Askitocugum canim bu biberonu nereden aldin bende böyle bir biberon istiyorum.Ebaydan mi cevab verirsen sevinirim .ben almanyanin kücük bir köyünde oldugum icin fazla birsey bulamiyorum.Biberon cok güzelmis efebey saglikla karnini doyursun insallah a.s.
evet canim ebay den .dur sana linkini vereyim ..sorun olmaz sanirsam kafamçokkarıştı
http://cgi.ebay.de/Nuby-Sensor-Weit...photoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
Ghaneli aldiklarin cok seker canim .. ayakkabilarda tam trabzonspor olmus yani :roflol:
Kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız? Yeni doğum yapmış bir arkadaşım 3 tane al dedi bana sizce az mı yoksa çok mu? Yani 0-3 aylık kıyafetleri bebek 1 ay falan giyebiliyormuş sonra birden büyüyormuş. Birde bağcıklı değil çıt çıtlı olanlarından al dedi. Sizler nasıl aldınız?
Bu arada ben 24. haftamda tetanoz olmuştum şu an 28 i bitiriyorum ama 2. dozu olsam mı bilemedim. Tek doz yetmiyor mu acaba siz oldunuz mu?
kız zinedella baharat yaptın benisırnaşık şey ilkokul yıllarım geldi aklıma sağol canım teşekkürlera.s.
kıslar bu arada ogluşumun yeni cicileri
ben artık almaktan vazgecmistim ama babannesi almıs bunlarıı
pijamalarımızz
kıslar ya konuyla alakalı degil ama baslık da acılmaz ki bunun icin
yardım istiom sizden
dugunumuz var iki tane soyle sık birseyler almam lazım yoksa kayın validemin dilinden kurtulamam sık olmadın soyle de boyle diye
nerden alabilirim sık bi bluz ve kapri olabilir yada elbise
yardııımmmm