HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

images

kizz mendil iste :KK70:

Me güzel şeyler ya bunlar.bende biran önce bakarım inşallah .
Temmuz anneleri daha mı renkli ne Kasım annelerine göre :)

Kızlar ana kucağını hangi marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? O kadar çok çeşit var ki... Dün bakındık eşimle ama bi türlü karar veremedik.

benim annem oyalamış mendillerini .. tülbent kumaşı alıp kesiyosun.. hazır mendiller asla o kadar yumuşak olmuyor bir tane de büyük yapın tülbent gibi banyo sonrası bebişi kurulamak için ( özellikle boyun altını, koltuk altlarını filan..).. daha hassas ve emici olduğundan çok işe yarıyor.. yeğenlerimden biliyorum, tavsiye ederm.
bu arada alış verişi yavaş yavaş yapıyorum.. her hafta bişey alıyorum böyle tadı çıkıyor.. çünkü aldıkça mutlu oluyorum eve gelince aldıklarıma bakmaya doyamıyorum..

Anneme Bende Söyledim Annem Yapicakmiş Zaten Ben Daha Yeni Duymuşum.birde Arkadaşlar üçgen şeklinde Kesilip Yanlari Tiğla Işleniyomuş.sonra Banyodan Sonra Bi Yarim Saat Başina Bağlaniyomu.saçindaki Suyu çekiyomuş.annem Ondanda Yapicakmiş.

anne adayları
dün sitenin birinde migrosta nivea atta çantalı setin indirimde olacağını okudum...akşam iş çıkışı gidip baktım...26.75ytl ye inmiş...yakınlarınızda migros varsabakın derim...nerdeyse yarı yarıya fiyatı ve çantasıda çok guzel...

anne adayları
dün sitenin birinde migrosta nivea atta çantalı setin indirimde olacağını okudum...akşam iş çıkışı gidip baktım...26.75ytl ye inmiş...yakınlarınızda migros varsabakın derim...nerdeyse yarı yarıya fiyatı ve çantasıda çok guzel...

canım bende hep nivea alıcam bebegimin herşeyi derdim ama cok araştırdım ettim ve vazgectim... Sebamed 'in ürünlerini alıcam onlar daha iyi..:hooray:

canım bende hep nivea alıcam bebegimin herşeyi derdim ama cok araştırdım ettim ve vazgectim... Sebamed 'in ürünlerini alıcam onlar daha iyi..:hooray:

adasu ben de nivea almayı düşünüyodum .. sen niye vaz geçtin ki ?

Me güzel şeyler ya bunlar.bende biran önce bakarım inşallah .
Temmuz anneleri daha mı renkli ne Kasım annelerine göre :)

evet canım temmuz annelerı ole işte daha farklı gıbı sankı bırbırımıze daha baglıyız
demı temmuz anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

öylee canım öyle diger annelere göre daha cok şey paylaşıyoruz gibime geliyor :KK66:

adasu ben de nivea almayı düşünüyodum .. sen niye vaz geçtin ki ?

canım araştırdım ettim hem kulanan annişlerden hemde internette araştırdıklarımdan nivea tamam bir marka sebamed de öyle ama cok tanınmışlıgı yok birazda pahalı ama bence deger benim görümcem kızına ilk nivea almış arkadaşları sebamed hediye etmiş daha cok memnun kalmış sampuanınıda dalin alıyordu sacında konaklar oluşmuş kepek gibi yani ama sebamed cok hasas bir ürün ve konak oluşumunuda engeliyormuş kısacası kime sorsam bana sebamed dedia.s

anne adayları

ben aldım ama daha gelmedi internetten aldık bizde nıveanın atta seti ama 45 küsürdü sanırım kazıkmı yedik şimdi biz gerçi burda migrosta yok olsun artık değer kuzum için kazık yemeye:))tatlicadiarzu:uhm::teytey::emir_bebek:

bide çok güzel bornoz seti aldım kızlar yeşil kulaklı ,kesesi war önlüğü war bide patikleri war ama oda daha gelmedi sabırsızlanıyorum gelmesi için herşeyin küçüğü güzel ya bayılıyorum onları alıp sevmeye

ben aldım ama daha gelmedi internetten aldık bizde nıveanın atta seti ama 45 küsürdü sanırım kazıkmı yedik şimdi biz gerçi burda migrosta yok olsun artık değer kuzum için kazık yemeye:))tatlicadiarzu:uhm::teytey::emir_bebek:

canım arkadasım dun internetten migrosun online sitesinden aldı 28ytl ye...kargo dahil..

bide çok güzel bornoz seti aldım kızlar yeşil kulaklı ,kesesi war önlüğü war bide patikleri war ama oda daha gelmedi sabırsızlanıyorum gelmesi için herşeyin küçüğü güzel ya bayılıyorum onları alıp sevmeye

bende alıcam o setten ama 2 lisinden..hala bornoz setinin içinde önluk ne yapıyor anlamış değilimsırnaşık şey

Ayy Imrendimm Yaa Sizee Benim Daha Erken Sanirimm Artikk Sizin Bebeişini Kadar Büyüyünce Alirim Bende Bebeişimi Birşeylerr Hheheh Tabi Izniniz Olursa Sizdenn Fikir Alirim................

bende alıcam o setten ama 2 lisinden..hala bornoz setinin içinde önluk ne yapıyor anlamış değilimsırnaşık şey

walla biz kazıklandık canım o zaman:)olsun napalım artık almış bulunduk bornoz setide bugün geldi çok güzel harika bişi kücücük bayıldım walla önlüğe bende anlam veremedim ama olsun güzel önlüğüde...sırnaşık şey:dance::roflol:

Ayy Imrendimm Yaa Sizee Benim Daha Erken Sanirimm Artikk Sizin Bebeişini Kadar Büyüyünce Alirim Bende Bebeişimi Birşeylerr Hheheh Tabi Izniniz Olursa Sizdenn Fikir Alirim................

tabi canim aipsin yerimseniben

hafsaa imagesack.us die bi site var cnm oraya upload edip buraya linki atiosun.

X