• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg

Bunda iki hafta önce 4 haftalikti ve 4.9mm bugün gittim kontrole belki kalp atışını duyarım dedim ama doktor gelişmemiş dedi 8.mm bide alttan görüyor keseyi karından göremedi sonra hemen acil kan ve ultrasyona gittim orda sıkışık idrarima ole gördü 5.4gunluk dedi erken gebelik yazdı doktora çıktım herşey normal kandegerimde 5038.5 çıktı ama gelişmemiş dio 13 günde 12 13mm olması lazim diyor hiç umudum yok dedi düşük olur dedi anlamadım kafam karışık yaşayan varmı bile durumda gelişmesi lazım düo bakiom netten mm lere değerler normal gibi geliyor ama bilemedim
Canim panik yapma hemen, 8inci haftayi bekle. Dedigim gibi yurtdisinda 8 haftadan kucuk bebege bakmiyorlar bile Turkiye de bakip bakip sizi bosuna uzuyorlar. Umarim olumlu sonuclar alirsin.

Canim HCG n yuksek oldugu icin simdilik hamilesin. Biraz sakin ve huzurlu olmaya calis. Bence hemen doktora gitme. Onceden baslamadiysan mutlaka folik asit vitamini al (dozaji gunde minimim 800 mg olmali, recetesiz satiliyor olmasi gerekir), cig et ve iyi yikanmamis meyve sebzeden uzak dur. Cay, kahveyi azalt. Bu kadar. Kanaman olmadigi surece doktora gitmene gerek yok. En az adet baslangicindan itibaren 6inci haftayi (kese gormek icin), hatta bence 8inci haftayi bekle (kese ve kalp atisi icin). Bu arada gidersen buyuk ihtimal vajinal bakarlar. Oyle daha iyi goruntu aliyorlar ve henuz cok kucuk pek anlamli bir sey goremezler bence.

Son adet tarihin 20 ekim oldugi icin, Henuz neredeyse adet tarihin bile gelmemis sanirim (yani gecikmemissin bile) o yuzden doktorun temkinli davranmis. Hamileliklerin bir kismi erken donemde kendiliginden son buluyor, hatta adet gununu takip eden kadinlar bile hamile kalip, hamile kaldigini olcemeden bebegi kaybedebiliyorlar. Gidici bebek gidiyor, kalici bebek kaliyor, doktorun ilk haftalarda mudahale edebilecegi ya da destekleyebilecegi pek bir sey yok (kanaman olursa doktora git ama). Bu yuzden yurt disinda doktorlar, 8 haftadan once bana gelme diyorlar. 8 inci hafta da kalp atisini duyunca hamileligi taniyorlar.

Hayirli olsun. Umarim kalp atisini da duyarsin.

Folik asiti bir dönem kullandım ama tekrar başlamadım doktoruma sorup başlasam sorun olur mu?
Normalde 18 kasımda adet olmam gerekiyordu son adet tarihi adetin bittiği gün mü başladığı gün mü , başladığı günse 18 ekimde olmuştum geçen ay zaten adet 1 gün geçmişti öylesine test almıştım
Şu an daha 3 haftalık hesaplarıma göre 8 haftaya çok var o kadar nasıl beklerim ki bi şeyler yapmam lazım :D

Merhaba bende siteye yeni üye oldum.

Çok merak ettiğim bir konu var. Her ne kadar forumda cevaplarını kısmen bulmuş olsamda rahatlamak için be başkalarına örnek oluşturması için hcg değerlerimin yorumlanmasını isteyecektim.

4 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım. İki gün önce kan testi yaptırdım 213 çıktı.doktorum değer düşük dedi kimyasal olabilir dedi. Gün. Aşırı kan testi yaptır dedi. Bende bugün yine yaptırdım 587 çıktı. Doktoruma gönderdim daha cevap vermedi.
Kimyasal gebelik olma ihtimali varmı?
Siteden baktığım kadarıyla aslında 213 bile gayet normalken bu doktorlar neden böyle içimizi daraltıp zaten gergin olan ruh halimizi dahada beter hale getiriyorlar anlamış değilim.
Acaba kocişime bugün gezdl haberi versem mi yoksa bir kaç gün daha beklesem mi bilemedim.
Tam emin olmadan haber vermek istemiyorumda.

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum 18 kasımda adet olmam gerekiyordu 19 unda idrar testi yaptım evde silik ama pozitifti dün hastanede kan testi yaptırdım hcg 534 yaptırdığımız yerdeki doktora gösterdik gebelik var ama kimyasal da olabilir dedi sonra kendi doktorumu aradım o da aynısını söyledi cumagünü direkt keseye baktır dedi ama ben dayanamıyorum
Sorularım şöyle
1) kimyasal gebelik nasıl oluyor
2) kese göründüğünde hamilelik gerçekleşmiş midir?
3) hcg yanlış çıkmış olabilir mi?
4) değer doğruysa yeterli mi?
5) gebeliğin ilk döneminde gaz sorunu yaşanıyor mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba doktora gittinmi canım suan son durum ne

Çok merak ettiğim bir konu var. Her ne kadar forumda cevaplarını kısmen bulmuş olsamda rahatlamak için be başkalarına örnek oluşturması için hcg değerlerimin yorumlanmasını isteyecektim.

