arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum 18 ekimde adet olmam gerekiyordu 19 unda idrar testi yaptım evde silik ama pozitifti dün hastanede kan testi yaptırdım hcg 534 yaptırdığımız yerdeki doktora gösterdik gebelik var ama kimyasal da olabilir dedi sonra kendi doktorumu aradım o da aynısını söyledi cumagünü direkt keseye baktır dedi ama ben dayanamıyorum
Sorularım şöyle
1) kimyasal gebelik nasıl oluyor
2) kese göründüğünde hamilelik gerçekleşmiş midir?
3) hcg yanlış çıkmış olabilir mi?
4) değer doğruysa yeterli mi?
5) gebeliğin ilk döneminde gaz sorunu yaşanıyor mu?
Cevaplarsanız çok sevinirim
en son 20 ekimde olduysanız değerleriniz normal gibi. benim de bugün ki sonucum yeni çıktı oda 1370 .... yeni sizde karamsarlığa düşmeyinBen en son 25 ekimde adet oldum
Tahminim 20 günlük filan olması lazım
o zaman mumkun degil direk kimyasal denemez saglikli gebelk olmasi muhtemel.inssllah gzuel haberlrt alirsnBen en son 25 ekimde adet oldum
Tahminim 20 günlük filan olması lazım
Cevapların için teşekkür ederim yanlış yazmışım ben 18 kasımda adet olmalıydım en son 25 ekimde adet oldum , yani günüm 2 gün geçince kan testi yaptırdım şu an tekrar hasteneye gidemiyorum doğuda görev yapıyorum ve burada kan testi olan hastane yok o yüzden merkezdeki hastaneye gitmem lazım gidemiyorum değerlerin yükselip yükselmediğini anlamanın başka yolu yok mudur’benim son adet tarihim 13ekim 17 kasımda bhcg baktırdık 318 çıktı. siz en son ne zaman adet oldunuz.??
1. kimyasal gebelik kese oluşmadan sadece bhcg değeri olması demek zaten 2 gün de bir test yaptırıp yükselip yükselmediğine bakılıyor. eğer yükselme az ise veya yoksa o zaman kimyasal gebelik deniliyor. yani kese yok. değer var.
2. kese varsa hamilelik vardır. ama kalp atışı duyana kadar onunda garantisi yok. yani boş gebelik olma ihtimali de var.
3.hcg değerinin yanlış çıkmış olma ihtimali yok
4. değer kişiden kişiye değişir. değerinizin yanındaki referans aralığına bakın. eğer değerlerin içindeyse yeterlidir.doktorlarda yanılabilir o yüzden ümidinizi kaybetmeyin.
5. evet gaz sancısına benzer ağrılar bende de oluyordu.
ama en önemlisi siz en son ne zaman regl oldunuz?? eğer 18 ekim de olmanız gerekiyorduysa neredeyse 9 haftalık hamilesiniz. o zaman değer çok düşük.
İnşallAh çok sağol :)o zaman mumkun degil direk kimyasal denemez saglikli gebelk olmasi muhtemel.inssllah gzuel haberlrt alirsn
en son yaptrdgn testten bi onceki test olablr o onuda gösteriyo ayni yerde yaptrdysanTest sonucunda eski 0.42 yazıyor o ne anlama geliyor
normal ev tipi gebelik testi al gun gectikce kizarir daha koyu kirmizi olur buda kanindaki hormonun arttigi anlamna gelir ama en kisa zamanda gitmrye calis test icinCevapların için teşekkür ederim yanlış yazmışım ben 18 kasımda adet olmalıydım en son 25 ekimde adet oldum , yani günüm 2 gün geçince kan testi yaptırdım şu an tekrar hasteneye gidemiyorum doğuda görev yapıyorum ve burada kan testi olan hastane yok o yüzden merkezdeki hastaneye gitmem lazım gidemiyorum değerlerin yükselip yükselmediğini anlamanın başka yolu yok mudur’
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim cuma günü kesin gideceğim zaten o zamana kadar bi şey olur mu sence yanormal ev tipi gebelik testi al gun gectikce kizarir daha koyu kirmizi olur buda kanindaki hormonun arttigi anlamna gelir ama en kisa zamanda gitmrye calis test icin
içini ferah tut dinlenmeye calis.inşallah saglikli gebeliktr iki kati artar yaklasik 1000 lerde bi deger cikmaliTamam teşekkür ederim deneyeceğim cuma günü kesin gideceğim zaten o zamana kadar bi şey olur mu sence ya
Test sonucunda eski 0.42 yazıyor o ne anlama geliyor
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim cuma günü kesin gideceğim zaten o zamana kadar bi şey olur mu sence ya
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına versinCanım değerim gayet normal benim adetim den beş gün geçmişti 858 çıktı doktoru tekrara gerek YÖK dedi bir hafta sonra keseyi gördük inşallah Perşembe'de kalp atışını duyarız
bak bnm bugün ki sonucum bu... sen de bi at istersen beraber karşılaştıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?