Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anne adayları
dün sitenin birinde migrosta nivea atta çantalı setin indirimde olacağını okudum...akşam iş çıkışı gidip baktım...26.75ytl ye inmiş...yakınlarınızda migros varsabakın derim...nerdeyse yarı yarıya fiyatı ve çantasıda çok guzel...
canım bende hep nivea alıcam bebegimin herşeyi derdim ama cok araştırdım ettim ve vazgectim... Sebamed 'in ürünlerini alıcam onlar daha iyi..:hooray:
Me güzel şeyler ya bunlar.bende biran önce bakarım inşallah .
Temmuz anneleri daha mı renkli ne Kasım annelerine göre :)
adasu ben de nivea almayı düşünüyodum .. sen niye vaz geçtin ki ?
anne adayları
dün sitenin birinde migrosta nivea atta çantalı setin indirimde olacağını okudum...akşam iş çıkışı gidip baktım...26.75ytl ye inmiş...yakınlarınızda migros varsabakın derim...nerdeyse yarı yarıya fiyatı ve çantasıda çok guzel...
ben aldım ama daha gelmedi internetten aldık bizde nıveanın atta seti ama 45 küsürdü sanırım kazıkmı yedik şimdi biz gerçi burda migrosta yok olsun artık değer kuzum için kazık yemeye:))tatlicadiarzu:uhm::teytey:
bide çok güzel bornoz seti aldım kızlar yeşil kulaklı ,kesesi war önlüğü war bide patikleri war ama oda daha gelmedi sabırsızlanıyorum gelmesi için herşeyin küçüğü güzel ya bayılıyorum onları alıp sevmeye
bende alıcam o setten ama 2 lisinden..hala bornoz setinin içinde önluk ne yapıyor anlamış değilimsırnaşık şey
Ayy Imrendimm Yaa Sizee Benim Daha Erken Sanirimm Artikk Sizin Bebeişini Kadar Büyüyünce Alirim Bende Bebeişimi Birşeylerr Hheheh Tabi Izniniz Olursa Sizdenn Fikir Alirim................