• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg düşmesi kimyasal gebelik mi

Merhabalar ben çok korktum çok ağladım. Çünkü kanamam başlamadı 10. Gün başladı. Doktorum sürekli aradı sağolsun, kanama başlayınca tamam sorun yok değerin 0 kandığını göreceğiz dedi. Benim değerimde baya yüksekti sizinkine göre ona rağmen değerin düşük korkma dedi🙏🏽 sizden korkmayın hele kanama başladıysa, benimde dün başladı.
Benim kanamam başlamadığı için gerginim dış gebelik olmasından korkuyorum daha önce geçirmiştim çok zor çok geçmiş olsun size de

Merhabalar ben çok korktum çok ağladım. Çünkü kanamam başlamadı 10. Gün başladı. Doktorum sürekli aradı sağolsun, kanama başlayınca tamam sorun yok değerin 0 kandığını göreceğiz dedi. Benim değerimde baya yüksekti sizinkine göre ona rağmen değerin düşük korkma dedi🙏🏽 sizden korkmayın hele kanama başladıysa, benimde dün başladı.
Adetinizin 10. Gününde mi başladı?

a kızlar ben adet geciktikten 2 gün sonra test yaptım beta 35 çıktı iki gün sonra tekrar yaptım 18 e düştü şu an adetin 4. Gününde olmam gerekiyordu ama hala gelmedi kanamam ne zaman başlar çok merak ediyorum bu kimyasal mı dış gebelik mi? Bilenler yorumlayabilir mi?
Kimyasal gebelik

Aslında ben o zaman doktora gitmemek gibi bir hata yaptım. Çünkü tahlil yaptıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu, sonra bu lekelenme devam ederken ikinci tahlili yaptırdım baktım değerim düşmüş. Sonra lekelenme adet kanamasına dönüştü ama 10 gün filan sürdü

Aslında ben o zaman doktora gitmemek gibi bir hata yaptım. Çünkü tahlil yaptıktan sonra kahverengi lekelenmem oldu, sonra bu lekelenme devam ederken ikinci tahlili yaptırdım baktım değerim düşmüş. Sonra lekelenme adet kanamasına dönüştü ama 10 gün filan sürdü
Ben de lekelenme de yok vajinal ya da ultrason muayenesi de olmadım sadece iki gün arayla iki kez beta baktırdım o kadar onu da aynı hastanede yaptırdım dış gebelik geçirmiştim nasıl zor olduğunu bildiğimden korkuyorum kimyasala razıyım yeter ki dış olmasın diyorum

Hayır, betam düşmeye başladıktan sonrak 10. Gün. Sizin değerleriniz çok düşük, dış gebelikte daha yüksek oluyormuş doktorumun bana dediği. Kimyasal gebelik sizinki büyük ihtimalle. Ama bir doktora gitmeniz iyi olur, hem iciniz rahat eder
Cuma günü tekrar kan vereceğim randevu da aldım artık muayene de olacağım bakalım ne olacak?

Kimyasal dedi bana degerlerim dusuyordu ve karin muayenesi yapti dis gebelik olsa agri olurdu dedi. Kurtaj olacaginizi sanmiyorum cunku degeriniz dusuk bu degerde daha bebek olusmamistir. Kanamayla atilir diye dusunuyorum tabi siz yine de doktora gorunun

Back