- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşalalh normaldir herşey teşekkür ederim.HAmile ama düşük sınırdA , 48 saat sonra aynı laboratuvarda yine kan vermeli . Kimyasal gebelik olabilir. Benim ilk kimyasalım 16 çıkmıştı 48 saat sonra 5 e düşmüş kanamam oldu... yani evet hamile ama takip edilmesi gereken bi değerde
Ya inşallah ya çok bekledikHamile canım 5 in üstü hamilelik oluyor daha yeni hemde gözünüz Aydın ☺☺
Çarşamba günü de test yapmışlar 5.99 muş.HAmile ama düşük sınırdA , 48 saat sonra aynı laboratuvarda yine kan vermeli . Kimyasal gebelik olabilir. Benim ilk kimyasalım 16 çıkmıştı 48 saat sonra 5 e düşmüş kanamam oldu... yani evet hamile ama takip edilmesi gereken bi değerde
Ne kadar süredir istiyordunuz?Ya inşallah ya çok bekledik![]()
O zaman sağlıklı olmayabilir iki günde bir iki katına artmalı tabi belki de başlangıç için yavaş yükseliyorda olabilir bence tekrar kan verin emin olunÇarşamba günü de test yapmışlar 5.99 muş.
bugün de 9.48 işte. Umarım sağlıklı gebeliktir
Teyzemin bu.Ne kadar süredir istiyordunuz?
Artış normal değil muhtemelen kimyasal yaşıyor.Teyzemin bu.
15 seneden fazla oldu sanırım![]()
Yaaaa çok üzüldüm şuan.Artış normal değil muhtemelen kimyasal yaşıyor.Ama kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar.
![]()
Allah en hayırlı en doğru zamanda versin inşallah. Bu sonuç regl gecikmesinden sonra mıydı?Yaaaa çok üzüldüm şuan.
4 ay önce ilk kez hamile kaldı kalbi durdu.
bu 2. Gebelik.
çok zor oluyor zaten inşallah sağlıklıdır yarın gidecek doktora. Kalbimiz ağzımızda bekliyoruz.
Yani bugünle beraber 3 gün gecikmiş.Allah en hayırlı en doğru zamanda versin inşallah. Bu sonuç regl gecikmesinden sonra mıydı?
Yani test çok erken yapılmış oluyor.Yani bugünle beraber 3 gün gecikmiş.
Dediğim gibi büyük ihtimal kimyasal.Yani test çok erken yapılmış oluyor.
adet geçikmeden. (Hamile olduğunu hissetmiş)
Offf şimdi hiç uyku tutmaz artık.Dediğim gibi büyük ihtimal kimyasal.![]()
Üzülür insan ama Allah belki hiç nasip etmeyecektir. Bu da imtihanımızdır. Siz de rahatlatın onu destek olun. Yani üzülme filan demekle olmaz. Böyle bi konunun üzerinde durmayın. Mümkünse bu ay da mı olmadı kısmet diger aya diyin geçin daha da konuyu açmayın. Ben de 14 aydır uğraşıyorum teyzsnize oranla daha çok yeni ama neler yaşayacağımı bilmiyorum. En azından o gebe kalabiliyormuş. Bu kesinlikle çok guzel bir şey.Offf şimdi hiç uyku tutmaz artık.
yarın belli olacak çok üzgünüm.
hep biz yeğenlerinin hamileliğine sevinerek geçti ömrü. Artık onun da olmalı![]()
Evet ilk kez 2. Gebelik. Yani 15 sene de 2. Gebelik.Üzülür insan ama Allah belki hiç nasip etmeyecektir. Bu da imtihanımızdır. Siz de rahatlatın onu destek olun. Yani üzülme filan demekle olmaz. Böyle bi konunun üzerinde durmayın. Mümkünse bu ay da mı olmadı kısmet diger aya diyin geçin daha da konuyu açmayın. Ben de 14 aydır uğraşıyorum teyzsnize oranla daha çok yeni ama neler yaşayacağımı bilmiyorum. En azından o gebe kalabiliyormuş. Bu kesinlikle çok guzel bir şey.
Allah hak eden herkese nasip etsin. İnsallah hak ediyoruzdur.Evet ilk kez 2. Gebelik. Yani 15 sene de 2. Gebelik.
ben zaten yazmak aramak bile istemiyorum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
bende 2 kez bebeğimi kaybettim o yüzden sürekli bana sorar.
öyle heyecanlı ki,bişey diyemiyorum bile.
inşallah siz,teyzem ve daha bekleyen herkese,hakeden herkese nasip etsin bu duyguyu. Sancılı süreçler gerçekten.
Sonuç ne oldu merak ettim? Bir de hcg 5 çıktığında adete kaç gün vardı onu anlayamadım tekrar yazar mısınız?Evet ilk kez 2. Gebelik. Yani 15 sene de 2. Gebelik.
ben zaten yazmak aramak bile istemiyorum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
bende 2 kez bebeğimi kaybettim o yüzden sürekli bana sorar.
öyle heyecanlı ki,bişey diyemiyorum bile.
inşallah siz,teyzem ve daha bekleyen herkese,hakeden herkese nasip etsin bu duyguyu. Sancılı süreçler gerçekten.