HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar kızıma şimdi aldıgım ciciler

YA KIZLAR HANGİ BEŞİKTEN BAHSEDİYONUZ KURBAĞA FALAN BANADA SÖYLEYİN BENDE BAKICAMMMMKötü KazenKötü Kazen

AYYYYYY ADASUUU CANIM BUNLAR ÇOOOKKK TATLI İNŞALLAH BEBİŞİNİN ÜZERİNDEDE GÖRÜRÜZ BUNLARIIIŞeniz

cooook güzellercanim..
ghaneli kiz benim bebis yatagindan bahsediolar :)bi sayfa geri git .. yok yok iki sayfa :)

GÖRDÜM ASKİTOO VALLA HİÇ DİKKATİMİ ÇEKMEMİŞTİ DİĞER GÜZELLİKLERDEN GÖZÜMÜ ALAMADIM SANIRSAMMMlaelaelaelaelae

adasu çok güzel kıyafetler bayıldım canım güle güle giyer inşallah bebişin..
insanın gördüğü her şeyi alası geliyo..

evet canım sorma daha alıcaktımda eşim izin vermedi yeterli yoksa giyemiycek dedi senağlama bunlarda son aldıgım ciciler bundan sonra 3 6 aylıklara bakarım herhalde dogduktan sonra bebeişimle geze geze alırız cicilerini :dance:

evet canım onlarla beraber almak daha zevkli olur...
fazla almamak en iyisi olur olmaz. ama işte insan dayanamıyonaniknanik

RESİMLERİNİ BEKLERİZ.
SENDE YERLEŞTİRMEMİŞSİN.
BİZDE DE HERŞEY KUTULARDA, SEPETLERDE :))
AMA BEN TAM YERLEŞTİRDİKTEN YAKLAŞIK 1 AY SONRA DOĞUMA GİDECEĞİM.
O ZAMAN ZARFI ÇOOOOK UZAR GiBİ GELİYOR...

ADASU KIZLARIMIZIN CİCİLERi BİRBİRİNE BENZİYOR... GÜLE GÜLE KULLANSINLAR
VAKTİN VARSA DIŞARIDA WENICE ve BÜCÜRÜK MAĞAZALARINI DA DOLAŞMANI TAVSİYE EDERİM.

Son düzenleyen: Moderatör:
adasu iyi günlerde kullansın canım bebişin,hepsi çok güzelmiş.
aşkito senin bebişin beşiğide çok güzelmiş.iyi günlerde kullansın.odası bi harika oldu keratanın...

adasu kizin hepsine guzel gunlerde gule gule giysin insallah hepsi birbirinden tatli ve seker bayildim kiz

sagolun kızlar teşekkür ederim hepinize Şeniz :dance:

adasucum çoook güzel bebişinin kıyafetleri ve diğer aldıklarında öööyle güzel günlerde kullanın canım.

bende küvet ve burun aspiratörünü aldım ....

ama canım bence kıyafet alma artık biliyosun ki en çok gelen hediye kıyafet oluyo bide ilk aylarda hepsini kullanamazsın çoook çabuk büyüyorlar bebekler

adasu aldıkların çok güzel cnm ama u2rem e katılıyorum .. çok çabuk büyüyolar çoğunu giydiremicez.. özellikle çok küçük elbise alma bence bebiş içinde rahat edemeyebilir , biraz büyüynce giyer.. ilk etapta en çok çıtçıtlı body ler lazım oluyormuş.. ilk aylarda bebişin kakası sulu olduğundan nerdeyse her defasında üstü başı batıyomuş.. bunlar yeğenlerimden tecrübe ettiğimiz şeyler :))

biliyorum kızlar almıyorum zaten bunlar dışarda giymesi icin dışarda giyecegi güzel cicileri yoktu o yüzden aldım Şeniz

adasu kıyafetleri süpermiş kızının çok yakışcak küçük hanıma ayy yerim ben onu *

kızlar masallah ne güzel şeyleralıyorsunuz öle yaa içim gıttı valla güle güle giysin bebişlerınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…