HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

Kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız? Yeni doğum yapmış bir arkadaşım 3 tane al dedi bana sizce az mı yoksa çok mu? Yani 0-3 aylık kıyafetleri bebek 1 ay falan giyebiliyormuş sonra birden büyüyormuş. Birde bağcıklı değil çıt çıtlı olanlarından al dedi. Sizler nasıl aldınız?
Bu arada ben 24. haftamda tetanoz olmuştum şu an 28 i bitiriyorum ama 2. dozu olsam mı bilemedim. Tek doz yetmiyor mu acaba siz oldunuz mu?

Bende 1 Tane Full Hastane çikişi Aldim 3 Tane Felanda Küçük Hastane çikişim Var
Altli üstlü şapkasi Patiği Zibini Olan Küçük Setlerden Yani Bide Hepsine Uygun Renklerde Battaniyelerini Bile Aldim Yeterli Diye Düşünüyorum Sizce?

arkadaşlar taç uyku seti alan varmı?ben baktımda taç güzel gözüküyor.ancak sanki yorganı biraz ince gibi.bu uyku setinden alanınız varmı?ben de çok kararsız kaldım.

bu arada ben de 1 tane 10 lu hastane çıkışı,3 tanede küçük hastane çıkışlarından aldım

evet canim ebay den .dur sana linkini vereyim ..sorun olmaz sanirsam kafamçokkarıştı
http://cgi.ebay.de/Nuby-Sensor-Weit...photoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Ghaneli aldiklarin cok seker canim .. ayakkabilarda tam trabzonspor olmus yani :roflol:

[bende bır tane 10 hastane çıkışı aldım 3 tanede normal 5lilerden aldımm.1 tanesı bağlamalı ıkı tanesı çıtçıtlı bağlamalılar rahat olmuyormuşş.yeterlı sanırım....normal takım aldım bıkaçtane ..hep hastane çıkışı giyecek değilya bebiş..

QUOTE=harzemsah;2713408]Kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız? Yeni doğum yapmış bir arkadaşım 3 tane al dedi bana sizce az mı yoksa çok mu? Yani 0-3 aylık kıyafetleri bebek 1 ay falan giyebiliyormuş sonra birden büyüyormuş. Birde bağcıklı değil çıt çıtlı olanlarından al dedi. Sizler nasıl aldınız?
Bu arada ben 24. haftamda tetanoz olmuştum şu an 28 i bitiriyorum ama 2. dozu olsam mı bilemedim. Tek doz yetmiyor mu acaba siz oldunuz mu?[/QUOTE] canım ben ıkısınıde oldum.sonuşta sana zararı yok faydası var bu iğnenın ve sağlık ocaklarında bedava yapırorlar nıe yaptırmakta tereddüt ediyorsunn..sonuşta hastanelerde nasıl hastalık mıkropları bızı beklıyor bıllmıyoruz bız tedbırımısı alalımda..gerısi ALLAH kalsınn..

bende bır tane 10 hastane çıkışı aldım 3 tanede normal 5lilerden aldımm.1 tanesı bağlamalı ıkı tanesı çıtçıtlı bağlamalılar rahat olmuyormuşş.yeterlı sanırım....normal takım aldım bıkaçtane ..hep hastane çıkışı giyecek değilya bebiş..

canım ben ıkısınıde oldum.sonuşta sana zararı yok faydası var bu iğnenın ve sağlık ocaklarında bedava yapırorlar zaten tek deoz yeterlı olsa nıe ıkı tane vurmaya kalsınlar...nıe yaptırmakta tereddüt ediyorsunn..sonuşta hastanelerde nasıl hastalık mıkropları bızı beklıyor bıllmıyoruz bız tedbırımısı alalımda..gerısi ALLAH kalsınn..[/QUOTE]

canım bende 1 tane 10 lu hastane çıkışı 2 tane de 5 li aldım ama ayrıca ekstra iç zıbınları battaniyeleri önlük ve patikleri de var...yeter heralde şimdilik...

kızlar 2 hastane çıkışı yeterli bence
daha çok tulum ve body lazım oluyor ama kesinlikle çıtçıtlı
tulum ve body bol bol alın
siz temmuzda dogum yapacağınıza göre daha çok çıtçıtlı body alın bence

valla ben 5 lı set aldım 1 tane kaynanamda battanıyelı almıs annemde almıs 5 set yeter ya zaten gıyeceklerı ne kı surda bzım orda bır laf vardır

bebegın gıydıgı zarar yedıgı kardır dıye

o kadara gerek yok bence

kıslar bu arada ogluşumun yeni cicileri
ben artık almaktan vazgecmistim ama babannesi almıs bunlarıı

pijamalarımızz

çok güzel hidencim güle güle giysin oğlun inşallah ii günlerdesengözlerimebaksanab

kıslar ya konuyla alakalı degil ama baslık da acılmaz ki bunun icin
yardım istiom sizden
dugunumuz var iki tane soyle sık birseyler almam lazım yoksa kayın validemin dilinden kurtulamam sık olmadın soyle de boyle diye
nerden alabilirim sık bi bluz ve kapri olabilir yada elbise
yardııımmmm

Canım aynı kaynanadan bende de mevcut bilirim ne demek olduğunu
Hamileler için çok güzel elbiseler var.Penye ama çok şık duruyor.
Göğüsten kurdaleli cıvıl cıvıl renkleri var.
Ben geçen ay alacaktım ama eşim giydirmez bana vücut hatlarım çok belli olur
Burda İkiler diye bir mağazada görmüştüm.Hem hamile kıyafeti satan mağazalardan daha ucuz. Hamile mağazalarında aynı elbiseler neredeyse 2-3 katı pahalı.
Senin yaşadığın şehirdede bu mağazadan varsa oraya bak istersen.

ya bir iki model var aklımda ama ebruda 95 ytl diyo
bir gece icin cok fazla bence modeller bunlar
sizce diktirsem nasıl olur :))

[img src=http://www.hizliresim.com/2008/5/7/2397.jpg]

[img src=http://www.hizliresim.com/2008/5/7/2399.jpg]

3. sü pek hosuma gitmedi ama seçenek yinede
diktirme güsel olur mu dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…