- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.721
canım naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız iyi ki gitmişsiiin108,5 hepsi yağdannnnn
canım ben de 30 günde kilo ver i indirmiştim tamamladım güzeldiDüzenli olarak program paylaşan var mı
LenaG cim besin değişim listesi olarak sen hangisini indirdin link atabilir misin? kırtasiyeden çıktısını alıcam :) bi de böyle deneyelim bu işi :)
Sağol canım benimBesin Deðiþim Listesi | Selçuk CAN | Endokrinoloji, Diyabet ve Metabolizma Uzmaný
Osteoporoz kemiklerin yoðunluðunun azalmasý ile kendini gösteren bir hastalýktýr. Kemikleri oluþturan kollogen dediðimiz madde ile kalsiyumun azalmasý sonucu oluþuyor.www.endokrinoloji.com
İyi canım ne olsun idare ediyorum sıkıcı bir gün geçirdim. Srn nasılsıncanım naber
fena değil canısımİyi canım ne olsun idare ediyorum sıkıcı bir gün geçirdim. Srn nasılsın
selaamm hoşgeldin bebekim 1 ileri 2 geri filan işteHedef60kgolmak Selam canım nasılsın
selam canım oh sefan olsun ayy taşınıyorsun inanamıyoruum olleySelam taşınma telaşındayım +1 görünüyorum bu ara dışarıdan yedik hep h.sonundan sonra toparlayacağım
Sağol canımselam canım oh sefan olsun ayy taşınıyorsun inanamıyoruum olley
kolay gelsin