Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmkanım yok canım çok küçük bi yerdeyim başka doktor yok inşallah dedikleri doğru çıkmazinş bebegın sağlıklıdır
canım ama lütfen o iki dr degiştir imkanın varsa ,
İmkanım yok canım çok küçük bi yerdeyim başka doktor yok inşallah dedikleri doğru çıkmaz
Tamam canım çok sağolçıkmaz inşallah kalbini ferah tut bol bol dua et hem kendıne hem olmayanlara isteyenlere
:) inşallah canım sağolasın :)alt referans aralığıdır belki 0,42 çok anlayamadım ama... sen cuma hayırlı haberler alacaksın inanıyorum ben :)
o hiç belli olmuyor. yarın doktordan sonra yazarım... ama kimisi üstten göremedi alttan baktı diyor. ben vajinal ultrasona karşı değilim o yüzden bakalım derse tamam dicem :)Konuyu takip eden arkadaşlRa bi şey daha soracağım keseyi görmek için alttan ultrasyon mu yapıyolar yoksa karından mı?
Ben de karşı değilim tedavi iç bin kez oldum alttan bebeğe zarar olur mu diye düşündümo hiç belli olmuyor. yarın doktordan sonra yazarım... ama kimisi üstten göremedi alttan baktı diyor. ben vajinal ultrasona karşı değilim o yüzden bakalım derse tamam dicem :)
Ben de karşı değilim tedavi iç bin kez oldum alttan bebeğe zarar olur mu diye düşündüm
ya nasıl moral bozuyor bu doktorlar ya.534 gayet iyi bence.nedenine gelince ben adetten 1 gün önce yaptırdım kan testi 11 çıktı.bende kimyasal heralde demiştim.sonra 2 gün sonra 56 çıktı.sonra böyle yüksele yüksele gitti.şimdi 2,5 aylık hamileyim bozma moralini sakın.inşallah hamilesin Allahın izniyle.sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum 18 kasımda adet olmam gerekiyordu 19 unda idrar testi yaptım evde silik ama pozitifti dün hastanede kan testi yaptırdım hcg 534 yaptırdığımız yerdeki doktora gösterdik gebelik var ama kimyasal da olabilir dedi sonra kendi doktorumu aradım o da aynısını söyledi cumagünü direkt keseye baktır dedi ama ben dayanamıyorum
Sorularım şöyle
1) kimyasal gebelik nasıl oluyor
2) kese göründüğünde hamilelik gerçekleşmiş midir?
3) hcg yanlış çıkmış olabilir mi?
4) değer doğruysa yeterli mi?
5) gebeliğin ilk döneminde gaz sorunu yaşanıyor mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Doğru :) o zaman farketmez istediği yerden görsün olsun da :)Yok ya sanmam yani öyle olsa doktorlar yapmazdı.
Amin inşallah çok sağol moralim düzeldi :) Keseyi ne zaman gördüler?ya nasıl moral bozuyor bu doktorlar ya.534 gayet iyi bence.nedenine gelince ben adetten 1 gün önce yaptırdım kan testi 11 çıktı.bende kimyasal heralde demiştim.sonra 2 gün sonra 56 çıktı.sonra böyle yüksele yüksele gitti.şimdi 2,5 aylık hamileyim bozma moralini sakın.inşallah hamilesin Allahın izniyle.sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ne oldu canım?Kızlar yardim
Bunda iki hafta önce 4 haftalikti ve 4.9mm bugün gittim kontrole belki kalp atışını duyarım dedim ama doktor gelişmemiş dedi 8.mm bide alttan görüyor keseyi karından göremedi sonra hemen acil kan ve ultrasyona gittim orda sıkışık idrarima ole gördü 5.4gunluk dedi erken gebelik yazdı doktora çıktım herşey normal kandegerimde 5038.5 çıktı ama gelişmemiş dio 13 günde 12 13mm olması lazim diyor hiç umudum yok dedi düşük olur dedi anlamadım kafam karışık yaşayan varmı bile durumda gelişmesi lazım düo bakiom netten mm lere değerler normal gibi geliyor ama bilemedim[/QUOTE
Kan değeri baya yüksekmiş boş gebelik falan dedi mi hiç?
keseyi 5 haftalık falandı ama kese vardı sadece içindeki görünmüyordu .kalp atışınıda 6 haftalık geçmişti karından muayenede görünmedi alttan muayende görünmüştü.korkma sen 500 küsür bence gayet iyi inşallah.Amin inşallah çok sağol moralim düzeldi :) Keseyi ne zaman gördüler?