- 13 Aralık 2023
- 154
- 58
- 18
- 24
Benim kanamam başlamadığı için gerginim dış gebelik olmasından korkuyorum daha önce geçirmiştim çok zor çok geçmiş olsun size deMerhabalar ben çok korktum çok ağladım. Çünkü kanamam başlamadı 10. Gün başladı. Doktorum sürekli aradı sağolsun, kanama başlayınca tamam sorun yok değerin 0 kandığını göreceğiz dedi. Benim değerimde baya yüksekti sizinkine göre ona rağmen değerin düşük korkma dedisizden korkmayın hele kanama başladıysa, benimde dün başladı.
Adetinizin 10. Gününde mi başladı?Merhabalar ben çok korktum çok ağladım. Çünkü kanamam başlamadı 10. Gün başladı. Doktorum sürekli aradı sağolsun, kanama başlayınca tamam sorun yok değerin 0 kandığını göreceğiz dedi. Benim değerimde baya yüksekti sizinkine göre ona rağmen değerin düşük korkma dedisizden korkmayın hele kanama başladıysa, benimde dün başladı.
Kimyasal gebelika kızlar ben adet geciktikten 2 gün sonra test yaptım beta 35 çıktı iki gün sonra tekrar yaptım 18 e düştü şu an adetin 4. Gününde olmam gerekiyordu ama hala gelmedi kanamam ne zaman başlar çok merak ediyorum bu kimyasal mı dış gebelik mi? Bilenler yorumlayabilir mi?
Tekrar yükselme olursa dış gebelik olabilme ihtimali var sanırım ne lekelenme ne de kanama olmadı henüz vajinal ve ultrasondan da muayene olmadımKimyasal gebelik
Düşüşten sonra tekrar yükselme olmaz umarımKimyasal gebelik
Olmaz. Ben de yaşamıştım, yükselme olmadı, düşmeye devam etti.Düşüşten sonra tekrar yükselme olmaz umarım
Hala kanamam başlamadı herhangi bir tedavi oldunuz mı ya da kürtaj yapıldı mı?Olmaz. Ben de yaşamıştım, yükselme olmadı, düşmeye devam etti.
Merhabalar şuan betanız kaç acavaHala kanamam başlamadı herhangi bir tedavi oldunuz mı ya da kürtaj yapıldı mı?
Ben de lekelenme de yok vajinal ya da ultrason muayenesi de olmadım sadece iki gün arayla iki kez beta baktırdım o kadar onu da aynı hastanede yaptırdım dış gebelik geçirmiştim nasıl zor olduğunu bildiğimden korkuyorum kimyasala razıyım yeter ki dış olmasın diyorumAslında ben o zaman doktora gitmemek gibi bir hata yaptım. Çünkü tahlil yaptıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu, sonra bu lekelenme devam ederken ikinci tahlili yaptırdım baktım değerim düşmüş. Sonra lekelenme adet kanamasına dönüştü ama 10 gün filan sürdü
Pazartesi 35 bugün 18Merhabalar şuan betanız kaç acava
Adetinizin 10. Gününde mi başladı?
Cuma günü tekrardan baktır canım doktora da görünPazartesi 35 bugün 18
Cuma günü tekrar kan vereceğim randevu da aldım artık muayene de olacağım bakalım ne olacak?Hayır, betam düşmeye başladıktan sonrak 10. Gün. Sizin değerleriniz çok düşük, dış gebelikte daha yüksek oluyormuş doktorumun bana dediği. Kimyasal gebelik sizinki büyük ihtimalle. Ama bir doktora gitmeniz iyi olur, hem iciniz rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?