırakabilsek haftada 1 kilo çok rahat veririz
yiyecez işte yiyecezBu yüzden de haftada 2 gün az kalorili gecirirsek diğer günler hem rahat ederiz hemde ortalamayı asmayiz. Her yolu deneyeceğiz ama illaki yiyecez