Gebeliğe Hazırlık Hcg 15.000 ama kese ve bebek görünmüyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O değere gözükmesi gerekirdi doktor değiştir derim vajinal ultrasonla bakıldı mı
Bakalım dedi ama ben doktora öyle sinir oldum ki istemedim . Ultrasonla bakarken gayet soğuk yok yok bişey görünmüyor kolum agridi bilmem ne halbuki 20 saniye falan anca baktı ne ara kolu ağrıdı anlamdim. Ve çok aceleci idi o acele ile vajinadan bakarken zarar verir diye korktum yarın bi daha gidecem inşallah

Yinede doktor değiştir derim sonuçta özelmiş yani vajinal baktır karından gözükmezse kilo var mı bide?

Merhaba kizlar 5+4 haftalik olduk ama kese gorunmuyor bta 8000 de niye gozukmuyorki bel agrisi var ara ara halszlik ama dış gebelik olabilirmi

Keseyi kaç haftalıkken hördnz bugün aynı durumu bn de yaşadım. Beta hcg kaçtı keseyi gördüğünzde
Hcg keseyi gördüğümüzde 15.000 ı geçmişti ama bebeği göremedik. Aradan 2 hafta geçti hem bebeği hem keseyi gördük çok şükür o gün hcg kaçtı hiç bilmiyorum olcturmedim. Tedbiri bırakmayın ama kötü şeyler de düşünmeyin bana çoğu kişi kesin dış gebelik dedi o kadar çok üzüldüm yiprattimki kendimi ama boşunaymış . Inşallah sizde görürsünüz bana haber verin merak ederim . Doktor size ne dedi bana gaz var görünmüyor dedi sadece

İnş cnm yrn doktora gideceğim ama hala görünmez bence hcg ye bakarım artmış mı. İnş sabırla bekleyeceğim o günü. Hberleşelim inş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…