Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
u2rem çok güzel olmuş canım sepet çok beğendimmm...
güle güle kullan canımm...
febiciğim bende kendim yapıcam şekerleride sepetide doğum iznine bi çıksam başlıcam çalışmalaraa...
şekerleri nasıl yapıcaksın ki cnm.. zor olmaz mı ? malzemeyi nerden alıcaksın ? benim sepet vardı evde ben beyaz satenle kapladım , tül , kurdele filan aldım süsleyince resmini koyarım buraya .. ama şekerleri yapmak hiç aklıma gelmemişti.. :uhm:
canım bence hepsi güzel ama 3.de beyaz pantolon yapmışlar eşin belki bişi diyebilir erkeklerin beyaza karşı alerjileri vardırkafamçokkarıştı genellikle benim 2. hoşuma gitti ilkide üsüt gecelik gibi durmuş bence benim fikrim 2 ama tabi giyecek olan sensin canıma.s.
U2REM SEPETİN YAPILIŞINI ve MALZMELERİNİ YAZSAYDIN KEŞKE.
KARTON KUTUYUMU KUMAŞLA KAPLADIN.
BEN ONU MERAK ETTİM.
ÇOK BEĞENDİĞİMİ TEKRAR DiLE GETİRMEK iSTİYORUM.
cnm internetten sipariş verdiğim bir ürünün minik karton kutusunu kapladım önce elyaf koydum içine ...pembeli beyazlı pütükare kumaşla kapladım dışını ve içini beyaz kumaşla kapladım dikişle değil silikon tabancasıyla yaptım bunları..bebek şekeri yapmak için aldığım renkli ince ve kalın kurdelelerim ve minik bebek biblolarım vardı onlarla da son rütuşları süslemeleri yaptım...
bebek şekeri için de kese şeklinde yapmayı düşünüyorum dün onlar içinde pembe ,lila ve mor renklerinde organze kumaş aldım yaklaşık 50 tane yapmayı düşünüyorum zaten...artık evdeyim yakında onları da yapmaya başlayınca resimlerini eklerimm....
beyaz olursada ust daha uzun olur
gerci popom zaten kocaman:bbo:
beyaz iice kocaman gösterirtatlicadiarzu
buyurun temmuz annişleri ne kaddarrr becerikli, güsel veeeeeeee tombiş..her geçen gün yeni bir özellik çıkıyo ortaya..kısss u2rem tum temmuz annislerine yapsana:teytey:
ayyy sorma bende bırakıcam 2 hafta sonra isi
napcam evde ben yaaaaaaaaaaaa
kesin hep yerimmm[/QUO
ben dört gözle bekliyorum izin günümü walla
çarşı pazar gezicemmm gezilmedik bi yer bırakmıcamm
off çok daraldım valla bu aralar...:sm_cool: