geçen hafta lekelenmem olmuştu doktor tutunma kanamasıdr demişti tamamen geçti şimdi yine başlamış..Beta rakamın düşmemiş hemen kimyasal diye düşünme sen iki gün sonra yine HCG baktır. Lekelenme olabiliyor bazı gebeliklerde kadın doğum doktorunla da görüş canım
üstüne görmeyi geçen hafta yaşamıştım bakalım bekleyip görücezAyrıca üstüne görme diye bir şeyde var eğer kan değeriniz sürekli artarsa bu hiçbir sorun yok demek
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniüstüne görmeyi geçen hafta yaşamıştım bakalım bekleyip görücez
inşallah teşekkür ederimSağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Sen gebeliği ne Zaman öğrendingeçen hafta lekelenmem olmuştu doktor tutunma kanamasıdr demişti tamamen geçti şimdi yine başlamış..
Zaten acele etme bir kaç gün bekle öyle ver kan hem daha net çıkar sonuçların şuan kanaman var mıpıhtılaşma testim yapıldı sonuçlarını bekliyorum kanama olmazsa tekrar test verebilirim maddi olarak da yoruyor sağlık ocaklarında grev vardı özelde yaptırdım 450 tl- 620 tl..
ya ben 0.16 ile öğrendimSen gebeliği ne Zaman öğrendin
kanamaya dönecek gibi duruyor yoğun kahverengi akıntım var bu ay zaten kimyasal olacağını anlamıştım o yüzden üzmemeye çalışıcam kendimiZaten acele etme bir kaç gün bekle öyle ver kan hem daha net çıkar sonuçların şuan kanaman var mı
İlla iki katı olacaktır diye birşey yok canım yüzde altmış ve üstü katlanma bekleniyor ve gayet güzel artmış.ya ben 0.16 ile öğrendimbenim hep fixtir 0.1 çıkar 0.16 çıkınca röntgene girmem gerekirken girmedim belki hamileyimdir diye sonra 4er kat artış oldu geçen haftadan beri en son işte 20den 54e çıktı 1 günde şimdi de 80 çıkmış malesef
dün ve bugün yaptığım kaset testlerde de dün yaptığım daha koyu bugün yaptığım daha silik ben kabullendim devam ederse mucize olur benim içnİlla iki katı olacaktır diye birşey yok canım yüzde altmış ve üstü katlanma bekleniyor ve gayet güzel artmış.
Tabi ki kendini üzmemek adına çok bağlanma ana olumlama da yapman lazım kendine ve oluşmakta olan bebeğine zaman tanı. Cooooook erken öğrenmişsin bu da bir stres üstüne kimyasal tecrübesi derken anlıyorum seni ama kendine dikkat et şuna inan gebelik devam edecekse kanamalara rağmen devam ediyor gidecekse de bir damla kanaman yokken bebeğin kalbi duruyor ve kürtajla senden ayrılıyor. Her Zaman iyisini düşünmekte fayda varkanamaya dönecek gibi duruyor yoğun kahverengi akıntım var bu ay zaten kimyasal olacağını anlamıştım o yüzden üzmemeye çalışıcam kendimi
Zaten gebelik olayı mucize değil mi? Şöyle kaset testleri sen kale alma çünkü idrar saati aldığın sıvı falan çok etkiliyor durumudün ve bugün yaptığım kaset testlerde de dün yaptığım daha koyu bugün yaptığım daha silik ben kabullendim devam ederse mucize olur benim içn
evet haklısın bundan önceki gebeliğimde de bebeğimin kalbi durdu zaten bunların üst üste gelmesi beni çok yoruyor daha 1 senelik evliyimTabi ki kendini üzmemek adına çok bağlanma ana olumlama da yapman lazım kendine ve oluşmakta olan bebeğine zaman tanı. Cooooook erken öğrenmişsin bu da bir stres üstüne kimyasal tecrübesi derken anlıyorum seni ama kendine dikkat et şuna inan gebelik devam edecekse kanamalara rağmen devam ediyor gidecekse de bir damla kanaman yokken bebeğin kalbi duruyor ve kürtajla senden ayrılıyor. Her Zaman iyisini düşünmekte fayda var
