HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

hepinize tşk ederim kızlar beğendiğinize sewindimm yatağımızıı :))

BEĞENİLMEYECEK GİBİ DEĞİL.
BENDE MOBİLYA BEŞİKLERİ SEVİYORUM.
BENİM KIZIMIN ODASI DA BÜYÜYEN KARYOLALI.
ÇOK ŞIK DURUYOR.
YALNIZ BİİZM TAKIMIN GELME İŞİ UZADI.
BOYA YAPTIRACAĞIZ. ODA MAYISIN ORTASINI BULACAK. (
BİR TARAFTAN ÇOK GEÇ KALACAK DİYORUM.
BİR TARAFTANDA BÖYLESİ DAHA İYİ OLDU DİYORUM :))

KIZLAR BU ARADA GÖĞSÜNDEN İLK SÜTÜ GELEN VAR MI?
BENİM GELDİ...
İLK BAŞTA ÇOK KORKTUK, DOKTORUMUZ KORKULACAK BİRŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİ :))

korkma senancecim gelen arkadaşlar war benim gelmedi fakat göğüs ucumda hergün beyaz bişi birikio oda sütmüş herhalde ghaneli sölemişti yazmıştım onunda öle oluomuş kiminin akıo kiminin birikio demekki doktorunda sölemiş zaten korkma canım...ewet canım büyüyenler çok hoş oluo bende arkadaşta görmüştüm ondan böle bişi istedim çok hoşuma gitmişti. uzaması aslında daha ii yakın zamanda gelince hem tozlanmaz bende üzerine bişi örtücem kirlenmesin diye ama insan bi an önce gelmesini istio tabi oda ayrıı:))

kızlar merhaba.bizimde anneannemiz aşağıdaki linkte gördüğünüz otomatik beşikten aldı.hepinize tavsiye ederim.çok güzel ve kullanışlı.bebeğiniz 15 kg olana kadar yani yaklaşık 1.5 yaşına kadar kullanabilirsiniz.bebek bakımının en zor kısmı sanırım onu pışpışlamak.işte o işi sizin yerinize yapan bu beşiği imkanı olan herkese tavsiye ediyorum.yakında fotosunu çekip koyarım.
http://www.sleeperbaby.com/index.php

kızlar aldıklarınıza baktım hepsi çoook şeker hem kendinize hem bebeklerinize aldıklarınız güle güle kullanın...

kızlar ben bu ara bebek arabalarına bakıyorum gerçi doğumdan sonra alıcaz zorunlu ihtiyaç hale gelince bir model beğendik maxi cosi den ama çoook pahalı 1000 ytl civarı sanki gerçek araba alıyoz:)))

araba ve oto koltuğu birarada bi model süper bişi o kadar yararlı fonksiyonu varki ondan başka hangi modele baksam çoook basit geliyo

aranızda alanlar varsa tavsiyeleriniz nedir?

denizcim yatakcok güzel .. cibinlik gelince onunlada cekk ok ??

corummlu seninde oglusunun da kizininda cicileri cok güzel :)) seninkilere hele bayildim :))))))
kizininda ayakkabisina bayildim :roflol:

bende acik arttirmada bebek arabasini alabildim ..
kardesim alacakmis oglusumun arabasini kizlar .. cok sevindim .. cünkü kendi imkanimla alamicaktim bunu .. daha önce fotosunu gösterdigim arabanin baska bi rengini begendim ..

kusura bakmayin foto baya büyük olmus önizleme yapmadan koydum sorryyyyyyy

kusura bakmayin foto baya büyük olmus önizleme yapmadan koydum sorryyyyyyy

canım yok böle daha ii olmuş çook kaliteli bişeye benziyor güle güle kulllanın bebişinle bense araba konusunda hala kararsızımfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

bunu da kendime aldim
indirim yapmislar yoksa daha pahali oluyor bu tamda denk geldim iki ser tane aldim :)
bu da gobege kadar gelein kulot vallaha aldim nedim gobek altindan acitiyor yoksa bi tane aldim bundan

kız Allah iyiliğini versin emi ne güzle şeyler almışın bebişlerinle kendineejeyyar

a.s.

