- 3 Ağustos 2018
- 169
- 141
- 103
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
Hcg artışı nasıl. 2 günde 2 kat artış oldu mu. Korkutmak istemem ama dış gebelikte olabiliyor böyle hcg kaç olursa olsun rahimde kese görünmüyor tüplerde oluyor çünkü. İnşallah böyle bişey yoktur tabi. Nasıl bi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama daha kaliteli ultrason cihazları olan bi hastaneye git bence. Bazen cihazdan kaynaklı da görünmeyebiliyor.Kizlar sorum başlıkta olduğu gibi hcg 15.000 kan ve idrarda görünüyor ama ultrasonda görünmüyor. Son adetim 1-- 9 temmuz arası lütfen bilgisi olan paylaşsın bugün görünmedi cuma bi daha gideceğim
Çoğul gebelikte olsa 6 haftalık en azından bi kesenin görünmesi lazım. Şimdiye kalp sesi bile dinlenir normal şartlarda.Bir ihtimal çoğul gebelik olabilir
Çoğul gebelikte olsa 6 haftalık en azından bi kesenin görünmesi lazım. Şimdiye kalp sesi bile dinlenir normal şartlarda.
Benim 13 gün geç döllendi ama 4+5’te gördüm keseyi. İnşallah dediğin gibidir sağlıklıdır herşey yolundadır ama yine de tedbir alınmasından yanayım. Dış gebelik ciddi bi durum.Geç döllenme ise görünmeyebilir canım. Düşük bir ihtimal ama mumkun...
Benim 13 gün geç döllendi ama 4+5’te gördüm keseyi. İnşallah dediğin gibidir sağlıklıdır herşey yolundadır ama yine de tedbir alınmasından yanayım. Dış gebelik ciddi bi durum.
İnşallah öyledir.Geç döllenme ise görünmeyebilir canım. Düşük bir ihtimal ama mumkun...
Bazı doktorlar umursamaz oluyor. İnsan ondan korkuyor.Aynen Allah korusun tüplerini kaybedebilir.. dokpr takiptedir muhtemelen zaten
Bazı doktorlar umursamaz oluyor. İnsan ondan korkuyor.
1000-1500 civarında kesenin görünmesi gerekir.15000 de görünmüyorsa dış gebelik ihtimali düşünülür. 2 gün sonra belki kan tekrar ister doktorunuz. Çünkü kimyasal gebelikte bu kadar yükselmez. Başka doktordanda fikir alın hemenKizlar sorum başlıkta olduğu gibi hcg 15.000 kan ve idrarda görünüyor ama ultrasonda görünmüyor. Son adetim 1-- 9 temmuz arası lütfen bilgisi olan paylaşsın bugün görünmedi cuma bi daha gideceğim
2 aylık değil canım zaten en son adetim 9 temmuzda bitti 2 aylık olmam imkansizSenin şuan 2 aylık gebe olman lazım. Doktor seni ultrasona göndermedi mi dış gebelik olabilir.. böyle saçmalık olurmu hayatın tehlikeye girebilir.. acilen başka bir doktora git.
Gerçekten umursamaz canım beni sinir etti baktığı 30 sn bile değil ultrason da ay kolum yoruldu şöyle böyle gazın var falan dediBazı doktorlar umursamaz oluyor. İnsan ondan korkuyor.
Işın tuhafı benim adetim 3 gün geçtiğinde hcg 1700 du görünse o zamanda görünürdü ama bu imkansiz 3 gün gecikme ile1000-1500 civarında kesenin görünmesi gerekir.15000 de görünmüyorsa dış gebelik ihtimali düşünülür. 2 gün sonra belki kan tekrar ister doktorunuz. Çünkü kimyasal gebelikte bu kadar yükselmez. Başka doktordanda fikir alın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?