HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

adasucum kıyafetleriniz çok guzel
u2iremcim sepet harika olmus ellerine sağlık
senacecim odanız çok guzel ve zevkli olmus...

hepiniz aldıklarınızı gule gule kullanın kızlar...

cok tatli seyler almissin canim ..benide frenliyolar hep.. bende esimle gidince rahat ediyorum .. jeyyar

ben eger lazim olursa bebis kendi odasina yerlestiginde kamerali olanlardan almayi düsünüyorum.. marka model ve link paylasabilirsin bu arada a.s

nazlım ya bende kızımın alıcagım beşiği paylaşmak istiyorum nasıl atarım acaba.yardımcı olurmusun

BEN 32+6 HAFTAMDAYIM BUGÜN.

CANIM RESİM EKLEMEK İÇİN

BURADAN Browse TUŞUNA BAS ve BİLGİSAYARINDA KAYITLI OLAN RESMİ BUL.
RESİMİ BULDUKTAN SONRA Host İt BUTONUNA TIKLA.
ÇIKAN SAYFADAKİ EN ALTTA ÇIKAN ADRESİ KOPYALA.
DİYE BAŞLAYAN ADRES.
SONRA SİTEDE MESAJ PENCERESİNE GEL ve Img BUTONUNA TIKLA.
KOPYALADIĞIN SATIRI BURAYA YAPIŞTIR ve GÖNDER 

TAKILDIĞIN BİRŞEY OLURSA SOR BEN BURADAYIM

senace 32+6 günlükmüsün az kalmış valla seninkiii....
bu arada ne yaptın izine ayrııldınmı ssk işlerini hallettinmi eğer yaptıysan benide bilgilendirirsen sevinirim canım..a.s.

senace 32+6 günlükmüsün az kalmış valla seninkiii....
bu arada ne yaptın izine ayrııldınmı ssk işlerini hallettinmi eğer yaptıysan benide bilgilendirirsen sevinirim canım..a.s.

CANIM HENÜZ AYRILMADIM.
37. HAFTAMA KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
DOKTORUMDAN İZNE AYRILACAĞIMA DAİR RAPOR ALACAĞIM.
ONU İŞYERİME GETİRECEĞİM.
BİR SURETTE SSK ya GİDECEK.
ARTIK ELDEN KENDİM Mİ HALLEDERİM, ŞİRKETMİ HALLEDER BİLMİYORUM.
ZATEN DOKTORUM BENİ YÖNLENDİRİR SANIRIM.
SEN NEYİ MERAK EDİYORSUN CANIM :1hug:

32. hafta geldiğinde devlet hastanesine gidip kayıt yaptırman gerekiyormuş. sana dosya açıyolarmış orda. ve bi kağıt veriyolarmış. orda muayene olmadığın taktirde paranı alamıyomuşsun sen gittin muayene oldunmu ssk ya onu merak ettim canımma.s.

BUDA CİBİNLİĞİMİZ
ALTTAKİ RESİMDEKİ, BİBLOYA DA BABİŞİMİZLE KIZIMIZ İÇİN HOŞGELDİN ŞİİRİ YAZIP EKLEYECEĞİZ.

slm canım bebişinin cicileri çok güzel maşallahh.cibinliğini çok beğendim nerden aldın canım öğrenebilirmiyimmyerimseniben.çok şekerler güle güle kullanınn

slm canım bebişinin cicileri çok güzel maşallahh.cibinliğini çok beğendim nerden aldın canım öğrenebilirmiyimmyerimseniben.çok şekerler güle güle kullanınn

CANIM CİBİNLİĞİMİZİ MOBİLYAMIZI ALDIĞIMIZ YERDEN ALDIK.
MODESA MOBİLYACILAR ÇARŞISI...
RESİMLERİ GÜZEL ÇEKEMEDİM, TELEFONLA BU KADAR :))
AMA GERÇEKTE RENKLER ve KUZULAR ÇOK ŞİRİN.
CİBİNLİĞİMİZE UYKU SETİMİZDEKİ KUZULARDAN YAPIŞTIRILMASINI BİZ İSTEDİK.
İSTEDİĞİN FİGÜRÜ KULLANIYORLAR.

canım ben 14 mayısta ssk işlemlerini yaptırcam ben de merak ediyorum benden önce işlemlerini yaptırcak yok sanırım ben yapınca burdan paylaşırım a.s.

14 MAYISTA İZNE AYRILACAK MISIN ?

evet cnm 13 mayısta doluyor 32.haftam drumda 14 ünde gel işlemlerini halledelim dedi doktorum devlet hastanesinde de görevli zaten gecenlerde bi kanamam oldu dr. istirahat verdi artık çalışma yok...

acaba bursada varmı dır ?:sm_confused:canım benim mobilyamda mavi beyaz ve balıklar var senin kide çok güzelmişş canımm.varsa bende balıklı yaptırabilirim güle güle kullanın.bende ağustos annesi olucam allah izin verirse.ama sizin aldıklarınızıda çok beğenerek takip ediyorummyerimseniben

alman markasi diyo ama almanyada böyle bir markada babyphone satilmio .. :S sarj edildikten sonra kac saat calisiyo onada bakin .. bazilari 2-3 saat oluyo..
haa bu arada kameralilarda gece ,yani karanlikta gösteren kameralarda var .. bilginiz olsun ..

BURSA DA OLDUĞUNU SANMIYORUM.
BEBEK DÜNYASI MOBİLYA İNTERNETTEN ULAŞABİLİRSİN.
www.bebekdunyasimobilya.com
ARKADAŞIMDA GÖRDÜM BEĞENDİM DERSEN BELKİ KARGOYLA FALAN GÖNDERİRLER.
YA DA BURSA DA SANA YARDIMCI OLACAK BİRYER ADRESİ VERİRLER.

Senace Canim Bebişinin Odasi çookk Güzel.allah Güzel Günlerde Kullanmayi Nasip Etsin Inşallahh
Adasu Canim Senin Aldiklarinda çok şeker Ayyy Nede Yakişir Prensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…