bu albiminin etiket fiyatı 11ytl ama %50 indirim vardı civil bebede 3.90 geldi
buda yelegimiz
tshirtümüz kızlar 3 parcaya 10ytl verdim dahada bişi almayı düşünmüyorum bu kadar yeterli zaten canımı sıktılar yeter yeter diye bişeye agız tatıyla baktırmadılar bunları aldım ama göz ucuyla bakıp almıştım evde dataylı baktım güzellermiş :)
KIZIMIN ODASI GELDİ, HENÜZ YERLEŞTİRMEDİM, HEMEN PAYLAŞMAK İSTEDİM :))
arkadaşlar aklınızda bulunsun ben bebek telsizine çok önem veriyorum ve araştırmalarım sonunda en iyisini buldum.almayan ve araştıran var öneride bulunabilirim.sakın görüntülülere kanıp aldanmayın kimse memnun değil hemde çok fazla para ödenmesine karşın.piyasada ortalama 140-150 civarında fiyatlar.ve hepsi radyo frekansıyla çalıştığı için cızıdamalar oluyor.başka frekansa geçmen gerekiyor falan filan.ancak yeni keşfim bluetooth sistemiyle iki cihazın birbirini görmesi.300mtye kadar marka model verebiliyormuyuz bilmiyorum.türkiyeye yeni girmiş bir alman markasının.olmazsa özel mesajdan marka ve modeli verebilirim.muhteşem bişey aynı zamanda ona sesinide göndebiliyorsun.fiyat olarakda piyasadaki frekanslılarla aynı fiyat 149ytl
senace 32+6 günlükmüsün az kalmış valla seninkiii....
bu arada ne yaptın izine ayrııldınmı ssk işlerini hallettinmi eğer yaptıysan benide bilgilendirirsen sevinirim canım..a.s.
BUDA CİBİNLİĞİMİZ
ALTTAKİ RESİMDEKİ, BİBLOYA DA BABİŞİMİZLE KIZIMIZ İÇİN HOŞGELDİN ŞİİRİ YAZIP EKLEYECEĞİZ.
slm canım bebişinin cicileri çok güzel maşallahh.cibinliğini çok beğendim nerden aldın canım öğrenebilirmiyimmyerimseniben.çok şekerler güle güle kullanınn
32. hafta geldiğinde devlet hastanesine gidip kayıt yaptırman gerekiyormuş. sana dosya açıyolarmış orda. ve bi kağıt veriyolarmış. orda muayene olmadığın taktirde paranı alamıyomuşsun sen gittin muayene oldunmu ssk ya onu merak ettim canımma.s.
canım ben 14 mayısta ssk işlemlerini yaptırcam ben de merak ediyorum benden önce işlemlerini yaptırcak yok sanırım ben yapınca burdan paylaşırım a.s.
14 MAYISTA İZNE AYRILACAK MISIN ?
CANIM CİBİNLİĞİMİZİ MOBİLYAMIZI ALDIĞIMIZ YERDEN ALDIK.
MODESA MOBİLYACILAR ÇARŞISI...
RESİMLERİ GÜZEL ÇEKEMEDİM, TELEFONLA BU KADAR :))
AMA GERÇEKTE RENKLER ve KUZULAR ÇOK ŞİRİN.
CİBİNLİĞİMİZE UYKU SETİMİZDEKİ KUZULARDAN YAPIŞTIRILMASINI BİZ İSTEDİK.
İSTEDİĞİN FİGÜRÜ KULLANIYORLAR.
acaba bursada varmı dır ?:sm_confused:canım benim mobilyamda mavi beyaz ve balıklar var senin kide çok güzelmişş canımm.varsa bende balıklı yaptırabilirim güle güle kullanın.bende ağustos annesi olucam allah izin verirse.ama sizin aldıklarınızıda çok beğenerek takip ediyorummyerimseniben
BURSA DA OLDUĞUNU SANMIYORUM.
BEBEK DÜNYASI MOBİLYA İNTERNETTEN ULAŞABİLİRSİN.
www.bebekdunyasimobilya.com
ARKADAŞIMDA GÖRDÜM BEĞENDİM DERSEN BELKİ KARGOYLA FALAN GÖNDERİRLER.
YA DA BURSA DA SANA YARDIMCI OLACAK BİRYER ADRESİ VERİRLER.