• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum.

minikserce24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
153
-90
11
28
baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Bırak ne diyosa desin kurtulmuşsun işte. Bu arada bu konu dünde anlatılmıştı yüzük meselesi. Arabanın içinde çatradan zorla alma falan ama evli olduğu yazılmamıştı sanki yanlış mı hatırlıyorum

Neyini hazmedemiyorsunuz? Sizin bu iliskide sifatiniz belli degil mi? Bu sifati hazmetmissiniz zaten. Daha neyi hazmedecektiniz?

ne alaka ya. sizde hala bir umut var. adam sizi şutlayınca sinir yapmışsınız. iyi olmuş. sizin gibiler herşeyi hakediyor
adam yalnız beni sutlamadi göz yumsaydım devam edecekti ben ters yapınca adam niyetini belli etti ne umudu olacak oyle pislikle asam sahtekar cıktı

baştan kabullenmişsiniz siz her şeyi, sonradan umut vermiş karşınızdaki ama boş çıkmış, genelde de böyle oluyor bu hikayeler zaten. şaşırtıcı ya da hazmedilemeyecek bir durum yok aslında.

yüzüğü bozdurup vermek nedir bir de?

Bencede bozdurma olarak değilde direk yüzük verilebilirdi ama neyse vermişsiniz bitmiş. Şimdi o yüzük gibi bu adamı da tamamen çıkartın hayatınızdan lütfen ve yolunuza bakın
muhattap olmamak icin oyle yaptım sattım parasını ibaninia yolladim.

baştan kabullenmişsiniz siz her şeyi, sonradan umut vermiş karşınızdaki ama boş çıkmış, genelde de böyle oluyor bu hikayeler zaten. şaşırtıcı ya da hazmedilemeyecek bir durum yok aslında.

yüzüğü bozdurup vermek nedir bir de?
bir daha yüzyüze gelmemek için bozdurup parasını yolladim makbuzuyla birlikte

Back