Hcg 30.1 şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

sinemasya09

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
156
280
29
Merhabalar regli gecikmenin 6. Gününde HCG 30.1 çıktı. Şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Herhangi bir kadın doğum doktoruna gitmiyorsun hemen gitmeli miyim yoksa yaklaşık 1 hafta HCG takibi yaptıktan sonra mi gitmeliyim? Bu konuda çok bilgisizim yardımcı olursanız sevinirim. İstediğimiz ama planlı ilerlediğimiz bir süreç değildi

Kullanmıyorsanız eczacınızın önerdiği (folbiol hariç) bi folik asit başlayın. Sağlık ocağı kan idrar alıp bi kontrol eder zaten. Şu an kadın doğuma gitmeniz çok erken olur onlar da en fazla kan idrar alacaklardır. 2 günde 1 kan verip artışı takip edebilirsiniz, 2000-3000 civarlarında da gidebilirsiniz doktora

benim sağlık ocağı dr bir garipte zaten folik asitin çok düşük dedi ama bir şey önermedi şekerim var diye google bakıp insilune başlaman lazım dedi

Son zamanlarda sağlık ocağı doktorum çok iyi diyeni duymadım hep bi anormallik çıkıyor
Sorma google bakıp bana tavsiye vermesi garipti 1 temmuzda bu izinliymiş başka dr baktı bütün değerlerine bakacam bulaşıcı hastalık dahil dedi kan istedi 3 temmuzda gittim bakmadı bile sonuçlara 5 gittim o zaman bakıo ama yarım yamalak sonrada google baktı baktı araştırdı buna karar verdi

Allah razı olsun mdkff ben de 1 kere özelde kan verdim pozitif çıktı 2.ye vermeye sağlık ocağına gittim almadı. Olacağı varsa olur neyine takip ediyosun dedi

Cok teşekkür ederim olduğum yer küçük bir ilçe şehir merkezine uzaklığımız bir buçuk saat o sebeple de çok arada kalmıştım. Gerçekten çok yardımcı oldunuz sağ olun

Ben çok seviyorum kendisini ya bakalım bu süreçte de yanıltmaz umarım
Ay hadi İnşallah, şaka bi yana benimki de iyi. Benimki izindeyken diğer doktora gitmiştim o aman aman, çok bilmişti Allah affetsin. Benim doktor açıklıyor ediyor sorun varsa sıkılmadan cevaplar falan sağ olsun

Ay hadi İnşallah, şaka bi yana benimki de iyi. Benimki izindeyken diğer doktora gitmiştim o aman aman, çok bilmişti Allah affetsin. Benim doktor açıklıyor ediyor sorun varsa sıkılmadan cevaplar falan sağ olsun
Bugün gittim kan aldı yarın sonuç için gelmene gerek yok WhatsApptan haberleşiriz dedi. Doktora gitmek için de 4 haftayı bir dolduralım öyle gidersin dedi. Son reglim 5 Haziranda bitti, ne zaman gitmem gerekiyor hiç anlamadım

Bu cuma diye düşünüyordum haftaya gideyim en iyisi. Tarih sormadan daha erken diye konuştu herhalde değer düşük olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…