Çok teşekkürler. Umarım dileklerimiz gerçekleşir. Siz tüp bebek tedavisi gördünüz mü ? Sonrasında neler yaşadınız ? Paylaşabilir misiniz.1 er tane dondurulmuş yumoşlarınız varmış ne güzel kızlar. Benim dondurmalık yoktu maalesef. O yüzden şanlısınız. Ve okadar çok duyuyor ve okuyorumki kimyasal sonrası 2.tüp bebeklerin tutma şansı çoooook yüksekmiş. Hadi bakalım önce kendinize sonra da bize gelsin bayram şekerleriiii
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HCG değerinin yavaş artması
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Haziran 2019
- 342
- 353
- 53
Amin canım. İlk tüp bebek denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. Hcg değeri düştü ve adet oldum. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız..Çok teşekkürler. Umarım dileklerimiz gerçekleşir. Siz tüp bebek tedavisi gördünüz mü ? Sonrasında neler yaşadınız ? Paylaşabilir misiniz.
Merhabalar sizinle benzer bir deneyimden geçiyorduk. Ne yaptınız merak ettim. Dondurulmuşu transfer yaptırdınız mı ?Benimde 1 tane dondurulmuş yumoşum var. Doktorum bu ay yapabiliriz dedi ama ben hazır hissetmiyorum. 2 ay ara vermek istiyorum. Haberleşelim. İnşallah güzel haberlerle birbirinize döneriz. Dua ile
Merhaba, ara verdim ben. Gelecek ay doktoruma gittiğimde birlikte karar vereceğiz.Merhabalar sizinle benzer bir deneyimden geçiyorduk. Ne yaptınız merak ettim. Dondurulmuşu transfer yaptırdınız mı ?
Merhaba, ben ara vermiştim. Bu ay geciktim ve 5 haftalık Hamileyim nasıl oldu bilmiyorum. Halbuki geçen ay tüp bebek yaptık düşük yapmıştım. Stresten uzaklaştığım için mi yoksa ablamın ısrarıyla kullandığım bitkisel ürünler sayesinde mi bilemiyorum. İnşallah sağlıkla devam eder. Rabbim hepimize nasip etsinMerhabalar sizinle benzer bir deneyimden geçiyorduk. Ne yaptınız merak ettim. Dondurulmuşu transfer yaptırdınız mı ?
Harika tebrik ederim çok çok mutlu oldum hayırlısıyla kavuş yavruna. Ne mutlu canım.Merhaba, ben ara vermiştim. Bu ay geciktim ve 5 haftalık Hamileyim nasıl oldu bilmiyorum. Halbuki geçen ay tüp bebek yaptık düşük yapmıştım. Stresten uzaklaştığım için mi yoksa ablamın ısrarıyla kullandığım bitkisel ürünler sayesinde mi bilemiyorum. İnşallah sağlıkla devam eder. Rabbim hepimize nasip etsin
Teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyinHarika tebrik ederim çok çok mutlu oldum hayırlısıyla kavuş yavruna. Ne mutlu canım.
- 18 Şubat 2020
- 68
- 30
- 8
- 48
merhaba bitkisel olarak ne kullandınız durumunuz bana çok benziyor bende denemek isterdim. inşallah sağlıkla kucağınıza aldınız.Merhaba, ben ara vermiştim. Bu ay geciktim ve 5 haftalık Hamileyim nasıl oldu bilmiyorum. Halbuki geçen ay tüp bebek yaptık düşük yapmıştım. Stresten uzaklaştığım için mi yoksa ablamın ısrarıyla kullandığım bitkisel ürünler sayesinde mi bilemiyorum. İnşallah sağlıkla devam eder. Rabbim hepimize nasip etsin
- 22 Ekim 2021
- 33
- 4
- 1
- 29
Merhabalar benim de ilk 15 di değerim 2 gün sonra 40 2 gün sonra 70 2 gün sonra 200.2 gün sonra 410 benimde yavaş ilerliyor banada kimyasal olabilir denildi sizce nasılCanım benimde ikiz olmasına rağmen iki katı artış olmadı %60 artış olması yeterliymis Dr normal demişti
10.gun 238
12.gun 452
14.gun ise 801
Şimdi çok şükür herşey yolunda sen 2 gün sonra tekrar et testi
İnsAllah seninledir melegin
- 22 Ekim 2021
- 33
- 4
- 1
- 29
- 13 Şubat 2022
- 29