- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 323
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma biraz daha bekle sürekli alttan muane etme dinlen bi bakalim dört üstü yanilma payı oluyor geç oluşur belkide benimde sürekli alttan baka baka düştü nasip bilen iş ama biraz bekle sen sonradan gözükür inşallahKızlar nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu
Hamile kalmam bile mucize zaten tam 8 senedir olmuyordu nolur bişi olmasın yalvarıyorum dua edinKiminin keseyi 6 hafta 7 hafta gelişiyor mucize olur
Inşallah vardır hayirlisin olsin sen biraz bekle kanamam olmadık sürece başka doktora goster canım inşallah kaybetmesin bende iki hafta olacak kürtaj 3 4 düşük bende bekliom bu daki aylar nasip bakalım dua et bol bol stres yapmaHamile kalmam bile mucize zaten tam 8 senedir olmuyordu nolur bişi olmasın yalvarıyorum dua edin
Canım sakın ol ben 7den sonra gördüm bebeği, görünce zaten kalp atışını da duyarsin. Alttan muayene olma artık ve dinlen. Stres de en büyük zarar. Maşallah kese görünmüş her şey yolunda hiç ni sorunun yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Hamile kalmam bile mucize zaten tam 8 senedir olmuyordu nolur bişi olmasın yalvarıyorum dua edin
Önemli değil canım sağlıksız dedi düşük olacak dedi düşük oldu nasip değilmiş
sizinki hep başından itibarenmi sağlıksız dedi.yoksa son haftalardamı sorun çıktı.beni bilgilendirirmisiniz.
Aynen öyle sen bu hafta bekle ve yorma kendini alttan sürekli sende sarsilion uzak dinlen yemene dikkat et 7 haftasında kalp atışlarında duyarsin inşallahCanım sakın ol ben 7den sonra gördüm bebeği, görünce zaten kalp atışını da duyarsin. Alttan muayene olma artık ve dinlen. Stres de en büyük zarar. Maşallah kese görünmüş her şey yolunda hiç ni sorunun yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Ay Allah razı olsun canım benim ya inşallah öyledir tüp bebeğe başlayacaktık biliyo musun doktor belki boş olabilir deyince aklım çıktıCanım sakın ol ben 7den sonra gördüm bebeği, görünce zaten kalp atışını da duyarsin. Alttan muayene olma artık ve dinlen. Stres de en büyük zarar. Maşallah kese görünmüş her şey yolunda hiç ni sorunun yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Olmaz inşallah canim. Ya boşver sen o felaket tellalı doktorları, kendine huzur veren rahatlatan bi doktor bul bak. Gerçekten benim kanamam olmustu, kese henüz boştu falan doktorum beni hep rahatlattı gayet güzel çok normal bunlar diye beni hep rahatlattı. Inanki çok normal Allah'ın izniyle cok güzel rahat bi hamilelik geçirip bebişi sağlıkla alırsın kucağına canım stres yapma daha çok erkenAy Allah razı olsun canım benim ya inşallah öyledir tüp bebeğe başlayacaktık biliyo musun doktor belki boş olabilir deyince aklım çıktı
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah Allah'ıma emanetlerOlmaz inşallah canim. Ya boşver sen o felaket tellalı doktorları, kendine huzur veren rahatlatan bi doktor bul bak. Gerçekten benim kanamam olmustu, kese henüz boştu falan doktorum beni hep rahatlattı gayet güzel çok normal bunlar diye beni hep rahatlattı. Inanki çok normal Allah'ın izniyle cok güzel rahat bi hamilelik geçirip bebişi sağlıkla alırsın kucağına canım stres yapma daha çok erken