HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

yok canım yaa 250 cokmuş en fazla 3 ay durucak benim odamda onun için o kadar para vermek istemiyorum

hepinizin aldiklari cok guzel
yok ben gogus pompasini almicam vaz gectim sanirim
ama belki calisirsam diyorum calismayi dusunuyorum ama her neyse bi bakalim once iyce dusunmem lazim

senace yavrun yataginda odasina saglikla sihatle yatsin cok guzel ya allahim o guzel yataginda yattigi gunleride gostersin sana insallah

248657ODA1.jpg

321672ODA2.jpg

481440ODA3.jpg

250894ODA4.jpg

383279ODA5.jpg

333764ODA6.jpg

10578ODA7.jpg

765311ODA8.jpg

BU TAKIMI ALDIK KIZIMA BİRDE BAMBU SEPET ALDIK.
UYKU SETİMİZ TAKIMIN İÇİNDEKİ DEĞİL, RENKLİ KUZULU BiR MODEL.

canimcokgüzel ..dekorasyon bölümünde görmüstüm sanki bu bebek odasini yanlismiyim? dikkatimi cekmisti yani ..güle güle kullanin ..
evindede cek olurmu geldiginde :teytey:

senace canım aldıklarınızı gule gule kullanın....çok guzeller...renk uyumuda çok guzel...annenin eline sağlık...

Adasu Canim Senin Bebiş Için Alicağin Banyo Takimi Vardiya ( Küvet Falan ) Hangi Sitede Canim Bi Bakayim Dedim Fiyati Kaçti Canim?

Arkadaşlar Bebişlerimizin Cicilerini Aldik şimdide çantalar Hazirlanacak Size Sorum şu Bebişlerin Elbiselerini Elimizde Mi Yoksa Makinada Mi Yikayalim? Birde Sizi Sabun Mu Kullanalim Yikarken Yoksa Sabun Tozu Falan(elde Yikanirsa Durulamak Kolay Olur Diye Düşünüyorum ) Mi? Yoksa Makinada Omonun Baby Deterjanini Mi? Valla Ben çok Kararsizim Hiç Duymadim Daha önce Neyle Ve Nasil Yikadiklarini Soracağim Kimsede Yok Lütfen Yazar Misiniz?

Arkadaşlar Bebişlerimizin Cicilerini Aldik şimdide çantalar Hazirlanacak Size Sorum şu Bebişlerin Elbiselerini Elimizde Mi Yoksa Makinada Mi Yikayalim? Birde Sizi Sabun Mu Kullanalim Yikarken Yoksa Sabun Tozu Falan(elde Yikanirsa Durulamak Kolay Olur Diye Düşünüyorum ) Mi? Yoksa Makinada Omonun Baby Deterjanini Mi? Valla Ben çok Kararsizim Hiç Duymadim Daha önce Neyle Ve Nasil Yikadiklarini Soracağim Kimsede Yok Lütfen Yazar Misiniz?

BEN DALiNİN SIVI DETERJANINI ve YUMUŞATICISINI ALDIM.
MAKİNAMIN ELDE YIKAMA PROGRAMI VAR, O PROGRAMDA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
ODASI GELDİKTEN SONRA, YIKAMAYA BAŞLAYACAĞIM iNŞALLAH...

BEN DALiNİN SIVI DETERJANINI ve YUMUŞATICISINI ALDIM.
MAKİNAMIN ELDE YIKAMA PROGRAMI VAR, O PROGRAMDA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
ODASI GELDİKTEN SONRA, YIKAMAYA BAŞLAYACAĞIM iNŞALLAH...

CANIM ARTIK YIKAYIP DİZDİKTEN SONRA BEKLERİZ FOTOLARIDA OK.:dance:

canım ben omo babynin deterjanını alıp 30 veya 40 derecede makinada yıkıycam :1closedeyes:

bende bugun carsiya cikiyorum kizima ve ogluma bi iki giysi alacam ve mazalari gezip gogus pedi falan bakacam insallah unutmazsam neyse kizlar sonra gorusuruz insallah aksama dogru optum sizler mucuk bye

Biz şimdilik sadece beşik aldık oğlumuza .bugün gelcek:emir_bebek:

takım olarak almadım odam çok küçük, bende bebişimle ayrı odada yatmak istemiyorum:1closedeyes:biraz büyüsün odasını değiştirrim:eek::emir_bebek:

senacecim bebeğinin odası çok güzelmiş bayıldım allah güle güle yatmayı nasip etsin inşallah bizimde beşiğimiz bugün gelicekmiş akşam üstü artık yarın çeker koyarım fotosunu size bende dolap almadım bende yanıma alıcam beşiği bide biz kiracıyız ve bu evden taşınmayı düşünüyoruz o yüzden yeni geçtiğim eve alıcam dolabını buraya gerek görmedim...

kızlar işte oğluşumun yatağı dün geldi bayıldım wallahii bi cibinliğimiz gelicekk o kaldı birtek:))
bebekodamz001ng1.th.jpg

bebekodamz002xz9.th.jpg

X