HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

adasu cicileri gule gule giysin kızikon
senace oda guzelmis..hele besik cok tatlı
gule gule kullansın ikinizinde bebisleri

yaa sorma canım yaa benim bir kac katlıydı ve en güzelide o sanırım karıştırmıyorsun kız bebek erkek bebek katları ayrı cocuklar icin olan katlar ayrı hemen kız bebek katına indim allahım süper şeyler var ama peşimdeki ekibim yüzünden bakamadım hadi hadi diye sürüklediler ve begendiklerimi yok cık dediler sinir oldum bir daha kimseyle cıkmıycam alışverişe anam kocamla cıkınca daha güzel oluyor yaa daha eglene eglene alıyoruz yok artık kızım dogsun kızımla kocişimle cıkıcam alışverişlerime:dilcikar:

senaceceim takımını görmüştüm bide evinde görmek güzel olmuş canım hadi gözün aydın :) hergün girer cıkarsın odasına a.s.

walla adasu ben gönlümce gezdim her beğendiğimide aldım çok güzel şeyler vardıı..
gerçi senin almadığın iyi olmuş zaten sen bir sürü şeyler almıştın. bu arada ben fatihteki civil bebeye gittim sen nerdekine gittin..

adasu çok tatlıymış ve uygun aldıkların güle güle giysin dilem hnm...

senace oda takımını daha önce de görmüştüm ama eve gelince başlka bi heyecan oluyo dimi çok sevdiğim renkler lila pembe fuşya tam kız renkleri çoook güzel gerçekten güle güle kullanın cnm

bende fatihten aldım canım orda görünce dedim aa bu arkadaşların bahsettigi magza bir bakıyım dedim cok güzel şeyler vardı kızım dogsunda ondan sonra gider daha rahat baka alırım şimdilik evet bu kadar yeterli:1closedeyes:

kızlar bende gecelik ve sabahlık sipariş ettim teyzeme cicikomdan begendim..70 civarı tutuyor ikisi

BUDA CİBİNLİĞİMİZ
ALTTAKİ RESİMDEKİ, BİBLOYA DA BABİŞİMİZLE KIZIMIZ İÇİN HOŞGELDİN ŞİİRİ YAZIP EKLEYECEĞİZ.

senacecim herşeyi pek bi tatlı ya maşallah böle görsem evde bende çoook heveslenirim herhalde....

nazlım ya bende kızımın alıcagım beşiği paylaşmak istiyorum nasıl atarım acaba.yardımcı olurmusun

arkadaşlar aklınızda bulunsun ben bebek telsizine çok önem veriyorum ve araştırmalarım sonunda en iyisini buldum.almayan ve araştıran var öneride bulunabilirim.sakın görüntülülere kanıp aldanmayın kimse memnun değil hemde çok fazla para ödenmesine karşın.piyasada ortalama 140-150 civarında fiyatlar.ve hepsi radyo frekansıyla çalıştığı için cızıdamalar oluyor.başka frekansa geçmen gerekiyor falan filan.ancak yeni keşfim bluetooth sistemiyle iki cihazın birbirini görmesi.300mtye kadar marka model verebiliyormuyuz bilmiyorum.türkiyeye yeni girmiş bir alman markasının.olmazsa özel mesajdan marka ve modeli verebilirim.muhteşem bişey aynı zamanda ona sesinide göndebiliyorsun.fiyat olarakda piyasadaki frekanslılarla aynı fiyat 149ytl

ay senace kiz bebisin odasi cok seker cok tatli evde gormek daha bi hevesli degilmi
ay allahim
o guzel odasinda yattigi gunleri de gostersin insallah sana
cok tatli yatagi ya yerim ben ay ay

ya radyo frekansı ne bilim işte modemin sinyali bilmemnesi zararlı filan diye konuşulurken telsizi çocuğun dibine koymak doğru olurmuki? ben düşünmüyorum telsiz almayı zaten her dakka başında olcaz bebişimizin...

senacecim odanız cok güzel güle güle kullanın canım.
adasu senin cicilerde pek şık,artık frene bas cabuk büyür diyolar fazla alma artık kızz.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…