- 5 Temmuz 2024
- 156
- 280
- 29
-
- Konu Sahibi sinemasya09
benim sağlık ocağı dr bir garipte zaten folik asitin çok düşük dedi ama bir şey önermedi şekerim var diye google bakıp insilune başlaman lazım dediKullanmıyorsanız eczacınızın önerdiği (folbiol hariç) bi folik asit başlayın. Sağlık ocağı kan idrar alıp bi kontrol eder zaten. Şu an kadın doğuma gitmeniz çok erken olur onlar da en fazla kan idrar alacaklardır. 2 günde 1 kan verip artışı takip edebilirsiniz, 2000-3000 civarlarında da gidebilirsiniz doktora
Son zamanlarda sağlık ocağı doktorum çok iyi diyeni duymadım hep bi anormallik çıkıyorbenim sağlık ocağı dr bir garipte zaten folik asitin çok düşük dedi ama bir şey önermedi şekerim var diye google bakıp insilune başlaman lazım dedi
Sorma google bakıp bana tavsiye vermesi garipti 1 temmuzda bu izinliymiş başka dr baktı bütün değerlerine bakacam bulaşıcı hastalık dahil dedi kan istedi 3 temmuzda gittim bakmadı bile sonuçlara 5 gittim o zaman bakıo ama yarım yamalakSon zamanlarda sağlık ocağı doktorum çok iyi diyeni duymadım hep bi anormallik çıkıyor
Allah razı olsun mdkff ben de 1 kere özelde kan verdim pozitif çıktı 2.ye vermeye sağlık ocağına gittim almadı. Olacağı varsa olur neyine takip ediyosun dediSorma google bakıp bana tavsiye vermesi garipti 1 temmuzda bu izinliymiş başka dr baktı bütün değerlerine bakacam bulaşıcı hastalık dahil dedi kan istedi 3 temmuzda gittim bakmadı bile sonuçlara 5 gittim o zaman bakıo ama yarım yamalaksonrada google baktı baktı araştırdı buna karar verdi
tövbe sende o zaman ne şeyime orada duruyorsun derdim bende oturum maasımı alim gidim ya bak gerildim sinirlendimAllah razı olsun mdkff ben de 1 kere özelde kan verdim pozitif çıktı 2.ye vermeye sağlık ocağına gittim almadı. Olacağı varsa olur neyine takip ediyosun dedi
Cok teşekkür ederim olduğum yer küçük bir ilçe şehir merkezine uzaklığımız bir buçuk saat o sebeple de çok arada kalmıştım. Gerçekten çok yardımcı oldunuz sağ olunKullanmıyorsanız eczacınızın önerdiği (folbiol hariç) bi folik asit başlayın. Sağlık ocağı kan idrar alıp bi kontrol eder zaten. Şu an kadın doğuma gitmeniz çok erken olur onlar da en fazla kan idrar alacaklardır. 2 günde 1 kan verip artışı takip edebilirsiniz, 2000-3000 civarlarında da gidebilirsiniz doktora
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinCok teşekkür ederim olduğum yer küçük bir ilçe şehir merkezine uzaklığımız bir buçuk saat o sebeple de çok arada kalmıştım. Gerçekten çok yardımcı oldunuz sağ olun
Ben çok seviyorum kendisini ya bakalım bu süreçte de yanıltmaz umarımSon zamanlarda sağlık ocağı doktorum çok iyi diyeni duymadım hep bi anormallik çıkıyor
Ay hadi İnşallah, şaka bi yana benimki de iyi. Benimki izindeyken diğer doktora gitmiştim o aman aman, çok bilmişti Allah affetsin. Benim doktor açıklıyor ediyor sorun varsa sıkılmadan cevaplar falan sağ olsunBen çok seviyorum kendisini ya bakalım bu süreçte de yanıltmaz umarım
Bugün gittim kan aldı yarın sonuç için gelmene gerek yok WhatsApptan haberleşiriz dedi. Doktora gitmek için de 4 haftayı bir dolduralım öyle gidersin dedi. Son reglim 5 Haziranda bitti, ne zaman gitmem gerekiyor hiç anlamadımAy hadi İnşallah, şaka bi yana benimki de iyi. Benimki izindeyken diğer doktora gitmiştim o aman aman, çok bilmişti Allah affetsin. Benim doktor açıklıyor ediyor sorun varsa sıkılmadan cevaplar falan sağ olsun
Kaçında başladı 1 falan mı son adetinBugün gittim kan aldı yarın sonuç için gelmene gerek yok WhatsApptan haberleşiriz dedi. Doktora gitmek için de 4 haftayı bir dolduralım öyle gidersin dedi. Son reglim 5 Haziranda bitti, ne zaman gitmem gerekiyor hiç anlamadım
Evet 1inde başlayıp 5inde bitmiştiKaçında başladı 1 falan mı son adetin
Aslında 5+2 falan oluyorsun şu an, 4 haftayı doldurmaktan kastı neymiş ki doktorunEvet 1inde başlayıp 5inde bitmişti
Hiçbir fikrim yok. Tarihlerim de sormadı zaten. Cumartesi test verdiğimi ve HCG 30 olduğunu söyledim sadeceAslında 5+2 falan oluyorsun şu an, 4 haftayı doldurmaktan kastı neymiş ki doktorun
Ha geç döllenme diye düşünmüş olabilir. Bence bi 1 hafta 10 gün sonra gitsen yeterli olur yaHiçbir fikrim yok. Tarihlerim de sormadı zaten. Cumartesi test verdiğimi ve HCG 30 olduğunu söyledim sadece
30 düşük bir değer. Geç döllenme yoksa kimyasal gebelik olabilir.Bence bugün kan verin tekrar bakın degerinizeHiçbir fikrim yok. Tarihlerim de sormadı zaten. Cumartesi test verdiğimi ve HCG 30 olduğunu söyledim sadece
Kan verdim, geç döllenme diye düşünüyorum ben de30 düşük bir değer. Geç döllenme yoksa kimyasal gebelik olabilir.Bence bugün kan verin tekrar bakın degerinize