9 haftalık gebelik 6 haftalık gibi gelişiyor ve hiç kalb atışı yok.

Benimde geç döllenmeydi 1 hafta oynuyordu adet döngüm 35 gün olduğu için ve genelde 28 günden hesap yapıldığı için küçük görünüyordu. Kanamam olduğunda 8.haftalık hamileydim gece doktorumuzu aradık acil bir şekilde . Ayaklarını uzat ve sabah gelin hemen demişti . O gece dayanamayıp acile gittim vajinal ultrasonla baktılar bebek gayet iyiydi progestan başladık ve bebeğim sağlıklı bir şekilde . Doğdu umarım iyidir geç döllenme olabilir siz uzatın bacaklarınızı ve sakin kalmaya çalışın . Yarın hemen doktorunuza gidin her gebelik süreci farklıdır . Endişeniz normal inşallah bir problem yaşamazsınız🌷
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🌸 ama maalesef o gece düşük yaptım 😥 kaybettim bebeğimi pazartesi kontrol randevum var bakalım İnşallah bi sonrakı hamileliğim sağlıklı olur. Mutluluğunuzu Allah Size Bağışlasın 🌸❤️‍🔥 Hayırlı evlat olsun inşallah 🙏

Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🌸 ama maalesef o gece düşük yaptım 😥 kaybettim bebeğimi pazartesi kontrol randevum var bakalım İnşallah bi sonrakı hamileliğim sağlıklı olur. Mutluluğunuzu Allah Size Bağışlasın 🌸❤️‍🔥 Hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Amin teşekkür ederim. Kusura bakmayın düşük yaptığınızı görmeden yazdım . Üzüldüm çok geçmiş olsun . İnşallah biran önce hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz. Allah nasip etsin isteyen herkese . Sağlıkla kalın🌷

Back