evet çok haklısın asla isyan etmiyorum vardır bir hayır diyorum bugünümüze şükür zamanı değilmiş demek ki sağlıkla hayırla gelsin beklicez mecburGüzel haberlerini bekliyorum ve şunu unutma her hayrın içinde şer her şerrin içinde hayır vardır biz imtihandayken bazı şeyleri anlayamayız sınav bitince farkederiz Dilerim Rabbimden bebeğin seninle devam eder ve kucağına alırsın ama olmazsa da üzülme inan hastanede bugün bir bayan bana Gebelik testinde bir kerecik yanlışta olsa çift çizgi görsem yeter bir saniye hamile olduğuma inansam yeter dedi içimden birşey koptu. Ama senin olduğun aşamaya gelmek bile bir mucize bunu unutma
ayy ölçüleri var mı ne kadar süre kullanmalıyız ben sigarayı da bırakamıyorum o da etkiliyor büyğk ihtimalle
Duymuştum ama hiç uygulamadım nasıl yapılıyor kullanımı nasıl
ayy ölçüleri var mı ne kadar süre kullanmalıyız ben sigarayı da bırakamıyorum o da etkiliyor büyğk ihtimalle
Bu bizlerle paylaştığın için teşekkür ederimÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.
Mümkün olduğu kadar ilişkiler sabah olmalı. Gerek spermlerin gerek yumurtaların kalitesi sabah vakitlerinde daha canlı oluyor.
Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı şekilde yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunmasını arttırmış olacaksınız Allah'ın izniyle
Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
ÇÖREKOTUNU AKTARCIDAN ÇEKTİREBİLİRSİNİZ. BEN ÇEKTİRMEDEN YEDİM.
Ne demek rica ederimBu bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim
Merhaba bir sorum olucaktı bende adetim 3 gün gecikince öğrendim hamile olduğumu 54 çıktı değerim 2 gün sonra yerleşme kanaması oldu 2 gün 1 hafta sonra doktora gitmiştim yine lekelenmem oldu 2 gün geçti bugün yine olmuş 5+4üz şuan betamda yükselmede sizinde mi bu şekilde oldu hiç bir yerde denk gelmedim böyle olanakanamaya dönecek gibi duruyor yoğun kahverengi akıntım var bu ay zaten kimyasal olacağını anlamıştım o yüzden üzmemeye çalışıcam kendimi
Betanız da yükselme düzenli olarak devam ediyor mu?Merhaba bir sorum olucaktı bende adetim 3 gün gecikince öğrendim hamile olduğumu 54 çıktı değerim 2 gün sonra yerleşme kanaması oldu 2 gün 1 hafta sonra doktora gitmiştim yine lekelenmem oldu 2 gün geçti bugün yine olmuş 5+4üz şuan betamda yükselmede sizinde mi bu şekilde oldu hiç bir yerde denk gelmedim böyle olana
Evet ilk 52 iki gün sonra 98 1 hafta sonra yanı bu pazartesi 2732 çıktı doktorum tahlillerim ve bebeğin gayet iyi olduğunu söylediBetanız da yükselme düzenli olarak devam ediyor mu?
Yumurtayı olgunlaştırıp çatlatır mı?Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. 2 güne 1 ilişki.
Mümkün olduğu kadar ilişkiler sabah olmalı. Gerek spermlerin gerek yumurtaların kalitesi sabah vakitlerinde daha canlı oluyor.
Bu kür yalnızca yumurtlamasında sorun olanlar için değil. Sorun olmasa bile mükemmel etki gösteriyor. Zira vücud her ay aynı şekilde yumurta üretemeyebiliyor. Kür vesilesiyle kalitesi ve tutunmasını arttırmış olacaksınız Allah'ın izniyle
Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
ÇÖREKOTUNU AKTARCIDAN ÇEKTİREBİLİRSİNİZ. BEN ÇEKTİRMEDEN YEDİM.