- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #6.161
68 olana kadar böyle devam edeceğim bir an önce 68 olmam lazım 7 ler psikolojimi bozuyor korkutuyor beniiki öğün az bence ama sen bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
68 olana kadar böyle devam edeceğim bir an önce 68 olmam lazım 7 ler psikolojimi bozuyor korkutuyor beniiki öğün az bence ama sen bilirsin
peki menü de paylaşabilirsin istersen68 olana kadar böyle devam edeceğim bir an önce 68 olmam lazım 7 ler psikolojimi bozuyor korkutuyor beni
Olur paylaşırım yarın başlarımpeki menü de paylaşabilirsin istersen
yok canımSiraylami yapacaksın bunlari
tamam çok iyiOlur paylaşırım yarın başlarım
O nasıl bir menü kiC Cagrihilal1 low carb bayram menüsü de yazmayı planlıyorum
mesela sabah bi1 tk reçel 1 dilim ekmek hakkı, gerisi zeytin yumurta peynir vsO nasıl bir menü ki
Yapabilirsen helal olsun. Ben memleketten uzaktayım çok gidecek yer yok gelende çok olmaz. Ama oğlum bayram havasını biraz hissetsin diye tatli falan yapıyorum tabi yiyorum da. Bu bayram bi aksilik olmazsa eltimler gelecek beraber geçireceğiz bayramı o yüzden ben bayrama kadar 65 lerde olmam lazım.mesela sabah bi1 tk reçel 1 dilim ekmek hakkı, gerisi zeytin yumurta peynir vs
öğlen akşam kavurma, 3 kaşık pilav, ayran salata
3 kez misafirliğe gidilse 2 kere 1 er baklava yenilebilir, birinde de kuruyemiş istenir ya da sadece kahve
inşallah inşallah canımYapabilirsen helal olsun. Ben memleketten uzaktayım çok gidecek yer yok gelende çok olmaz. Ama oğlum bayram havasını biraz hissetsin diye tatli falan yapıyorum tabi yiyorum da. Bu bayram bi aksilik olmazsa eltimler gelecek beraber geçireceğiz bayramı o yüzden ben bayrama kadar 65 lerde olmam lazım.
Günaydın ben dikkat ettiğim halde artılarla uyanıyorum. Biden bire gidecek umuduyla yaşıyorum.günaydın selamlar
daha önce denediğin faydalı gelen detoks var mıydıGun
Günaydın ben dikkat ettiğim halde artılarla uyanıyorum. Biden bire gidecek umuduyla yaşıyorum.
Diyet ve detoks diyince aklıma gelen ilk şey kabak 3 gün yapınca bir yüzünü güldürüyor tabi detoks yapınca arkasını sıkı tutmak gerekiyor. Bu hafta eksilere gecemezsem haftaya 3 gün kabakk detoksu yapacağım. 3 gündür dukan birası yapıyorum ödem atmak için ama ödemim yok galiba bisey atamadım dahadaha önce denediğin faydalı gelen detoks var mıydı
Hadi bismillah diyelim canımSabah tartıldim 72.45 çıktım. Kiloyu yeni aldığım için en az 2 kilosu odemdir diye düşünüyordum ama yağ galiba. 3 4 gündür dikkat ediyorum spor yapıyorum ödem atıcı çaylar falan içiyorum artiya gidiyor eksiye geçmiyor. Ödem değilmiş demek ki. 1 ayda 8 kilo yağ yapmayı becermis olamam şaka gibi
çok tuz tüketiyor musun? maden suyun da yüksek sodyumluysa fazla geldi belkiDiyet ve detoks diyince aklıma gelen ilk şey kabak 3 gün yapınca bir yüzünü güldürüyor tabi detoks yapınca arkasını sıkı tutmak gerekiyor. Bu hafta eksilere gecemezsem haftaya 3 gün kabakk detoksu yapacağım. 3 gündür dukan birası yapıyorum ödem atmak için ama ödemim yok galiba bisey atamadım daha
Şu an sadece yürüyüş yapıyorum 1.30 saat falan biraz kilo vermeye başlayınca egzersizde ekleyeceğimHadi bismillah diyelim canım
spor bölgesel mi yapıyorsun ağrıtacak şekilde?
Çok aşırı kullanmıyorum aslında. Ben zaten öyle kolay kilo veremem. Böyle kan ter içinde sporlar yapmam lazım açlıktan uyuyamayacak hallere gelmem lazım. Yoksa kolay kolay gitmez. Bakalım bu hafta böyle geçsin sonuçlara göre yeni şeyler deneyeceğim. Regl dönemindeyim oda geçince ne olacağı tam belli olur. Pazara kadar 1500 kalori alıp 1.30 saat yürüyüş yapacağım. 1 haftada belli olur işe yarayip yaramayacagiçok tuz tüketiyor musun? maden suyun da yüksek sodyumluysa fazla geldi belki