çorumlu Canim Aldiklarin çok Güzel Güle Güle Giy Bebişlerinle Allah Mutluluğunuzu Bozmasin Inşallah
Canim Ailen Kayinvaliden Falan Hep Yurt Dişinda Misiniz?yiksa Orada Mi Doğdun Büyüdün?

yok canim annemle babam evlendiler babam turkiyede kaldi kagitlari hemen olmadi diye annem bana hamile kaldi ve beni turkiyede dogurmayi istedi ve turkiyede dogdum bi kac ay turkiyede kaldim yani sonra hemen fransaya donduk babayi orda biraktik senağlama
ondan sonra fransaya geldik ve yani burda dogma buyume gibiyim
annemler burda buyuk annemler teyzemler akrabalarin azi cogu
cogu da turkiyede kaynana falan hepsi turkiyede :sm_confused:

tsk ederim bayanlar ay nedim dayanamayip aldim vallaha o kadar da sey almadim bi suru para getti ama nedim uffff SIK SIK alma nereye kadar hep hevesimde mi kalsin yahu

askitocum bebisinin arabası cok guselmis
corumlucugum senin camasırlar da yakıyor yaniii :)))

hiç birşey almadım inanırmısınız oglumun herşeyi yesyeni duruyor ee napıyım yenidenmi alıyım,ama pembe zıbın,tulum falan alıcam kız ya:)

Senace kızının odası çok güzelmiş canım iyi günlerinizde kullanın bebişinle
Zinedila yatağı çok tatlı bebişin huzurla yatsın içinde
Çorumlu senin seksi çamaşırlara da bittim doğrusu :)) Artık doğum sonrası iyi günlerde kullanırsın diye düşünüyorum :dance: bebişlerinkilerde çok güsellerrr......

Kızlar bende sonunda beyenip aldım oğluşumun odasını pazar günü Masko'dan aldık çok tatlı teyzeleri buz mavisi ve beyaz tonlarda bi kaç aksesuarınıda aldık beraberinde 1 haftaya kadar gelicek fotolarını eklicem gelince umarım beyenirsiniz fikirleriniz önemli
şimdi odasını boyatıyoruz kağıt yapmadım ben bordür ve stikerlarla süsleyeceğim ne kadar heyecan verici bişeymiş bu oda hazırlamak ya :teytey:

Aşkitom senin arabanı atlamışım pardon yaaa çok güzel canım çok bayıldım güzel günlerde güzel gezmelerde kullanın inşallahhhhhh

slm kizlar. Sizi uzun zamandir takip ediyorum ,cogunuzun ilk cocugu ve cok heycanlisiniz ve bircok sey aliyosunuz.ALLAHinsallah hepinizin bebeklerini sagsalim kucaginiza almanizi nasip eder.cicilerinide güle güle giyerler......ben su anda hepinizden öndeyim galiba ücüncü bebegim ve yataginin disinda baska birsey almadim.Sizlerin aldiklarini gördükce bende hevesleniyorum bende önümüzdeki ay baslarim kiyafetlere artik .saglik olsun

corumlucum kızz bayıldım kızının ayakabılarına valla hasta oldum bulsam bende alıcam valla :asigim:

ic camaşırlarınıdamı ekledin kız allah iyiligini versin:roflol:

askitocum hadi gözün aydın acık artırmadan almışsın cok güzel bir araba güle güle kulanırsın inş. bebişinle a.s.

tsk ediyorum kizlar sagolun sizin aldiklariniz da cok guzel hepimiz hepsini saglikla sihatle yavrularimizla giyeriz insallah

bunu da kendime aldim
indirim yapmislar yoksa daha pahali oluyor bu tamda denk geldim iki ser tane aldim :)
bu da gobege kadar gelein kulot vallaha aldim nedim gobek altindan acitiyor yoksa bi tane aldim bundan

kız çorumlu bunlar ne bende gidim birkaç tane babane kilotu alayım diyordum kendime rahat olsun diye:roflol::roflol::roflol:
şimdi bunları görünce seksi seksi ne yapsam almasam mı?acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…