adasucum sen aventin gogus pompalı setini almistin degil mi ne kadara almistin acabaa.s.
adasu hangi siteden aldın pompa setini...
adasu hangi siteden aldın pompa setini...
bunlarda benim kızımın cicileri doğru yapmışımdır heralde :)
yanyana olmuşlar eee o kadar sordum kimse yardımcı olmadı napim alt alta çıkmadı kusura bakmayın :)
kızlarr yaa ben hiç internetten kredi kartıyla alışveriş yapmadımm. güvenemiyorumm. siz yaptınızmı ? yaptıysanız hangi siteleri tavsiye edersiniz
her şey o kadar güzelki bütün bebek kıyafetleri allah o kıyafetleri sağlıklı ir şekşlde bebeklerinize giydirmeyi nasib etsin
ben 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo daha tam bulunamadı sorun sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı o da ilaç kullanıyorum şu anda
çarşıya çıktığımda bebek kıyafetlerine bakmamak için zor tutuyorum kendimi ve malesef yenik düşüyorum bir tanıdık beni bakarken görücek diye korkuyorum valla burdan sizin aldıklarınıza bakmak bana o kadar huzur veriyoki anlatamam hepsini tek tek inceliyorum merakla acaba ne koydular diye bakıyorum hani bazılarımız arada diyorya ay kız bebek kıyafetleri daha güzel diye inanın bana kız erkek hiç fark etmez hepsi o kadar güzel o kadar tatlı geliyoki bayılıyorum onlara bakarken
allah bana ve benim gibi isteyenlere en kısa zamanda bir evlat sizleride en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi dünyaya getirip sağlıkla büyütmenizi temenni ediyorum
ve buraya aldıklarınızın resmini koymanızı çok istiyorum ve zevkle bakıyorum hiç sıkılmadan hatat her açarken acaba şimdi neler eklediler diyorum bu konuyu açan aşkito yada çok teşekkür ediyorum
canım ben burdan aldım http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1128 bir ay araştırdım ve en uygun site burası şuanda indirimde zaten dışarda sordum 200ytl dediler a.s
canım verdiğin linkteki urunle diğer sitelerdeki aynı urunu karsılastırdıgımda içinde 2 Yenidoğan Biberon Emziği olmadıgını gördum...sana gelen pakette varmı bu
benim doğum mayısta ama sizin sayfaya bakmadan geçemiyorum temmuz anneleriiiii:smiley-cool: çok şeker herşeyiniz. bizimde tabi sizden 2 ay önce olacağı için eksiğimiz yok ama burda bakmak çoook zevkli. özellikle hazırlıklar ve göbiş sayfaları çok hoş. Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. a.s.