HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

kızlar dalmışım alışveriş sitelerine sebamedin ürünlerini alıyorum bide banyo küveti maşrafası kovası 25ytl bana uygun geldi alıyorum bide ateş ölceri alıcam şimdi kızlar bide sebamed ürünü alıcak olanlara önerim bide güneş kreminide alın ben aldım:teytey:

yanyana olmuşlar eee o kadar sordum kimse yardımcı olmadı napim alt alta çıkmadı kusura bakmayın :)

yanyana olmuşlar eee o kadar sordum kimse yardımcı olmadı napim alt alta çıkmadı kusura bakmayın :)

canım olsun çook güzeller güle güle giysin bebeğin bu arada zemindeki halı da çoook güzel renkler cıvıl cıvıl:teytey:

kızlarr yaa ben hiç internetten kredi kartıyla alışveriş yapmadımm. güvenemiyorumm. siz yaptınızmı ? yaptıysanız hangi siteleri tavsiye edersiniz

yaptım halada yapıyorum benim alışveriş yaptıgım siteler

hepsiburda.com
civcivbebe.com
kirazbebe.com
ebebek.com

şuan aklıma gelenler bunlar canım güvenebilirsin yerimseniben

Sevgili yastev dileklerin için çoook teşekkürler. Çok duygulandırdın beni. lütfen ümidini hiç kaybetme. umarım en kısa zamanda sorun bulunur ve çözüme kavuşur. ben zaten hemen hemen her akşam Allah'ım bu duygu çok güzel yaşamak isteyen herkese nasip et niye dua ediyorum. Sokaklara atılan onca çocuğu düşünüp o annelere vereceğine isteyenlere ver yarabbim diyorum. İnşallah sen de biran önce yaşarsın bu duyguyu. Şunu da unutma ki her işte bir hayır vardır ve herşeyin bir doğru zamanı vardır. Belki Allah sizler için de doğru zamanı bekliyordur. En kısa zamanda bu doğru zamanın gelmesi dileklerimle.... sevgiler.. .

canım ben burdan aldım http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=1128 bir ay araştırdım ve en uygun site burası şuanda indirimde zaten dışarda sordum 200ytl dediler a.s

canım verdiğin linkteki urunle diğer sitelerdeki aynı urunu karsılastırdıgımda içinde 2 Yenidoğan Biberon Emziği olmadıgını gördum...sana gelen pakette varmı bu
canım bide pomposı manuel mi, elektrikli olması daha iyi değilmi

canım verdiğin linkteki urunle diğer sitelerdeki aynı urunu karsılastırdıgımda içinde 2 Yenidoğan Biberon Emziği olmadıgını gördum...sana gelen pakette varmı bu

var canım merak etme yerimseniben

evet adasu fotoğraf boyutunu bilemedim yeni ekliceklerimi öyle yaparım u2rem cıvıl cıvıl renkleri severim evim renkli baya saol :)

ya üstüne tıklayınca büyüyo ya o nasıl yapılıyo yardım pls:)

canim sende aldiklarini paylasirsan seviniriz ..yastev canimsin hic üzülme olurmu a.s. allah bütün bebis isteyenlere versin insallah..

ayy bu arada kiz bebislerin esyalarina bitiyorumm benn .. kiz bebisleri daha sanslii süslü süslüü .. cok istemistim kizim olmasini a.s erkek kismetmis ikinciye insallahh :teytey: hepinizinki cok cokkk sekerr ..

bunları ben ördüm bebeğimin şapkalarıı

bu süveteri ayıcıklı

bebeğimin ceketi

yeleği

buda yeleğii

ve bunlarda patikleri nasıl olmuş kızlar güzellermii?:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…