HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

yatagi guzelmis zinedila bebegin saglikla huzurla yataginda yattigi gunleri de gostersin rabbim sana insallah

bu ayakkabisi ilk ayakabbisi ama uc aylik aldim bilmiyorum neden ama her neyse babasi dedi gene aliriz diye :)lülülülülülükutudaki de hastane cikisi ama biraz buyuk sanirim ama onu da esim dedi kucugunu aliriz olmazsa dedi iyi dedim simdi
paketi acip koydum resimleri
bu taragi kizimin su derecesini bilmek icin termometre abisine de koyarim yikanirken kiskanmasin annesi yesin onu a.s sampuan simdilik ogluma aldim bunlari ama kizima da aynisini kullancam cok guzel kokuyor ve gozleri yakmiyor bi de biberon su icerken falan veririm
aha bu da oglusumun yaz geliyor artik tshirt ve short aldim guzelcene giysin diye :teytey:
:

bunu da kendime aldim
indirim yapmislar yoksa daha pahali oluyor bu tamda denk geldim iki ser tane aldim :)
bu da gobege kadar gelein kulot vallaha aldim nedim gobek altindan acitiyor yoksa bi tane aldim bundan

ÇORUMLU 2 BEBEĞİNDE CİCİLERİNİ GÜLE GÜLE GİYSİN.
ANNE OLMAK BÖYLE SANIRIM.
KISKANMASIN DİYE ŞİMDİDEN BAZI ÜRÜNLERİ ORTAK KULLANACAĞINI SÖYLÜYORSUN.
ÇOK HOŞUMA GİTTİ.

SEVGiLER...

çorumlu Canim Aldiklarin çok Güzel Güle Güle Giy Bebişlerinle Allah Mutluluğunuzu Bozmasin Inşallah
Canim Ailen Kayinvaliden Falan Hep Yurt Dişinda Misiniz?yiksa Orada Mi Doğdun Büyüdün?

vallaha nedim ole iste annelik evet
oglum habire bu benim ben giycem diyo oglum diyorm o kiz kardesinin ben sana ciciler hep alcam zaten hic birini ayird etmiyorum
her gitigimde kizima bi sey aliyorsam ogluma da aliyorum ama ogluma aliyorsam simdilik kiza pek almiyorum hele dogsun ikisine birden alirim allahim nasip kismet ederse o gunleri
allahim evimizde yuvamizda bereketi parayi huzuru mutlulugu bozmasin kimsenin insallah

kıs cadıı onları hastanedemi giycen :)) görmesin kimsee:) çok güzelmiş canım güle güle kullan.bebişinde güle güle giysin inşallah patileri çok güzelmiş çok beğendim :)

vallaha hastane de mi giyerim evde kocisin yanina mi orasini bilmem ama cok begendim aldim nedim
ama koca da issiz iyiki issizlik parasi var ama oda esimin aldigi maasin yarisi napalim bunada sukur
insallah bu ay yada gelecek ay bi adam isci arar da bizimkide ise girer

inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre verir.orda yaşamakta zor.ama bir yönden iyi işsizsen işsiz parası alıyosun.burda aç kalıyosun açıkta kalıyosun.bir daha vuruyolar resmen :1no2: herkesin yardımcısı olsun Allahım yaaa :çok üzgünüm:

çok güzelmiş zinecim.sonradan karyola olanlardanmı seninki? bende boyle bişey almayı istiyorum.gule gule yatsın bebişin içinde

evet canım sonradan büyüyor yatak oluyor 10 15 yaşına kadar yatabiliyomuş yandaki çekmeci yerleride ayrı bir komidin oluyor:dance: bana bölesi daha mantıklı geldi mesela 2 bebeğim olursa büyük yatak olacağı için üzerindekinide küçük bebeğim yatar diye düşündümm:uhm: daha 1. gelemden 2.yi düşünüyorum bende:roflol:sağ salim gelsin inş tosunumm habire seviyorum yatağınıı keratanınn:teytey:

GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN BEBiŞİN. :))
ŞİMDİ SENİN HEYECANIN DAHA DA ARTMIŞTIR. :))

teşekkür ederim canımm sorma walla arttı iice bakıyorum habire seviyorum onu:roflol: sanki içinde o varmış gibi ay çok değişik bir duyguymuş allah herkese yaşatsın inşallah...:teytey:

çorumlucum çok güzelmiş bebişin kıyafetleri seninkilerde pek seksiymişş çok güzel ama onları bencede sen kocanın yanında giy hastanede bütün doktorlar toplanır başına:))ii günlerde giy inş canımm...sende bebeğinde...

hepinize tşk ederim kızlar beğendiğinize sewindimm yatağımızıı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…