HCG iğnesi ile zayıflayan var mı?

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Zayıflamak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum. Bazı arkadaşlarım bu yöntem ile 1-1.5 aylık sürede 8-10 kilo verdiler. iğne ile birlikte ilk 2 gün patlayana kadar yemek yiyip 3. gün günde 500 kalorik diyet yapmak gerekiyor. Araya mens girmezse (mensturasyon döneminde iğne yapılmıyor) 25 günde falan kilonuzun % 10'u kadar vereceğinizi söylüyor uygulayan merkez. Ama emin olamıyorum. Aranızda bu yöntemi deneyimlemiş olan var mı acaba? Önerilerinize ihtiyacım var.

zayıflamak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum. Bazı arkadaşlarım bu yöntem ile 1-1.5 aylık sürede 8-10 kilo verdiler. Iğne ile birlikte ilk 2 gün patlayana kadar yemek yiyip 3. Gün günde 500 kalorik diyet yapmak gerekiyor. Araya mens girmezse (mensturasyon döneminde iğne yapılmıyor) 25 günde falan kilonuzun % 10'u kadar vereceğinizi söylüyor uygulayan merkez. Ama emin olamıyorum. Aranızda bu yöntemi deneyimlemiş olan var mı acaba? önerilerinize ihtiyacım var.

merhaba ben bu ıgnlerı kullandım ve zayıfladım ancak koruma dıyetını yapmadım hepsını gerı aldım :(

Bende bu yöntemle zayıflamaya çalışıyorum şu sıralar. Ama 3. haftanın içindeyim ve sadece 2 kg verebildim. Herkes 10-15 kg vermekten bahsediyor. Ama bende olmadı. Neden bilmiyorum. Diyeti yaparken yediğiniz herşeyin 0 yağla yapılmış olması gerekiyor. Sebze yemekleri bile hem yağsız hem de etsiz yapılıyor. Bu kadar dikkat ediyorum ama gene de olmuyor:(

Sevgili arkadaslar bahsettiginiz HCG ignesi ile zayiflama ,zayiflamak bir yana ciddi anlamda kas ve kemik kaybina yol aciyor.Kilo verelim derken sagliginizdan olmayin.Bir yontemi arastirirken ve onerirkende uygulanabilirliginden iyice emin olun.Boylesine tehlikeli yontemlerde ise mutlaka doktorunuzla gorusup doktorunuzun onerecegi sekli dikkate alin.

Ve forum kurallari geregi zayiflamaya yardimci ilac,igne,hap seklinde oneride bulunmak, konu acmak yasaktir.Bu nedenle konunuz yorumlara kapatilmistir!!!!!

Son düzenleme:
Back
X