- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.761
Sağol bebişimAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bebişimAfiyet olsun
O zaman 0danYok valla tırım tırım arıyorum aman diyim başa dönmemişimdir ama bi +3 bekliyorum
Tünaydın canım nasılsın? Ben koli boşalt çamaşır yıka modundayım Tansiyonum tavan geziyorum baş dönmesi fena oldu bu dışarıdan yemeler beni bozdu geçen tepetaklak merdivenlerde yuvarlanıyordum elim de de kedim vardı Allah korudu son anda tutundum.Ben yine haftalık menü/tablo hazırlayım
Oyy çok geçmiş olsun canım ya var mı tansiyon aletinTünaydın canım nasılsın? Ben koli boşalt çamaşır yıka modundayım Tansiyonum tavan geziyorum baş dönmesi fena oldu bu dışarıdan yemeler beni bozdu geçen tepetaklak merdivenlerde yuvarlanıyordum elim de de kedim vardı Allah korudu son anda tutundum.
Sağol canım tansiyon ilacım var onu içtim hemen bugün iyiyim çok şükür dışarıdan ve hamur işi yemeyi kestim. Mutfağa alışmaya çalışıyorum mecbur evde yalnızım Demek alışmışım düzenli ve sağlıklı yemeye biraz bozunca vücudum bana çok kızdı. Neyse ki doğalgazı hemen açtılar da yemek yapabiliyorum. Bu hafta yapamam ama önümüzdeki haftaya düzenli menü yazmaya başlayacağım yineOyy çok geçmiş olsun canım ya var mı tansiyon aletin
Sağlık ocağı yakın mı? Evde yalnız kalma bari
Geçmiş olsun canımSağol canım tansiyon ilacım var onu içtim hemen bugün iyiyim çok şükür dışarıdan ve hamur işi yemeyi kestim. Mutfağa alışmaya çalışıyorum mecbur evde yalnızım Demek alışmışım düzenli ve sağlıklı yemeye biraz bozunca vücudum bana çok kızdı. Neyse ki doğalgazı hemen açtılar da yemek yapabiliyorum. Bu hafta yapamam ama önümüzdeki haftaya düzenli menü yazmaya başlayacağım yine
Sıfırla canım + 3.5 dayımLenaG im senin tablonu da sıfırlayım mı ☺
Olsun canım benimSıfırla canım + 3.5 dayım
Bu kadarına da şükür vereceğim tabi çalışmalara başladım bileOlsun canım benim
Verdin yine vereceksin
Hangi kilonla başlatayım tablonu kuzumBu kadarına da şükür vereceğim tabi çalışmalara başladım bile