- 26 Ekim 2021
- 2.179
- 1.064
-
- Konu Sahibi sinemasya09
Hakkınızda hayırlısı olsun :)Kan verdim, geç döllenme diye düşünüyorum ben de
Pazartesi yapılan test sonucuma ancak bugün ulaşabildim. Değerim 30dan 103e çıkmış. Doktorum bugun için gel veya kan ver demedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Normali 2 güne bir kan tahlili vermek diyorlar ama aile hekimi bir şey demiyorAy hadi İnşallah, şaka bi yana benimki de iyi. Benimki izindeyken diğer doktora gitmiştim o aman aman, çok bilmişti Allah affetsin. Benim doktor açıklıyor ediyor sorun varsa sıkılmadan cevaplar falan sağ olsun
30'dan kaç günde 103'e çıkmış 2 mi?Pazartesi yapılan test sonucuma ancak bugün ulaşabildim. Değerim 30dan 103e çıkmış. Doktorum bugun için gel veya kan ver demedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Normali 2 güne bir kan tahlili vermek diyorlar ama aile hekimi bir şey demiyor
Evet30'dan kaç günde 103'e çıkmış 2 mi?
Siz erken öğrenmişsinşz biraz, 2000-3000 civarı kese görseniz 100'den sonra 6-7 kere kan vermeniz gerekecek en iyi ihtimalle, onu istemiyor doktorlar pek ondan çağırmamıştor
Gecikmenin 5. Gününde öğrendim ama geç döllenme kaynaklı olarak evet baya erken öğrenmiş oldumSiz erken öğrenmişsinşz biraz, 2000-3000 civarı kese görseniz 100'den sonra 6-7 kere kan vermeniz gerekecek en iyi ihtimalle, onu istemiyor doktorlar pek ondan çağırmamıştor
Evet öyle olmuş demek. Artışınız gayet iyi. Siz yine 4 günde 1 kan verin isterseniz, 284 olması lazım mesela cumaGecikmenin 5. Gününde öğrendim ama geç döllenme kaynaklı olarak evet baya erken öğrenmiş oldum
Sorma bende kimyasalda kan vermeye ikinci gittiğimde iki katı artarsa tekrar buraya gelme kadın doğuma git demişti değerim de 15 KenSon zamanlarda sağlık ocağı doktorum çok iyi diyeni duymadım hep bi anormallik çıkıyor
Bana da kimyasalda da 2 kat artıyor demişti. Nerden çıktı o yavSorma bende kimyasalda kan vermeye ikinci gittiğimde iki katı artarsa tekrar buraya gelme kadın doğuma git demişti değerim de 15 Ken
Daha neler duycazBana da kimyasalda da 2 kat artıyor demişti. Nerden çıktı o yav
Olacak olanı durduramayız dedi, benim eşim hangi ilacı kullandığını bile bilmezdi ben verirdim dedi. Banane? DkgkfDaha neler duycaz
Pazartesi gittim hastaneye kadın doğum bakmadi bile göremem dedi folic asit alion mi dedi yok dedim yazmadi üstüne basa basa şeker hastasıyım dedim takmadı kana dahi bakmadi dahiliyeci kadın doğum insülin için risk birşey dedi mi dedi soledim ama bir şey demedi dedim oda diyet ve insülin verdi oda kana bakmadı bende tedirgin oldum kullanmadim 12 sinde gideceğim özele hem dahiliye hemde kadın doğuma bakalım anlamadım bu isi ben bir kan bile almadilarAllah razı olsun mdkff ben de 1 kere özelde kan verdim pozitif çıktı 2.ye vermeye sağlık ocağına gittim almadı. Olacağı varsa olur neyine takip ediyosun dedi
Devlete mi gittinPazartesi gittim hastaneye kadın doğum bakmadi bile göremem dedi folic asit alion mi dedi yok dedim yazmadi üstüne basa basa şeker hastasıyım dedim takmadı kana dahi bakmadi dahiliyeci kadın doğum insülin için risk birşey dedi mi dedi soledim ama bir şey demedi dedim oda diyet ve insülin verdi oda kana bakmadı bende tedirgin oldum kullanmadim 12 sinde gideceğim özele hem dahiliye hemde kadın doğuma bakalım anlamadım bu isi ben bir kan bile almadilar
Evet ama pişmanlık oldiDevlete mi gittin
Evet biraz öyleEvet ama pişmanlık oldi
Var var paradan kaçmaktan değil dahileye gıdım dedim hazır gitmisken kadın doğuma ama düşündüğüm gibi ilgisizlik diz boyuEvet biraz öylebütçen varsa özel çok daha iyi ilgilenir, folik asite çoktan başlaman lazımdı
Peki bir şey olur mu hani sıkıntı geç başladımdan oturuEvet biraz öylebütçen varsa özel çok daha iyi ilgilenir, folik asite çoktan başlaman lazımdı
Yok yok paradan kaçtığını düşünmedim ya zaten niye kaçasın çocuğun içinVar var paradan kaçmaktan değil dahileye gıdım dedim hazır gitmisken kadın doğuma ama düşündüğüm gibi ilgisizlik diz boyu
Yani ilk 3 ay kritik nöral gelişim için, zaten 400 mcg olan herhangi bi folik asit okeydir doktora daha varsa bence eczaneden alıp başlayabilirsin. Ben folifor ve elenatal kullanmıştımPeki bir şey olur mu hani sıkıntı geç başladımdan oturu
Himm eşim gelsin aldiram o vakit doğru diyordunuz ne sağlık ocağı ne kadın doğum tirt çıktıYani ilk 3 ay kritik nöral gelişim için, zaten 400 mcg olan herhangi bi folik asit okeydir doktora daha varsa bence eczaneden alıp başlayabilirsin. Ben folifor ve elenatal kullanmıştım