Gebeliğe Hazırlık hcg 48

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

semra80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
17
0
44
adetime iki gün kala yaptigm test sonucu 48 cikti doktorum düsük oldugnu söyledi iki gün sonra tekrar test yapmami söyledi aceba hamilemiyim test degerleri normalmi acele cevap yazin lütfen

canım bu değer düşük değil. 10 un üzerinde olması gebelik var demek zaten. ama bu değerin katlanması gerekiyor. bir dahaki ölçmede 80-100 gibi yani... fazla artmazsa veya azalırsa kimyasal veya dış gebelik olma durumu olabilir.
ama senin daha regl günün bile geçmemiş. bence hamilesin... hayırlı olsun canım!

tesekkur ederim sunu soylemeyi unuttum iki gundur adetim gecikmisti zaten yarin bir daha kan vermeye gidecem

arkadaslar niye bana kimse cevap yazmiyor ben daha yeni uyeyim yarini heyecanla bekliyorum

Cnm benim ilk yaptırdığım hcg değeri 37 idi. Hemde regl günü yapmıştım. Daha sonralar bu katlandı. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Canını sıkma artar o değer.:1hug:

sagol canim benim bende yeni kan vermeden geldim sonuc aksama belli olacak cok heyecanliyim

kızlar benim adetim 5 gün geçtü değerim bugün yaptırdım 93 çıktı sizce nasıl???

ozgecim ben ilkinde 48di 3gun sonra yani bugun tekrar denedim yukselmis hamileyim bence sen hamilesin ama iki gun sonra bir daha kan testi yaptir

kizlar sonucu aldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim darisi kalmak isteyenlerin basina

tebrikler...sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah...darısı bizim başımıza inş......

X