- 3 Ağustos 2018
- 169
- 141
- 103
- Konu Sahibi umuthepvarrr
Bugün gitmedim canımAy pardon karıştırdım ben bian aklım hazirana gitti kendim öyleyim yaa. Eee görünmedi peki hala bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gitmedim canımAy pardon karıştırdım ben bian aklım hazirana gitti kendim öyleyim yaa. Eee görünmedi peki hala bebek
Bakalım dedi ama ben doktora öyle sinir oldum ki istemedim . Ultrasonla bakarken gayet soğuk yok yok bişey görünmüyor kolum agridi bilmem ne halbuki 20 saniye falan anca baktı ne ara kolu ağrıdı anlamdim. Ve çok aceleci idi o acele ile vajinadan bakarken zarar verir diye korktum yarın bi daha gidecem inşallahO değere gözükmesi gerekirdi doktor değiştir derim vajinal ultrasonla bakıldı mı
Yinede doktor değiştir derim sonuçta özelmiş yani vajinal baktır karından gözükmezse kilo var mı bide?Bakalım dedi ama ben doktora öyle sinir oldum ki istemedim . Ultrasonla bakarken gayet soğuk yok yok bişey görünmüyor kolum agridi bilmem ne halbuki 20 saniye falan anca baktı ne ara kolu ağrıdı anlamdim. Ve çok aceleci idi o acele ile vajinadan bakarken zarar verir diye korktum yarın bi daha gidecem inşallah
Boyum 1.62 kilom 56 kilolu değilim aslında normalimYinede doktor değiştir derim sonuçta özelmiş yani vajinal baktır karından gözükmezse kilo var mı bide?
Benimde hamilesin diyorlar 5+4 olduk ama kese gorunmuyor bnce cok caresizimKizlar sorum başlıkta olduğu gibi hcg 15.000 kan ve idrarda görünüyor ama ultrasonda görünmüyor. Son adetim 1-- 9 temmuz arası lütfen bilgisi olan paylaşsın bugün görünmedi cuma bi daha gideceğim
Canım benim kesem göründü çok şükür gazdan dolayı olabilirmiş.Merhaba kizlar 5+4 haftalik olduk ama kese gorunmuyor bta 8000 de niye gozukmuyorki bel agrisi var ara ara halszlik ama dış gebelik olabilirmi
Cok sevindim canim 7 haftan dimi benim erkenmi ozamanCanım benim kesem göründü çok şükür gazdan dolayı olabilirmiş.
Bugün gittim canım kalp atışını ilk kez duydum ve bebeği de ilk kez net gördük çok şükür inşallah sen de görürsünCok sevindim canim 7 haftan dimi benim erkenmi ozaman
Insallah canimBugün gittim canım kalp atışını ilk kez duydum ve bebeği de ilk kez net gördük çok şükür inşallah sen de görürsün
Keseyi kaç haftalıkken hördnz bugün aynı durumu bn de yaşadım. Beta hcg kaçtı keseyi gördüğünzdeCanım benim kesem göründü çok şükür gazdan dolayı olabilirmiş.
Hcg keseyi gördüğümüzde 15.000 ı geçmişti ama bebeği göremedik. Aradan 2 hafta geçti hem bebeği hem keseyi gördük çok şükür o gün hcg kaçtı hiç bilmiyorum olcturmedim. Tedbiri bırakmayın ama kötü şeyler de düşünmeyin bana çoğu kişi kesin dış gebelik dedi o kadar çok üzüldüm yiprattimki kendimi ama boşunaymış . Inşallah sizde görürsünüz bana haber verin merak ederim . Doktor size ne dedi bana gaz var görünmüyor dedi sadeceKeseyi kaç haftalıkken hördnz bugün aynı durumu bn de yaşadım. Beta hcg kaçtı keseyi gördüğünzde
İnş cnm yrn doktora gideceğim ama hala görünmez bence hcg ye bakarım artmış mı. İnş sabırla bekleyeceğim o günü. Hberleşelim inş tatlımHcg keseyi gördüğümüzde 15.000 ı geçmişti ama bebeği göremedik. Aradan 2 hafta geçti hem bebeği hem keseyi gördük çok şükür o gün hcg kaçtı hiç bilmiyorum olcturmedim. Tedbiri bırakmayın ama kötü şeyler de düşünmeyin bana çoğu kişi kesin dış gebelik dedi o kadar çok üzüldüm yiprattimki kendimi ama boşunaymış . Inşallah sizde görürsünüz bana haber verin merak ederim . Doktor size ne dedi bana gaz var görünmüyor dedi sadece