- 17 Mart 2010
- 26.260
- 67.701
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Haftada 664 gram54.3 üm canlaar100 değil ama 102 günde sonucum 9.3 kg şimdi korumaya geçebiliriim
Hoşgeldiin nerelerdesinnn
Ayy 65 mi yazmışım55.3 cnm
Cnm haftada belli gün sayısı kadar yapılmalı fikdinden yanayımburalardayımmm, burdayımmm
ketojenik beslenme düzenine geçmek istiyorum ne diyosun bu işe?
54.3 üm canlaar100 değil ama 102 günde sonucum 9.3 kg şimdi korumaya geçebiliriim
Teşekkürler kaptimmmtebrikler burcummm harikasınnnn
Sende iyi ki varsın canımTeşekkürler kaptimmmiyi ki varsınız
birilerine faydam dokunur diye topiği açtım ama uğrayan yok :) 100 gün fazla geliyor belki dehep şok diyetlerden kaybediliyo yıllar ama
hoşgeldiinBende geldim sayfan hayırlı olsun canım bende aldım birazcık sankim azcık gibi korkuyorum tartılmaya
Ah ah bende aldım nerdeyse 8 kilo almışım bu çarşamba adanaya gidiyorum kızı antepe üniversiteye bırakacağız ordan da adanaya ondan sonrada sıkı bir diyete başlamam lazımTekrar kilo aldım beenn100 güne tekrar başlıcam beeen
selammm
canım beni de hep yolculuklar mahvettiAh ah bende aldım nerdeyse 8 kilo almışım bu çarşamba adanaya gidiyorum kızı antepe üniversiteye bırakacağız ordan da adanaya ondan sonrada sıkı bir diyete başlamam lazım
Canım kolay gelsin, sağolHayırlı olsun topiğiniz. Kocamla iddiaya girdim . Yılbaşında 60 olmak zorundayım yeniden başladım
Merhaba ben de sizi tebrik ederimmerhaba tebrikler benim de 1 kilo gitti
Dün 900 grdı 1 kiloya yuvarlamıştımmerhaba tebrikler benim de 1 kilo gitti