Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU TAKIMI ALDIK KIZIMA BİRDE BAMBU SEPET ALDIK.
UYKU SETİMİZ TAKIMIN İÇİNDEKİ DEĞİL, RENKLİ KUZULU BiR MODEL.
Arkadaşlar Bebişlerimizin Cicilerini Aldik şimdide çantalar Hazirlanacak Size Sorum şu Bebişlerin Elbiselerini Elimizde Mi Yoksa Makinada Mi Yikayalim? Birde Sizi Sabun Mu Kullanalim Yikarken Yoksa Sabun Tozu Falan(elde Yikanirsa Durulamak Kolay Olur Diye Düşünüyorum ) Mi? Yoksa Makinada Omonun Baby Deterjanini Mi? Valla Ben çok Kararsizim Hiç Duymadim Daha önce Neyle Ve Nasil Yikadiklarini Soracağim Kimsede Yok Lütfen Yazar Misiniz?
BEN DALiNİN SIVI DETERJANINI ve YUMUŞATICISINI ALDIM.
MAKİNAMIN ELDE YIKAMA PROGRAMI VAR, O PROGRAMDA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
ODASI GELDİKTEN SONRA, YIKAMAYA BAŞLAYACAĞIM iNŞALLAH...
CANIM ARTIK YIKAYIP DİZDİKTEN SONRA BEKLERİZ FOTOLARIDA OK.:dance:
Arkadaşlar Bebişlerimizin Cicilerini Aldik şimdide çantalar Hazirlanacak Size Sorum şu Bebişlerin Elbiselerini Elimizde Mi Yoksa Makinada Mi Yikayalim? Birde Sizi Sabun Mu Kullanalim Yikarken Yoksa Sabun Tozu Falan(elde Yikanirsa Durulamak Kolay Olur Diye Düşünüyorum ) Mi? Yoksa Makinada Omonun Baby Deterjanini Mi? Valla Ben çok Kararsizim Hiç Duymadim Daha önce Neyle Ve Nasil Yikadiklarini Soracağim Kimsede Yok Lütfen Yazar Misiniz?
Adasu Canim Senin Bebiş Için Alicağin Banyo Takimi Vardiya ( Küvet Falan ) Hangi Sitede Canim Bi Bakayim Dedim Fiyati Kaçti Canim?
oglusumun cirkin sapkasına bakın kıslarrrr
senin bebişin kaç aylık zinedila