• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg sonucu bakar mısınız?

Doktor hamilelik var gibi bişeyler demiş.
Cuma günü ultrasonla bakacaklar.
adete 1-2 gün kala sanırım.
Canım öncelikle hiç belli olmaz geç döllenmeyse değerin düşük olması normal içinizi ferah tutun iş yapmasın dinlensin bol bol ve doktora gitsin biran önce Protestan diye bir ilaç var o bebeğin tutunmasını sağlıyor inşallah sorunsuz bir gebeliktir 🤲🤲🤲

Ne kadar süredir deniyorsunuz canım . Bende çektirdim r.filmini bir tüp kapalı çıktı ya eşimde ameliyat oldu
14 aydır diyebiliriz ama çok karmaşık aylar oldu. Ciddi olarak 6 ay diyebilirim. Yumurtlama döneminin boş geçmek zorunda olduğu 3 ay oldu mesela. Başlarda gün aşırı olayına da dikkat etmiyorduk. 🤷🏻‍♀️

14 aydır diyebiliriz ama çok karmaşık aylar oldu. Ciddi olarak 6 ay diyebilirim. Yumurtlama döneminin boş geçmek zorunda olduğu 3 ay oldu mesela. Başlarda gün aşırı olayına da dikkat etmiyorduk. 🤷🏻‍♀️
Benim de iki yıla yakın ama eşim sürekli görevde toplasan bizim de 6 7 ay anca düzenli olmustur oyle ki 5 ay sonra tayin görecez o zamana bıraktım ben burda olmayacak belli ki

Canım öncelikle hiç belli olmaz geç döllenmeyse değerin düşük olması normal içinizi ferah tutun iş yapmasın dinlensin bol bol ve doktora gitsin biran önce Protestan diye bir ilaç var o bebeğin tutunmasını sağlıyor inşallah sorunsuz bir gebeliktir 🤲🤲🤲
Düşük yaptı malesef bugün. :(
dileyen bekleyen herkese en kısa zaman da hayırlı haberler diliyorum.

Back