HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

U2REM SEPETİN YAPILIŞINI ve MALZMELERİNİ YAZSAYDIN KEŞKE.
KARTON KUTUYUMU KUMAŞLA KAPLADIN.
BEN ONU MERAK ETTİM.
ÇOK BEĞENDİĞİMİ TEKRAR DiLE GETİRMEK iSTİYORUM.

u2rem çok güzel olmuş canım sepet çok beğendimmm...
güle güle kullan canımm...

febiciğim bende kendim yapıcam şekerleride sepetide doğum iznine bi çıksam başlıcam çalışmalaraa...

şekerleri nasıl yapıcaksın ki cnm.. zor olmaz mı ? malzemeyi nerden alıcaksın ? benim sepet vardı evde ben beyaz satenle kapladım , tül , kurdele filan aldım süsleyince resmini koyarım buraya .. ama şekerleri yapmak hiç aklıma gelmemişti.. :uhm:

hido kirmizi renk ii bir secim canim ..:asigim:
kanguru aldim ben ama pahalisina cok iisine kacmadim .. cokkullanmam die..maksat hevesim yarim kalmasin..
bu arada portbebeler bizim burda bebek arabalarinin icinde satiliyor.. yaniportbebesiz bebek arabasi yok..orda ayrimi satiyolar?

u2remm sepet züperrrrrrr şakkıdı

canım malzemeyi çarşıdan alıcam geçen gittiğimde bi kaç dükkana felan baktım çok güzel süslemeler var.
aslında yapmayı hiç bilmiyorum ama kayınvalidem öğreticek beraber yapıcazz..
eğer zorlanırsamda kaynanama bırakırım hepsini o yaparr:roflol::roflol:

beyaz olursada ust daha uzun olur
gerci popom zaten kocaman:bbo:
beyaz iice kocaman gösterirtatlicadiarzu

U2REM SEPETİN YAPILIŞINI ve MALZMELERİNİ YAZSAYDIN KEŞKE.
KARTON KUTUYUMU KUMAŞLA KAPLADIN.
BEN ONU MERAK ETTİM.
ÇOK BEĞENDİĞİMİ TEKRAR DiLE GETİRMEK iSTİYORUM.

cnm internetten sipariş verdiğim bir ürünün minik karton kutusunu kapladım önce elyaf koydum içine ...pembeli beyazlı pütükare kumaşla kapladım dışını ve içini beyaz kumaşla kapladım dikişle değil silikon tabancasıyla yaptım bunları..bebek şekeri yapmak için aldığım renkli ince ve kalın kurdelelerim ve minik bebek biblolarım vardı onlarla da son rütuşları süslemeleri yaptım...

bebek şekeri için de kese şeklinde yapmayı düşünüyorum dün onlar içinde pembe ,lila ve mor renklerinde organze kumaş aldım yaklaşık 50 tane yapmayı düşünüyorum zaten...artık evdeyim yakında onları da yapmaya başlayınca resimlerini eklerimm....

buyurun temmuz annişleri ne kaddarrr becerikli, güsel veeeeeeee tombiş..her geçen gün yeni bir özellik çıkıyo ortaya..kısss u2rem tum temmuz annislerine yapsana:teytey:

beyaz olursada ust daha uzun olur
gerci popom zaten kocaman:bbo:
beyaz iice kocaman gösterirtatlicadiarzu

canım ben de dün kotonda çok güzel şık bluzlar gördüm hamilelerin rahatlıkla giyebileceği ama bana günlük giymek için biraz süslü geldiler ama düğün için süper olur 50-60 ytl arasıydı
altına da kumaş bi pantolon uydurursun bende kanguru aldım kardeşimden biliyorum çok rahat oluyor ama portbebe konusunda kararsızım anakucağı-oto koltuğu almayı düşünüyorum o da aynı fonksiyonu görür diye düşünüyorum...

buyurun temmuz annişleri ne kaddarrr becerikli, güsel veeeeeeee tombiş..her geçen gün yeni bir özellik çıkıyo ortaya..kısss u2rem tum temmuz annislerine yapsana:teytey:

canım çalışmaya alışmışım bi haftadır evdeyim ya napcağımı şaşırıyorum ii fikir aslında seri üretime mi geçsem:sm_cool:

ayyy sorma bende bırakıcam 2 hafta sonra isi
napcam evde ben yaaaaaaaaaaaa
kesin hep yerimmm

bu albiminin etiket fiyatı 11ytl ama %50 indirim vardı civil bebede 3.90 geldi

buda yelegimiz

tshirtümüz kızlar 3 parcaya 10ytl verdim dahada bişi almayı düşünmüyorum bu kadar yeterli zaten canımı sıktılar yeter yeter diye bişeye agız tatıyla baktırmadılar bunları aldım ama göz ucuyla bakıp almıştım evde dataylı baktım güzellermiş :)

çok güzeller yaaaaaaaa pembış pembış banane bende kız bebek ıstıyom yaaaaaaaaaaaaaaa

güle güle kullan adasuu...
geçenlerde bende gittim civil bebeye bayaa bişeyler aldım çok indirimli şeyler varrr...
herşeyi almak istiyo insannn... ama gerçekten çok indirimli bi mağaza kızlar tavsiye ederimm...
hemde çok çeşit var...

vallahı çok guselllllllllll ne yazıkkı oğlusumun olmuyacak ben gurbet ellerde kırada oturuyorum ordan oraya tasınmaktan ev esyalarım mahvoldu temellı bı yere yerlesınce olur anca oğlusumun odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…