• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Takibi ? Ve Geç Döllenme?

teşekkür ederim. 🙏🏼 peki sizce tekrar 2 gün sonra bir beta daha baktırmalı mıyım? yoksa iki kez baktırmak yeterli mi? 211, 702 çıktı değerlerim.
Ben doktora gitmeden kendim 2 kere baktırmışımtım. Doktor kontrolüne gittiğimde doktor baktırdı 3. Kan alınmış oldu böylece. Sizde içiniz rahat etsin diyorsanız 3. Baktırabilirsiniz

20 Ekim son adet tarihim. 20 Kasımda adet günümde test yaptım negatif çıktı. 6 gün sonra hala olmayınca tekrar test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim değerim 211 idi. bugün 48 saat sonra tekrarladım değerim 702 çıktı.
Adet günümde çıkmayıp sonra çıkınca geç döllenme diye düşündüm. Bir doktorum yok şuan 2 yaşında bir kızım var 2.gebeliğim olacak nasipse. Bir daha beta baktırmaya gerek var mı? Yoksa hemen doktora mı gitmeliyim? Birkaç gün sonra mı gitmeliyim? 🙏🏼
Benim de gecikmemin 5.günü, geçtiğimiz salı kasık ağrısından acillik oldum beta 2,30 çıktı ama cumartesi idrar negatifti. Kan vermeli miyim? İdrar testi yapmaya dahi gücüm kalmadı 6 kere yaptım 1,5 haftada. Tüm belirtiler var resmen. Garip beyaz sıvılar geliyor memem daha bugün acımaya başladı öyle diyim..

Back