- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
denizcim yatakcok güzel .. cibinlik gelince onunlada cekk ok ??
corummlu seninde oglusunun da kizininda cicileri cok güzel :)) seninkilere hele bayildim :))))))
kizininda ayakkabisina bayildim :roflol:
bende acik arttirmada bebek arabasini alabildim ..
kardesim alacakmis oglusumun arabasini kizlar .. cok sevindim .. cünkü kendi imkanimla alamicaktim bunu .. daha önce fotosunu gösterdigim arabanin baska bi rengini begendim ..
aşkito benim bile binesim geldi çok güzelmiş Efe beyin cicisi
motorsiklet gibi devasa duruyor valla güzel günlerde kullanının inşallaha.s.
hilmiyecim seninde bebek araban çok güzelmiş ii günlerde kullan inşallahh bende doğumdan sonra almayı düşünüyorumm...
ay kızlar yaa siz böyle yazdıkca içim gidiyo ben çok fazla bişi almadım.çünkü eşim dahıl bütün aıle almamam ıçın bana bbaskı uyguluyorlar...soon ana kadar belke bişi olursa daha çok üzülürsün sonra diye..ama bende bebişimin iki üç elbıse ıle dünyaya gelmesını istemıyorummm..onlardan saklı saklı alıyorumm..hastane çıkışını evde gıydırecegım zıbınlarını bırkkaç takım da farklı elbıselerı aldım battanıyeesını felan ama onlara göstermeden saklıyorumm..ne yapım dayanamıyorummm...[/url][/IMG]
kızlar oyun halısı almayı düşünenler varmı?ben şu resimdekini gördüm gerçekten güzel bişey belki 3.aydan sonra alınabilirCADIARZU piyasada sordum 150 civarı dediler ama nette daha uyguna buldum 120 civarı....
canım arabanı nereden aldın çok güzelmışş..fiyatı nekadarr
kızlar bu topiğe uğramayalı baayaa bişeyler almışsınız..
zinedilacığım beşiğini yeni gördüm hayatım güle güle kullansın bebeğin inşallah...
corumlucuğum sen de bebeğinde iyi günlerde kullanın aldıklarınızı bu arada tarak seti çok hoş bende sarısını almıştım....
askitocum araba çok güzel çok spor bişey bayıldım tam takım set halinde galiba..
u2rem canım o halıları bende görmüştüm carouselde ama çok az kıllanabiliyosun. adasunun dediği gibi bide bebeğin yatmak istemesse boşu boşuna olmuş olucak..
internet üzerinden aldim güzelim .. ebay den -- :hooray:
u2Rem canim bende bunu almayi düsünüyorum .. tabii 3 aylik felan olunca .. bunun markasi Fisher Price ve saniorum türkiyedede Toys"R"us larda bulunur ..