4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80
yine kimyasal yine düşük.. yine lekelenme başladı.. o kadar yoruldum ki zihnen bedenen bütün tahlillerimiz temiz neden böyle oluyor anlamıyorum ya
Biraz az artmış ama belli olmazki hemen kimyasal deme düşmemiş değer bekle bakalım ah ah keşke çözümü olda benim 5 düşüğüm var ve hala sağlıklı bir bebeğim yok4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80
yine kimyasal yine düşük.. yine lekelenme başladı.. o kadar yoruldum ki zihnen bedenen bütün tahlillerimiz temiz neden böyle oluyor anlamıyorum ya
hayır kullanmıyorumProgesteron fitil kullaniyormusunuz
Böyle düşünmeyin lütfen4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80
o kadar iyi anlıyorum ki inşallah allahım nasip etsin kolaylıkla sağlıkla gelsinBiraz az artmış ama belli olmazki hemen kimyasal deme düşmemiş değer bekle bakalım ah ah keşke çözümü olda benim 5 düşüğüm var ve hala sağlıklı bir bebeğim yokve herşeyimiz temiz Şuan da
Doktora gidin doktor veriyor zaten düşük önlemek için.hayır kullanmıyorum
tabiki öyle çok şükür sadece çok üzülüyorum ya çok ümitleniyorum ama böyle oluyor aşırı moralim bozuluyorBöyle düşünmeyin lütfenhamile kalabiliyorsunuz sağlıklı gebelikte olacak inşallah
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz ? Doktor ne diyor ?4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80
vardı bende önceden ama doktorum kimyasalsa reglini geciktirirsin dediDoktora gidin doktor veriyor zaten düşük önlemek için.
kullanmıyorum doktor takip et demişti sadece ama lekelenmem başladı işte daha önce de kimyasal yaşamıştım aynen böyle olmuştuKan sulandırıcı kullanıyor musunuz ? Doktor ne diyor ?
Daha kimyasal denemek için erken bu arada
Artış konusundan çok anlamıyorum ama her şey düzelir stresle daha kötü olur en iyisini düşünelim ve iyi olsuntabiki öyle çok şükür sadece çok üzülüyorum ya çok ümitleniyorum ama böyle oluyor aşırı moralim bozuluyor
evet doğru söylüyorsunuz umarım iyi olurArtış konusundan çok anlamıyorum ama her şey düzelir stresle daha kötü olur en iyisini düşünelim ve iyi olsun
Çörekotu kürü tavsiye ederim. Kaliteli yumurta üretimine vesile oluyor ve düşüğe engel oluyor. 7 sene sonra bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım, 2019 da doğum yaptım. Kuzenim defalarca düşük yaptı o da yediği ay gebe kaldı doğurdu. Allah'ın izniyle tabii.4 kasım sabah 20
5 kasım gece 54
7 kasım akşam 80
Ayrıca üstüne görme diye bir şeyde var eğer kan değeriniz sürekli artarsa bu hiçbir sorun yok demekevet doğru söylüyorsunuz umarım iyi olur
Kendi doktorunuza bi sorun ya da Farklı bir doktora da gidin bence , pıhtılaşma sebep olabiliyor çünkü. Küçük bir aspirin sorununuza çözüm olabilir.kullanmıyorum doktor takip et demişti sadece ama lekelenmem başladı işte daha önce de kimyasal yaşamıştım aynen böyle olmuştu
Duymuştum ama hiç uygulamadım nasıl yapılıyor kullanımı nasılÇörekotu kürü tavsiye ederim. Kaliteli yumurta üretimine vesile oluyor ve düşüğe engel oluyor. 7 sene sonra bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım, 2019 da doğum yaptım. Kuzenim defalarca düşük yaptı o da yediği ay gebe kaldı doğurdu. Allah'ın izniyle tabii.
Ama doğal ürünler ve her yerde bulunuyor. Çörekotu bal tarçın başka bir şey yok. Detaylı bilgi eskiden açtığım konuda var. Mutlaka tavsiye ederim
ayy ölçüleri var mı ne kadar süre kullanmalıyız ben sigarayı da bırakamıyorum o da etkiliyor büyğk ihtimalleÇörekotu kürü tavsiye ederim. Kaliteli yumurta üretimine vesile oluyor ve düşüğe engel oluyor. 7 sene sonra bu kür vesilesiyle gebe kalmıştım, 2019 da doğum yaptım. Kuzenim defalarca düşük yaptı o da yediği ay gebe kaldı doğurdu. Allah'ın izniyle tabii.
Ama doğal ürünler ve her yerde bulunuyor. Çörekotu bal tarçın başka bir şey yok. Detaylı bilgi eskiden açtığım konuda var. Mutlaka tavsiye ederim
pıhtılaşma testim yapıldı sonuçlarını bekliyorum kanama olmazsa tekrar test verebilirim maddi olarak da yoruyor sağlık ocaklarında grev vardı özelde yaptırdım 450 tl- 620 tl..Kendi doktorunuza bi sorun ya da Farklı bir doktora da gidin bence , pıhtılaşma sebep olabiliyor çünkü. Küçük bir aspirin sorununuza çözüm olabilir.
lekelenme gebelik belirtisi aynı zamanda , artışı biraz daha takip edin derim