• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 haftalık gebelik 6 haftalık gibi gelişiyor ve hiç kalb atışı yok.

Benimde geç döllenmeydi 1 hafta oynuyordu adet döngüm 35 gün olduğu için ve genelde 28 günden hesap yapıldığı için küçük görünüyordu. Kanamam olduğunda 8.haftalık hamileydim gece doktorumuzu aradık acil bir şekilde . Ayaklarını uzat ve sabah gelin hemen demişti . O gece dayanamayıp acile gittim vajinal ultrasonla baktılar bebek gayet iyiydi progestan başladık ve bebeğim sağlıklı bir şekilde . Doğdu umarım iyidir geç döllenme olabilir siz uzatın bacaklarınızı ve sakin kalmaya çalışın . Yarın hemen doktorunuza gidin her gebelik süreci farklıdır . Endişeniz normal inşallah bir problem yaşamazsınız🌷
Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🌸 ama maalesef o gece düşük yaptım 😥 kaybettim bebeğimi pazartesi kontrol randevum var bakalım İnşallah bi sonrakı hamileliğim sağlıklı olur. Mutluluğunuzu Allah Size Bağışlasın 🌸❤️‍🔥 Hayırlı evlat olsun inşallah 🙏

Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 🌸 ama maalesef o gece düşük yaptım 😥 kaybettim bebeğimi pazartesi kontrol randevum var bakalım İnşallah bi sonrakı hamileliğim sağlıklı olur. Mutluluğunuzu Allah Size Bağışlasın 🌸❤️‍🔥 Hayırlı evlat olsun inşallah 🙏
Amin teşekkür ederim. Kusura bakmayın düşük yaptığınızı görmeden yazdım . Üzüldüm çok geçmiş olsun . İnşallah biran önce hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz. Allah nasip etsin isteyen herkese . Sağlıkla kalın🌷

Ben maalesef düşün yaptım evde gece saatlerinde kimseye söyleyemeden. O acıyı yaşadım 😔 sabah gittiğimde daha bi şey kalmamıştı ama yinede pıhtılar vardı onları mecbur kürtajla aldırdım. Keşke o an gidip aldırsaydım gece bile olsa bence bi çözümü olurdu ama ben yapamadım evde kendim ah anlatamam o durumu. Allah her kesin kucağını boş bırakmasın İnşallah sağlıklı bi gebelik için kendi moralinizi yüksek tutun olur Allahın izniyle. Bi kere yaşandıktan sonra bi sonrakisi Sağliklı olur inşallah
Size de geçmiş olsun

Nasıl oldunuz iyi misiniz şuan ? Bende maalesef kaybettim bebeğimi 😔
Çarşambayı salıya bağlayan geceydi gece üçte ben ambulansla hastaneye gittim öğlen iki gibi kürtaja girdim şu an ağrım sızım yok ilk narkozdan uyandığımda bir ağrım vardı sonrasında gayet iyiydim size de üzüldüm geçmiş olsun

Back
X