çok teşekkür ederim güzel desteğin için içimi rahatlattınZaten gebelik olayı mucize değil mi? Şöyle kaset testleri sen kale alma çünkü idrar saati aldığın sıvı falan çok etkiliyor durumu
Canım benim bende iki gebeligimi kaybettim ilki kanama ile düştü ikincisinin 9 haftalık kalbi durdu. Çok canım yandı çok üzüldüm buradaki birçok kadın gibi.Bazi şeyler zamanını bekliyor ve yolları dümdüz değil sabırla şükürle azimle ve inançla devam etmemiz gerekiyor sende o yoldasın şuan.Sonra güzeller güzeli bir kızım oldu gebeliğin de hergun hastanedeydim kaybedeceğim onu diye ama yaşadı büyüdü şuan 6 yaşında ben bile hala inanamıyorum şimdi ikinci evladım için aynı yollardan geçiyorum H HazaalCan herşey çok güzel olacak sadece rahatla canımevet haklısın bundan önceki gebeliğimde de bebeğimin kalbi durdu zaten bunların üst üste gelmesi beni çok yoruyor daha 1 senelik evliyim
o kadar duygulandım ki yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu gerçektenCanım benim bende iki gebeligimi kaybettim ilki kanama ile düştü ikincisinin 9 haftalık kalbi durdu. Çok canım yandı çok üzüldüm buradaki birçok kadın gibi.Bazi şeyler zamanını bekliyor ve yolları dümdüz değil sabırla şükürle azimle ve inançla devam etmemiz gerekiyor sende o yoldasın şuan.Sonra güzeller güzeli bir kızım oldu gebeliğin de hergun hastanedeydim kaybedeceğim onu diye ama yaşadı büyüdü şuan 6 yaşında ben bile hala inanamıyorum şimdi ikinci evladım için aynı yollardan geçiyorum H HazaalCan herşey çok güzel olacak sadece rahatla canım
Rica ederim ne demek herşey için hakkında hayırlısı olsun canımçok teşekkür ederim güzel desteğin için içimi rahatlattın
İnşallah canım seninde gönlünde kalbinde hayırlı olan ne varsa Rabbim sana da nasip etsin. Ne demişler nasipse gelir Çin'den Yemendeno kadar duygulandım ki yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu gerçektenallah bağışlasın , uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah ve bir de sağlıklı hayırlısıyla kardeş göndersin ona inşallah şu an teorik de olsa hamile sayılırım hamilelerin duası tutar
inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim iki gün sonra mutlaka haber vereceğimİnşallah canım seninde gönlünde kalbinde hayırlı olan ne varsa Rabbim sana da nasip etsin. Ne demişler nasipse gelir Çin'den Yemendensen şuan kan testlerinle harika giden bir gebeliksin hafif kahverengi kanama durumu tabiki hoş değil ama yolun sonu değil iki gün sonra kan ver canım değerini takip et ama bu sürede kendine çok iyi özenli ve güzel davran
Güzel haberlerini bekliyorum ve şunu unutma her hayrın içinde şer her şerrin içinde hayır vardır biz imtihandayken bazı şeyleri anlayamayız sınav bitince farkederiz Dilerim Rabbimden bebeğin seninle devam eder ve kucağına alırsın ama olmazsa da üzülme inan hastanede bugün bir bayan bana Gebelik testinde bir kerecik yanlışta olsa çift çizgi görsem yeter bir saniye hamile olduğuma inansam yeter dedi içimden birşey koptu. Ama senin olduğun aşamaya gelmek bile bir mucize bunu unutmainşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim iki gün sonra mutlaka haber vereceğim