4 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım. İki gün önce kan testi yaptırdım 213 çıktı.doktorum değer düşük dedi kimyasal olabilir dedi. Gün. Aşırı kan testi yaptır dedi. Bende bugün yine yaptırdım 587 çıktı. Doktoruma gönderdim daha cevap vermedi.
Siteden baktığım kadarıyla aslında 213 bile gayet normalken bu doktorlar neden böyle içimizi daraltıp zaten gergin olan ruh halimizi dahada beter hale getiriyorlar anlamış değilim.
Acaba kocişime bugün gezdl haberi versem mi yoksa bir kaç gün daha beklesem mi bilemedim.
Aynısını bana da dediler işte düşük olabilir dediler hemen 1 gün sonra mı 587 çıktı düşmemişki gayet iyi sıkma canını bebeğin var

Benim ilk değer 30 du... kalp atışını duyduk çok şükür. Önemli olan katlaması. Sizinki de güzel katlamış. Bazı doktorlar gaddar olabiliyor. Bu kadar negatif bir doktorla zor. Tavsiyem doktorunuzla ilgili en ufak bir tereddütünüz varsa değiştirin.

Aynısını bana da dediler işte düşük olabilir dediler hemen 1 gün sonra mı 587 çıktı düşmemişki gayet iyi sıkma canını bebeğin var
Cuma günü 213 pazar günü 587 çıktı canım. Doktorun daha net ve rahatlatacağı yerde dahada panikletmesi çok kötü. Her ne kadar canımı sıkmak istemesemde takılıyorum maalesef. Sitede araştırdığım kadarıyla benim durumumda olan çok kişi var.
Peki kızlar kese tahmini ne zaman gözükür. Gecikmenin ertesi günü keseyi görememişti.
Gecikmeden kaç gün sonra kese gözükür tahminen. Allah hayırlısıyla bütün herkesin gönlüne göre istediği zamanda basip etsin inşaalah.

Benim ilk değer 30 du... kalp atışını duyduk çok şükür. Önemli olan katlaması. Sizinki de güzel katlamış. Bazı doktorlar gaddar olabiliyor. Bu kadar negatif bir doktorla zor. Tavsiyem doktorunuzla ilgili en ufak bir tereddütünüz varsa değiştirin.
Çok teşekkürederim canım. Şu süreci bir atlatayım bir emin olayım inşaalah. İlk işim iyi bir doktor araştırmak olacak zaten. Kalp atışını sen ne zaman duydun canım. Heralde daha bir iki haftam var galiba.

Çok teşekkürederim canım. Şu süreci bir atlatayım bir emin olayım inşaalah. İlk işim iyi bir doktor araştırmak olacak zaten. Kalp atışını sen ne zaman duydun canım. Heralde daha bir iki haftam var galiba.
Kalp atışını sata göre 7+5 te keseyi 5+5 te gördüm... benim değerler çok azdı. 30-90-310-1370 :halay:sizin daha iyi başlamış. Belki daha erken görürsünüz. Hayırlısı olsun inşallah.:KK200:

Kalp atışını sata göre 7+5 te keseyi 5+5 te gördüm... benim değerler çok azdı. 30-90-310-1370 :halay:sizin daha iyi başlamış. Belki daha erken görürsünüz. Hayırlısı olsun inşallah.:KK200:
Çok teşekkürederim canım. Artık bekliyeceğiz. Ama gerçekten beklemek çok zor. Eee bu zorluğunda ceremesini kocalar çekicek artık. Bu sıralar biraz!! Agrasifim . Herkese allah hayırlısını nasip etsin inşaallah.

Bunda iki hafta önce 4 haftalikti ve 4.9mm bugün gittim kontrole belki kalp atışını duyarım dedim ama doktor gelişmemiş dedi 8.mm bide alttan görüyor keseyi karından göremedi sonra hemen acil kan ve ultrasyona gittim orda sıkışık idrarima ole gördü 5.4gunluk dedi erken gebelik yazdı doktora çıktım herşey normal kandegerimde 5038.5 çıktı ama gelişmemiş dio 13 günde 12 13mm olması lazim diyor hiç umudum yok dedi düşük olur dedi anlamadım kafam karışık yaşayan varmı bile durumda gelişmesi lazım düo bakiom netten mm lere değerler normal gibi geliyor ama bilemedim
sizin sonuç ne oldu acaba dr ne dedi.inşallah sağlıklı ilerliyordur hamileliğiniz.

mesajınız gelmedi cevap olarak yorum yapmıssınız heralde ama görünmüyor msjınız.

gördüm özür .çok geçmiş olsun benimde böyle bir durumum varda su anlık.ama benim beta hcg adete1 gün kala 11 çıkmıştı.

gördüm özür .çok geçmiş olsun benimde böyle bir durumum varda su anlık.ama benim beta hcg adete1 gün kala 11 çıkmıştı.
Önemli değil canım sağlıksız dedi düşük olacak dedi düşük oldu nasip değilmiş

Back